- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #280.801
bizde dolapta yok daahaMasallah :)tatlı telaş bunlar sabaha kadar ütüleyip tekrar tekrar yerlestirirdim dolabına heyecandan :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde dolapta yok daahaMasallah :)tatlı telaş bunlar sabaha kadar ütüleyip tekrar tekrar yerlestirirdim dolabına heyecandan :)
aa yazlık orda mı kalcaksınızzz keske bnmde öyle bi imkanım olsa
yaylamız varda evimz yok anca gezmeye gidiyoruz![]()
valla cok iyi biz piknige gidiyoruz geri dönmek istemiyorum :)kuzum biz de kiralıyoruz yıllık olarak :) 3yıldır annemler ve abimlerle üç aile çıkıyoruz :)
SchonerDuft kuzum yakın yayla ..merkeze 25-30dk :) uzaklıkta..beklerim valla :)
hangi yaylaya çıkıyorsun . şehre yakın sanırım. bizde arada teyzeme gideriz . çmalıyayla da yerleri var. orda 10 dk yürüsen 40 dk bedel oluyor hem hava temiz hemde rampa çok .
hoş geldin canım . nasıl geçti bayram gözün aydın kızına da kavuştun
baklavayı nerde buldun da yedin .
yumurtalı tost nasıl
nasıl yapıyorsunuztugbaFB bende yapsam dicim de hiç canım çekmiyor
Bana ne olacak acep markette stanttaki dökme çikolatalardan yedim. Hemde standın başında. Kasadanda geçmemişti. Hem ölcem hem cehenneme gitcem
Canım benim ya sen listeden çıkmışsın ya şimdi dönemiyorsun ben bi kuralları okuyayım da ne zaman dönebileceğini haber veririm. Şimdilik minnacık aday listesinden bildirimlerini yap ama. Kontrol sende olsun![]()
bizde dolapta yok daahabiim dolabın bi bölümünü ayırcaz ona artık yada bi bölüm bizim olcak gerisi onun bakalm görcez
![]()
neyse ki büyük bi dolabımız vargGelen hediyeler sizin aldiklari iz derken dolap yetmez bile siz tamamen beni de devredersiniz dolabı artık)@kaptinn
Iyi barineyse ki büyük bi dolabımız var![]()
Iyi bari![]()
ben hiç bi elbiseme olamıyorumGünaydin kizlar bende malesef hafta sonu kilo alarak geldim buralara yine:) dün güya dikkat etcektim aksama kadarda bigüzel dikkat ettim sonra oturdum aksam bi dilim baklava ve minik tocuk cikolatalarim varya hani su bitanesi 40 kalori olan;( ondan altitane yedim ah ahhhh... bugün yok ama yemicem cumaya Kadar coook dikkat etmem gerekiyo kinada giyecegim elbiseye olamicam sonra yineee
kabağı severim ama bu ara herşeye öğğ diyorum nedense2 kaynağı rendeleyip çok az zeytinyaginda kavuruyorsun soğuğunda yogurt baharat elmiyorsun ben maydonozda koyuyorum guzel oluyor ceviz ekliyorlar ben sevmedim cevizli güzel ya tadı yenmeyecek kadar degil..![]()
ev baklavası benim favorim ya az şireli yapıyorlar bazen efsane oluyorbiri getrmiş ev baklavası onuda bana getirmişler seviyorum diye
kuzu valla bende bilmiyorm eşim yapıyo yumurtayı tost makinasında pişiriyo sonra ekmegi kızartıp içine koyuyo fln değişik ama güzel![]()
çok iyi ya anlaşabilmek daha da iyi allah bozmasın .kuzum biz de kiralıyoruz yıllık olarak :) 3yıldır annemler ve abimlerle üç aile çıkıyoruz :)
SchonerDuft kuzum yakın yayla ..merkeze 25-30dk :) uzaklıkta..beklerim valla :)
bende çok aldım kilosaol kuzum ben iyiyim bayramımda güzeldi kızımla hasret giderdik
bu detoks çorba gibi değil meze gibi düşün çok lezzetli hemde iyi sonuç veriyor,şimdi kilolar yerleşmeden önlem almamız lazım,bence yarınn sende dene ne giderse kar![]()
kına varsa fazladan dikkat şişko görünmek istemezsin dimeGünaydin kizlar bende malesef hafta sonu kilo alarak geldim buralara yine:) dün güya dikkat etcektim aksama kadarda bigüzel dikkat ettim sonra oturdum aksam bi dilim baklava ve minik tocuk cikolatalarim varya hani su bitanesi 40 kalori olan;( ondan altitane yedim ah ahhhh... bugün yok ama yemicem cumaya Kadar coook dikkat etmem gerekiyo kinada giyecegim elbiseye olamicam sonra yineee
HoşgeldinBeni zayıflatır mısınız![]()
merdiven inmesi değilde cıkması nası bi eziyettir ya rabbiselam hatunlar
vergi dairesine gittim 3 kat arası şağı yukarı inip çıktım
çok yoruldum![]()
ayy işte eşimde aynı video izleyip izleyip hadi yapalım diyoMerhaba arkadaşlar bu sabah misafirim vardı ( eşim)
Güzel bir kahvaltı ve 2 saatlik sakin bir yürüyüşün ardından Ankara’ya gitti bende buraya geldim. Ne güzeltugbaFB gelmiş.
Özlemişim seni be.
Sahihuban kilo almış olmana üzüldüm aslında ama moralini bozma profesyonel bir desteğin var üstelik bizde buradayız bu hafta halledersin sen.
Silent Scream canım kabak detoxunun olmazsa olmazı dereotu ve yoğurttur. Unutma dereotunu tokluk verir hemde süt yapar
kaptinn nasılsın canım ev baklavaları yenmiş sucuklu yumurtalı tostlar afiyet olsun. Benim büyük oğlan yapıyor öyle birşey meşhur bir tostçu varmış onun videolarını izleyip izleyip mutfağa atıyor kendini
SchonerDuft yoruldun mu kuzum vergi dairesinde spor yapmışsın