- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.241
biz önceden babaannemin evinde yün yer yataklarınd ayatardık üstümüzede eşşek ölüsü gibi yorganlar atardılarBeşik alamazsan mecbur yerde yatıracaksın canımdüşer
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz önceden babaannemin evinde yün yer yataklarınd ayatardık üstümüzede eşşek ölüsü gibi yorganlar atardılarBeşik alamazsan mecbur yerde yatıracaksın canımdüşer
![]()
niye boyle oldu yaabanada gelmiyor kuzu sürekli girmek gerekli
iyiyim kuzuuum klimalarla knka oldum evimde serin allahtan gündüzde bi yere gitcem zaman eşim getirip götürüyo işte idare ediyorumkaptinn canim nasilsin sicaklarla nasil gidiyorr
Suyunu çıkarıp pamukla cildine sürmek yada sprey şişeden sıkmak demek istedim canım
5 yaşındaki çocuklar oralara giderse memlekette baskının şiddetin terörün önüne asla geçilemez. Fikrimi yazdım diye de uyarı aldım.
Tatil hazırlığını yaptın mı
Maşallah canım
Tanımak isterim seni ne kadar disiplinlisin.
Yarın sabah hiçbirşey yemeden tartılıp 12den önce takıma kilo bildirimi yapıyoruz
2 kez bildirim yapmayan listeden çıkarılıyor.
Bilginize
Sevgiyle
Canım benim boğazıma hiçbişey takılmaz bıraksan dünyayı yer içerim. Ben çok seviyorum niye takıldıki sana
Sen böyle devam et canım yine gelir dereceler
25 Haziran Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty 50+60+250+50+265+325
@poncikbirgelincik
@SchonerDuft 120 +
nilesss 345 + 250 +254,5
@leylmira 60 + 60
@bi-zuzu 410+55
Buki_89 90+40+120+210+ 150+50
Fat ördekler
Luluuu94 225+225+245+55
segus 120+120+60
tugbaFB 120+60+60
@patient women 112,5+135+120+135+90
@2KediAnnesi
@Miray12_34
@tobosoludulcinea 90+45+30+150+180+90
@Gagamzege@
/QUOTE]
canım ben de sivilce için doktora gittim clindoxyl jel verdi her akşam yatmadan cildimi temizleyip sürüyorum, sabahları da yıkıyorum bana iyi geldi tavsiye ederim :)Ayy kizlar yuz dediniz benimde yuzumde uc gündür deli gibi sivilce cikiyor ya![]()
1 saat yürüyüş yapsan yakarsın bu sabah yediklerinikizlarrrrr ben bugün fena bi yedim yaaaaa
bi is arkadasi Veda kahvaltisi düzenledi ama kahvaltida yok yok yani neler vardi resmen üc uzun masa dolusu eee kahvaltidan sonra tabi artanlari büroya kayodular bende dayanamadim yedimeve gidince ful spor ve yemek yok sadece su icme üfffffffffff
ilk sayfadaki kuralalrı oku canım eger kabul ediyosan kaptanımıziyi günler hanımlar beni de aranıza alırmısınız .başarı kriteri yüksek bir grup olduğunuz için burdayım banada yardım edin de zayıflayayım inşallah
aynen kuzum öyle yaptim kendimi temizlige verdim ter su icinde günü bitirdim ve Sabah hedefimin altina düsmüs buldum kendimi cok mutluyum1 saat yürüyüş yapsan yakarsın bu sabah yediklerini![]()
Agustosta doğum yaptım 9 ay boyunca calıştım ne sıcaktı 2016 senesi alalhım allah yardımcın olsun kaptanımiyiyim kuzuuum klimalarla knka oldum evimde serin allahtan gündüzde bi yere gitcem zaman eşim getirip götürüyo işte idare ediyorum
sen nasılsınn zayıf mısın hala![]()
sağol cnaııım amin inşallahhh bakalım bu akşam alırız muhtemelen artk gelsn eve ki içini flnda ayarlıyayım oan göre nevresim battaniye vs alaymAgustosta doğum yaptım 9 ay boyunca calıştım ne sıcaktı 2016 senesi alalhım allah yardımcın olsun kaptanım
sağlıcakla al kucağına beşik yorumum ben park beşik almıştı kv cok memnun kaldım 2 yaşına giricez hala kullanıyorum fikir olsun sanada
Hahaahhaaa hıc ınanmamıssınız proteın dıyetıme olmazkı amao zaman hemen başla kuzum çoook zor baştan söyleyim o kadar sabrın var mı ?
ucundan kıyısındandı senin tam protein yapamadın ki hiç kandırma bizi
cııık olmaz yeme![]()
hele bugün perşembe hiç yeme
Pogaca sımıt hashaslı aklına ne gelırse yapıyo pıs fırın ordan almıyoruz ama kokusu yetıyoyetıstırememmı kız baslasam![]()
valla ben de de çok işe yaradı ama yapmak zor geliyor haftaya yapayım olmazsa kendi bildiğim gibi 1 kilo bile gitse süper .
offf poğaça da yapıyor mı? kokusuna bayılıyorum ekmeğin
başlamaya geç kalmışsın
şaka yapıyorsun değil mi ?
Ayy deme kız oyle bı enerjım gelse hemen yapcam bu sefer tam yapcam hemde yarın kayınvalıdem dıyetısyene gıtcek memnun kalırsa bende baslıcam ya
106 ekran yada ona yakin tv kartonu yada buzdolabi kartonu, cetvel, maaket bicagi, koli bant,hangi renk yapacaksan o tonda bi kagit rakami kaplayacak sekilde, hayal tül, silikon tabancasi ve bol silikon haaa bir de fazlasıyla sabırHahaahhaaa hıc ınanmamıssınız proteın dıyetıme olmazkı amasabırlıyımdır yaparım ama malzeler ne de bakalım
![]()
Hadi insallah memnun kalirda sende baslarsinAyy deme kız oyle bı enerjım gelse hemen yapcam bu sefer tam yapcam hemde yarın kayınvalıdem dıyetısyene gıtcek memnun kalırsa bende baslıcam ya![]()
Merhaba yediverendrdotty merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum. kendimden bahsedeyim 155 cm boyum 59 kilodayım.masabaşı iş yapıyorum.düzenli bir yürüyüş yapmıyorum ama sabahları ve akşamları 30 dk gibi bir süre yürüyorum. 2 çocuğum var ikiside sezeryan ve araları 22 ay .evlenmeden önce 45 -46 kilodaydım evlendim 55 kilo oldum ilk hamile olduğumda 53 kiloydum 16 kilo ile doğum yaptım 60 ile yine hamile kaldım 73 ile doğum yaptım geçen seneden beri dikkat ederek 8 kilo verdim ama en azından 53-55 gibi bir kiloya inmek ilk hedefim benim. ekmek yemiyorum 2 aydır falan bazen haftasonu yiyorum. öğlenleri işyerinde yiyorum su çok fazla tüketiyorum. kahve ve filtre kahve içiyorum.tek zaafım ilk kahvaltı çayıma veya filtre kahveme şeker atıyorum.
Sağol canım simdilik geçti ama aklimdaa bulunsuncanım ben de sivilce için doktora gittim clindoxyl jel verdi her akşam yatmadan cildimi temizleyip sürüyorum, sabahları da yıkıyorum bana iyi geldi tavsiye ederim :)