Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa yazlık orda mı kalcaksınızzz keske bnmde öyle bi imkanım olsa :rolleyes::rolleyes:
yaylamız varda evimz yok anca gezmeye gidiyoruz:KK51:

kuzum biz de kiralıyoruz yıllık olarak :) 3yıldır annemler ve abimlerle üç aile çıkıyoruz :)
SchonerDuft SchonerDuft kuzum yakın yayla ..merkeze 25-30dk :) uzaklıkta..beklerim valla :)

kuzum biz de kiralıyoruz yıllık olarak :) 3yıldır annemler ve abimlerle üç aile çıkıyoruz :)
SchonerDuft SchonerDuft kuzum yakın yayla ..merkeze 25-30dk :) uzaklıkta..beklerim valla :)
valla cok iyi biz piknige gidiyoruz geri dönmek istemiyorum :)
önceden kalırdık evimiz vardı o aksamları olan serinlik üşüme hissi yazın ortasında öyle iyi gelirdi ki :KK51:

hangi yaylaya çıkıyorsun . şehre yakın sanırım. bizde arada teyzeme gideriz . çmalıyayla da yerleri var. orda 10 dk yürüsen 40 dk bedel oluyor hem hava temiz hemde rampa çok .

hoş geldin canım . nasıl geçti bayram gözün aydın kızına da kavuştun

baklavayı nerde buldun da yedin .
yumurtalı tost nasıl

nasıl yapıyorsunuz tugbaFB tugbaFB bende yapsam dicim de hiç canım çekmiyor

saol kuzum ben iyiyim bayramımda güzeldi kızımla hasret giderdik
bu detoks çorba gibi değil meze gibi düşün çok lezzetli hemde iyi sonuç veriyor,şimdi kilolar yerleşmeden önlem almamız lazım,bence yarınn sende dene ne giderse kar :KK53:

PAZARTESİ KİLO KONTROL LİSTEMİZ

segus :66,6 /68,5

SchonerDuft :68,10 / 71,00 :kızgın::kızgın:

tgb1907 :64.10 /66.5 :oha:

bi-zuzu :61,50 /62.50

patient women :87,60 / 87,70

tobosoludulcinea :64,70 /65,80

kayacans :75,0 /

poncikbirgelincik 61,8

_Safiye_

Bir garip

drdotty 65,6 / 65,5 :nazar:

LÜTFEN GÜNCEL LİSTEYE BİLDİRİM YAPALIM

dün yazmıştım silinmiş :işsiz:

o_O Bana ne olacak acep markette stanttaki dökme çikolatalardan yedim. Hemde standın başında. Kasadanda geçmemişti. Hem ölcem hem cehenneme gitcem :KK14:

Canım benim ya sen listeden çıkmışsın ya şimdi dönemiyorsun ben bi kuralları okuyayım da ne zaman dönebileceğini haber veririm. Şimdilik minnacık aday listesinden bildirimlerini yap ama. Kontrol sende olsun:KK15:

ahahahha çok tatlısın sen ya :D bizimde büroya almışlar 2 kutu ece ve bi poşet karışık bişeyler hiç bakmadım ne var diye. Arada aklım gitmiyo değil ama buzdolabına koydum donmuş çikolata sevmem bende :KK64:
cuma kilo verirsem bitane yerim belki kahvenin yanında :ruh:

Günaydin kizlar bende malesef hafta sonu kilo alarak geldim buralara yine:) dün güya dikkat etcektim aksama kadarda bigüzel dikkat ettim sonra oturdum aksam bi dilim baklava ve minik tocuk cikolatalarim varya hani su bitanesi 40 kalori olan;( ondan altitane yedim ah ahhhh... bugün yok ama yemicem cumaya Kadar coook dikkat etmem gerekiyo kinada giyecegim elbiseye olamicam sonra yineee

Günaydin kizlar bende malesef hafta sonu kilo alarak geldim buralara yine:) dün güya dikkat etcektim aksama kadarda bigüzel dikkat ettim sonra oturdum aksam bi dilim baklava ve minik tocuk cikolatalarim varya hani su bitanesi 40 kalori olan;( ondan altitane yedim ah ahhhh... bugün yok ama yemicem cumaya Kadar coook dikkat etmem gerekiyo kinada giyecegim elbiseye olamicam sonra yineee
ben hiç bi elbiseme olamıyorum:işsiz::işsiz::işsiz:
az yi sende işin gücün çikolata bari pasta börek fln yesen de yedigine değse:KK53:

