- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #294.121
Büyüdükçe çocuklar birbirlerini inanılmaz hikayelerle korkutuyorlar. Senin oğlun çok şanslıValla cok uzuldm aglayinca ama olsn kurtuldu oglusum artk rahat :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüdükçe çocuklar birbirlerini inanılmaz hikayelerle korkutuyorlar. Senin oğlun çok şanslıValla cok uzuldm aglayinca ama olsn kurtuldu oglusum artk rahat :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine mandalina sayısını arttır. Menünü çok beğendim afiyet olsunEmziren anne menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Dereotu
3 tane köz biber
Rezene çayı
Ara öğün
1 mandalina
Öğle
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak etli yeşi fasulye
Marul salatası
Akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası (grip olmuşum kızlar)
Evet sadece cocuklar degil ya buyuklerden de duyuyorum baltayla kescekler yok yok testere fln diye igrenc igrencBüyüdükçe çocuklar birbirlerini inanılmaz hikayelerle korkutuyorlar. Senin oğlun çok şanslı
Olsun küçük yaşta bitti şükür o isValla cok uzuldm aglayinca ama olsn kurtuldu oglusum artk rahat :)
Slm canim yok 12 gun var bugünden itibaren adet söktürücü ilac kullanacagim yapisiklik icin..gelemedim cumadan beri yogundum teyzemin kizinin düğünü vardi cok guzel oldu bayanlar arasinda eglendik ben biraz cok fazla abarttim cumartesi kina gecesinde guzel oyun havalari oynadim spor niyetine tamm iki saat sonra mezdeke oynadim oynamaz olaydım tam iyilesmemisim icimin yaralarini resmen hissettim,ertesi gun ayagim toparlayarak gezdim çünkü kasik agrisi cektim,ve cok hamlamışım yururken zorlandım...
Canım diş teli kullandığını bilmiyordum. Lastiklerin daha kolay olacağını düşünürdüm hep. Zamanla alışırsın onlaradaherkese iyi akşamlar
Hastalığım tam olarak geçmedi
Spor yapamıyorum
Halsizlik var hat safhada
Diyet bugün iyi idi
Ama akşam az yemek yedim aceleden açlık fena vurdu aöa sabır
Diş tellerinde de lastik aşamasına geçtik su dışında yeme içmede maalesef lastik çıkar tak olayı var hiç ara öğün vs yapasım YÖK
Kızlarrrr yeni bi diyet buldummmmm
Yarın bütün takım bunu yapsın
1 günde 3 kilo kesin gidiyor
Aman dikkat edin 14.takim görmesin sirrimizi :)))
Sabah
2 poğaça
2 acma
2 simit
Öğlen
2 porsiyon Bol tereyağlı pideli İskender
Künefe
2 bar. Kola
Akşam
2 tabak mantı
3 lahmacun
2 bar..fanta
5 dil. Baklava
Ara - kür
Bu cok onemli yatmadan hemen önce yemek lazimki yağlar yansın
3 dil bol cukulatali kremalı pasta
aynen canım bu plank sınav tarzı ağırlık falan o sporlarla olmuş
5 kiloda ne çok fark etmiş
cnm ben de ikisinide 3 aylıkken yaptırdım hatta biri iki bıcıktu sargısını açtıktan sonra kremleme kısmını ihmal etme yapışma oluyor benim biri olmadı biri oldu yapısından dedi doktor da ama sen dikkat etEvet sadece cocuklar degil ya buyuklerden de duyuyorum baltayla kescekler yok yok testere fln diye igrenc igrenc![]()
AHAHA Bende seni ifşa etmiştimay nasıl görmemişim 6. takım yazıyo kocaman ben köradaşmışız
beni sen ifşa ettin kapdanım şuandazamanında benimde ifşa etmişliklerim vardır tanıyanlar bilir
kaptinn
SchonerDuft
![]()
maşallah ona erkek oldu ... hyırlı olsun kuzumSunneeeettttolduk btti kurtulduk sukurrr
sana diyorum zorlamaman gerek 2,5 3 ay sonra iyileşmiştim yürüyüş bile yapamıyordum hoş benim ameliyat hem çizik hem de yumurtalığım karın duvarıma yapışmıştı . iyice dinlen ama kilo alma sen bir yerde hata yapıyorsun yemek miktarını fazla tutyorda olabilirsin bende ilaç kullnıyorum kür olrak pekmez içiyorum yine veriyorum az da olsa çözüm bulmak gerek sanaSlm canim yok 12 gun var bugünden itibaren adet söktürücü ilac kullanacagim yapisiklik icin..gelemedim cumadan beri yogundum teyzemin kizinin düğünü vardi cok guzel oldu bayanlar arasinda eglendik ben biraz cok fazla abarttim cumartesi kina gecesinde guzel oyun havalari oynadim spor niyetine tamm iki saat sonra mezdeke oynadim oynamaz olaydım tam iyilesmemisim icimin yaralarini resmen hissettim,ertesi gun ayagim toparlayarak gezdim çünkü kasik agrisi cektim,ve cok hamlamışım yururken zorlandım...
Carsamba gunu dis randevum vardi dolgu yaptirdim tam bir saat hizli tempolu yürüyüş yaptim ter su icinde kaldim ne kadar kg aldimsa cok ter atiyorum...
ay çok geçmiş olsun canımm, evlenmesinide göstersin Allah inşallahSunneeeettttolduk btti kurtulduk sukurrr
hahahah evetAHAHA Bende seni ifşa etmiştim![]()
wp ta konuşuyoruz sanmıştım
![]()
maşallah ona erkek oldu ... hyırlı olsun kuzum
sana diyorum zorlamaman gerek 2,5 3 ay sonra iyileşmiştim yürüyüş bile yapamıyordum hoş benim ameliyat hem çizik hem de yumurtalığım karın duvarıma yapışmıştı . iyice dinlen ama kilo alma sen bir yerde hata yapıyorsun yemek miktarını fazla tutyorda olabilirsin bende ilaç kullnıyorum kür olrak pekmez içiyorum yine veriyorum az da olsa çözüm bulmak gerek sana
Sağol canım ilaç kullanmaya başladım emzirdiğim için zor oluyor çok fazla mandalina yiyemiyorum gaz yapmasın diye ama kızımın da burnu akmaya başladı inşallah daha fazla ilerlemez yaaaaaGeçmiş olsun canım dikkat et kendine mandalina sayısını arttır. Menünü çok beğendim afiyet olsun
Günaydın zıplayan kardeşGünaydınnnnn kardes takımım
Hepinize iyi mutlu günler diliyorum yarın tartı günü hepiniz eksi ile gelin inşallah![]()