Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Őyle yapyrm canm bolgesel hareket plates vs. Hiç birini yapmıyorum canm zaten sadece ter atici ve yağ yakici cardiyo sporlari grubunda benim yaptklarim zaten bisiklet,trambolin,dans,zıplama bide simdi tempolu yuruyus ekledim hepsi őyle ter atıcı zaten canm ben kas çalıstrma yada bolgesel hareket yapmıyorum canm :KK66:
Hadi o zaman gelsin eksiler çok heycanlı

Biraz eklerim galiba evet karbonhidrat ve glikoz katılığı dukanı anımsatıyor hatta o kısmı aynı ama yağ kısmı farklı dukanda yağ da yok bunda ise yağ en őnemli grup yağsız yemek yasak bunda ama yazdgm yağlar yenicek miktarda őnemli tabi
Yağ katılığı kötüydü dukanda sen bir yap belki bende 2 3 günlük yaparım

Sen de iyi gidiyorsun bence
Yaaa evet aslinda iyiyim ama yine de cabuk gitsin kilolar istiyorun..emzirne doneminde daha rahat verecegimi dusunuyorum...kizim biraz fazla emse aslinda diyete gerek de kalmayacak ama emmiyor iste...aslinda diyete baslarken martin 10 una kadar 64 kilo olucam demistim daha 1 ay var ve ben istedigime ulastim... Insallah 1 aya kadar 60 olurum

SchonerDuft SchonerDuft ben kendim eklicem bu hafta demişti ondan biz eklemedik canm ama sen şimdi ekleyince bende seninkinden alıntılayp dűnki puanımı ekledim

Anladım canım ben görmedim okumadım yazılanları pek gün içinde giremiyorum ufaklık durmuyor bazen bende onu etiketler öyle bakarım olmadı.

Kahvaltını yaptın mı. Keto diyeti kavrayamadım bir türlü belki senden kaparım birşeyler. Valla bizde :KK5:

Gündüz yendiği zaman bile ağır geliyor sen akşam yemişsin fena ediyor mideyi de bağırsağı da .bugün biraz kimyonlu su iç rahatlarsın
Kimyon iyi geliyor mu mide ağrısına? Bilseydim sabah yumurtaya dokerdim suyla içebilir miyim bilmiyorum ama denemeye değer,sağol canım

Yaaa evet aslinda iyiyim ama yine de cabuk gitsin kilolar istiyorun..emzirne doneminde daha rahat verecegimi dusunuyorum...kizim biraz fazla emse aslinda diyete gerek de kalmayacak ama emmiyor iste...aslinda diyete baslarken martin 10 una kadar 64 kilo olucam demistim daha 1 ay var ve ben istedigime ulastim... Insallah 1 aya kadar 60 olurum
Bence de canım sen bir aya 60 olursun ben geçen yıl 59 kilo olmak için uğraşırken sen 59 kiloyla gruba gitmiştin ve hemen hamile kalmıştın dün gibi valla zaten 60 a düş ardından 57 58 görürsün bu azimle

Yaaaaa sizin adiniza bende cok heyecanlandimm:halay:
Hadi bakalm erisin yağlar :temizlik: sen ve M MissHayaLet cok iyi gidiyosunuz zaten kuzum bizde sizin gibi vermeye baslarsak hepimiz yaz kadar sırayla mezun olur kurtuluruz :KK4: çok istekliyim inslh hedefe varıcaz:KK73:

Hadi bakalm erisin yağlar :temizlik: sen ve M MissHayaLet cok iyi gidiyosunuz zaten kuzum bizde sizin gibi vermeye baslarsak hepimiz yaz kadar sırayla mezun olur kurtuluruz :KK4: çok istekliyim inslh hedefe varıcaz:KK73:
Çok isteklisin canım bu sene sen ben inanıyorum mezun olacaksın inşallah hepimiz veririz bende bu sefer 60 in altını istiyorum bakalım sıksak kendimizi olacak aslında bozmayalım böyle gidelim hafif bir kaçamak geri götürüyor bunu yaşadım

Her hafta 500 gr versek şimdiye 5 kilo vermiştik ama olmadi bundan sonra veririz insallah

Çok isteklisin canım bu sene sen ben inanıyorum mezun olacaksın inşallah hepimiz veririz bende bu sefer 60 in altını istiyorum bakalım sıksak kendimizi olacak aslında bozmayalım böyle gidelim hafif bir kaçamak geri götürüyor bunu yaşadım
Onu ben geçen sene çok yaşamsdm aynen canm ama bu sene hiç kacamak yapmiyorum mesela facefood yada aburcubur yemeyeli aylar olmuştur yani o tarz gıdaları hayatmdan çıkardm şekerli herşeyi de őyle ideal kiloma varsa bile hayatmda ayda yılda bir ozel gűnlerde filan ancak girebilirler saglikli yasam seklini kafama soktum bide insan yemedikce bidaha canı çekmiyor ondan hiç bulaşmamak lazm bu sene çok istikrarlı yapyrm canm ben de 60larn altına dűşűcegme inanıyorum :KK19: beraber 58 olucaz:KK5:

Onu ben geçen sene çok yaşamsdm aynen canm ama bu sene hiç kacamak yapmiyorum mesela facefood yada aburcubur yemeyeli aylar olmuştur yani o tarz gıdaları hayatmdan çıkardm şekerli herşeyi de őyle ideal kiloma varsa bile hayatmda ayda yılda bir ozel gűnlerde filan ancak girebilirler saglikli yasam seklini kafama soktum bide insan yemedikce bidaha canı çekmiyor ondan hiç bulaşmamak lazm bu sene çok istikrarlı yapyrm canm ben de 60larn altına dűşűcegme inanıyorum :KK19: beraber 58 olucaz:KK5:
Farkındayım tatlım geçen sene neydi öyle hepimizde bir kaçamak :bicak:bu sene yapmiyosun gerçekten bu çok güzel inşallah bende yapmam aynen sağlıklı beslenmek bu diyet değil herşeyi yiyiyoruz yani istikrarlı olucam bende hep beraber canım :KK50:

Her hafta 500 gr versek şimdiye 5 kilo vermiştik ama olmadi bundan sonra veririz insallah
Ben o şekilde veriyorum zaten kuzum 3.200 gitmiş oldu benden ama yarn tekrar dusus olursa belki daha fazla gitmiş olur haftada 500grm ayda 2.200 yada 2.300 ediyor benimde őyle godiyor zatn 2haftada bir 1er kilo gidiyo benden ama bu atkinsle bu hafta guzel bir dusus olcak inslh

Back
X