2 kaynağı rendeleyip çok az zeytinyaginda kavuruyorsun soğuğunda yogurt baharat elmiyorsun ben maydonozda koyuyorum guzel oluyor ceviz ekliyorlar ben sevmedim cevizli güzel ya tadı yenmeyecek kadar degil..:KK72:
kabağı severim ama bu ara herşeye öğğ diyorum nedense
biri getrmiş ev baklavası onuda bana getirmişler seviyorum diye:KK53::KK53:
kuzu valla bende bilmiyorm eşim yapıyo yumurtayı tost makinasında pişiriyo sonra ekmegi kızartıp içine koyuyo fln değişik ama güzel:kk77:
ev baklavası benim favorim ya az şireli yapıyorlar bazen efsane oluyor
çok iyi ya anlaşabilmek daha da iyi allah bozmasın .
saol kuzum ben iyiyim bayramımda güzeldi kızımla hasret giderdik
bu detoks çorba gibi değil meze gibi düşün çok lezzetli hemde iyi sonuç veriyor,şimdi kilolar yerleşmeden önlem almamız lazım,bence yarınn sende dene ne giderse kar :KK53:
bende çok aldım kilo :( . üstelik çokta yemedim . yıllık izinde eşim benim detoks yapmam çok zor bu 2 hafta yarın denize gideriz belki bolca yüzerim öğünüöü 2 öğüne düşürdüm bugün bakalım yarın ne olcak
kına varsa fazladan dikkat şişko görünmek istemezsin dime

Merhaba arkadaşlar bu sabah misafirim vardı ( eşim)
Güzel bir kahvaltı ve 2 saatlik sakin bir yürüyüşün ardından Ankara’ya gitti bende buraya geldim. Ne güzel tugbaFB tugbaFB gelmiş. :KK19: Özlemişim seni be.
Sahihuban Sahihuban kilo almış olmana üzüldüm aslında ama moralini bozma profesyonel bir desteğin var üstelik bizde buradayız bu hafta halledersin sen.
Silent Scream Silent Scream canım kabak detoxunun olmazsa olmazı dereotu ve yoğurttur. Unutma dereotunu tokluk verir hemde süt yapar :KK66:
kaptinn kaptinn nasılsın canım ev baklavaları yenmiş sucuklu yumurtalı tostlar afiyet olsun. Benim büyük oğlan yapıyor öyle birşey meşhur bir tostçu varmış onun videolarını izleyip izleyip mutfağa atıyor kendini :KK70:
SchonerDuft SchonerDuft yoruldun mu kuzum vergi dairesinde spor yapmışsın

selam hatunlar :kahve:
vergi dairesine gittim 3 kat arası şağı yukarı inip çıktım :spor:
çok yoruldum :KK51:
merdiven inmesi değilde cıkması nası bi eziyettir ya rabbi :ruh::ruh::ruh:

Merhaba arkadaşlar bu sabah misafirim vardı ( eşim)
Güzel bir kahvaltı ve 2 saatlik sakin bir yürüyüşün ardından Ankara’ya gitti bende buraya geldim. Ne güzel tugbaFB tugbaFB gelmiş. :KK19: Özlemişim seni be.
Sahihuban Sahihuban kilo almış olmana üzüldüm aslında ama moralini bozma profesyonel bir desteğin var üstelik bizde buradayız bu hafta halledersin sen.
Silent Scream Silent Scream canım kabak detoxunun olmazsa olmazı dereotu ve yoğurttur. Unutma dereotunu tokluk verir hemde süt yapar :KK66:
kaptinn kaptinn nasılsın canım ev baklavaları yenmiş sucuklu yumurtalı tostlar afiyet olsun. Benim büyük oğlan yapıyor öyle birşey meşhur bir tostçu varmış onun videolarını izleyip izleyip mutfağa atıyor kendini :KK70:
SchonerDuft SchonerDuft yoruldun mu kuzum vergi dairesinde spor yapmışsın
ayy işte eşimde aynı video izleyip izleyip hadi yapalım diyo :D:D
bazen de izleyip sadece canımızı cektiriyoruz yapmıyoruzda yemiyoruz da nefis terbiyesi bi yerde :D

Back
X