- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #301.621
Kerevız ve engınar hayatımda hıc yemedım![]()
Yemelisin bazı insanlar tadını bilmedikleri halde sevmiyorum diyorlar. Aslında çok güzel tadlari.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kerevız ve engınar hayatımda hıc yemedım![]()
Burda menülerini en beğendim kişilerin başındSn diyebilirim canm zaten menülerinde sporun da hep çok güzel maşallah
ıkisinde bayılırım ama güzel yapılıcak tabi mesele sarımsaklı yoğurda kereviz rendeleyip karate üzerine az zeytin yağ gezdir muhteşem yada zeytin yağlı portakallı kereviz çook güzel oluyor o iki şekilde baylyrm ben kereviz e canm enginarn da yine zeytinyağlı limonlu yapılanı güzel oluyor birde enginar dolması çok güzel olurKerevız ve engınar hayatımda hıc yemedım![]()
Canım bu hafta çok güzel bir düşüş yaşayacaksınSabah: iki dilim ekmek biraz tahin biraz reçel ikiside bir tatlı kaşığı kadar. Peynir zeytin 2 bardak çay.
Ara bir sade türk kahvesi 1 hurma 10 tane badem fındık karışık.
Öğlen: 4 kaşık kereviz yemeği yarım ton balığı.
Ara bir bardak şekersiz vişne suyu
Akşam: 2 parça piRzola bol salata.
3,5 lt su
60 dk bisiklet=180
60 dk bölgesel=60
500 mekik=200
160 adet ipsiz atlama=20
Toplam=460 puan @SchonerDuft
Çok güzel menün canım afiyet olsunKetojenik diyet 4.Gün
Dukan birası 5.Gün
Kahvaltı:
Kalın bir dilim beyaz peynir
Bir avuç fıstık
100ml sütten kahve
Ara: 10 fındık
Öğlen:
1dilim kaşar peyniri
12badem, 1bardak süt
2 kare parça bitter çikolata
Akşam:
1porsiyon Kuzu incik
2 kaşık yoğurtlu kereviz
Çeyrek avokado
Yine Dukan birası bitti kızlar spor olarakda
1 saat hızlı tempo yűrűyűş : 150puan
@SchonerDuft eklersin canm![]()
Harikasin canımSabah: iki dilim ekmek biraz tahin biraz reçel ikiside bir tatlı kaşığı kadar. Peynir zeytin 2 bardak çay.
Ara bir sade türk kahvesi 1 hurma 10 tane badem fındık karışık.
Öğlen: 4 kaşık kereviz yemeği yarım ton balığı.
Ara bir bardak şekersiz vişne suyu
Akşam: 2 parça piRzola bol salata.
3,5 lt su
60 dk bisiklet=180
60 dk bölgesel=60
500 mekik=200
160 adet ipsiz atlama=20
Toplam=460 puan @SchonerDuft
Kerevizi bende hiç sevmezdim ama portakallı zeytinyağlı güzel oluyor ve fırında onuda yeni keşfettim patates gibi dilimliyorum az zeytinyağı sarımsak ezip koyuyorum harika oluyor enginarı sevemedim gittiKerevız ve engınar hayatımda hıc yemedım![]()
Afiyet olsun canımUyanınca (hastaneye gidecektim evden çıkmadan)
1 bardak süt
1 dilim kaşar peyniri
Sabah
Yarım simit
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 adet ızgara köfte
2 kaşık makarna haşlanmış
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Akşam(kıZım hiç durmadı yemek yiyemedim)
1 bardak ayran
Su 2 litre
Afiyet olsun canım
Canım bu hafta çok güzel bir düşüş yaşayacaksın![]()
Uyanınca (hastaneye gidecektim evden çıkmadan)
1 bardak süt
1 dilim kaşar peyniri
Sabah
Yarım simit
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
4 adet ızgara köfte
2 kaşık makarna haşlanmış
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Akşam(kıZım hiç durmadı yemek yiyemedim)
1 bardak ayran
Su 2 litre
Bugün
Kahvaltı omlet biraz peynir 6 zeytin 2 ceviz domates salatalık
Ara 3 hurma biraz fındık 1 fincan sütlü kahve
Akşam 1 tabak kuru fasulye salata biraz yoğurt
40 dk cardio
2.5 lt su
İnan ki sabahtan beri kucağındaydı bi de kabız olmuş yavrum zeytinyağı fitil zar zor yaptı daha yeni ayağımda sallıyorum uyuyacak suyu Bile çok zor içtim düşün yaniKeşke yeseydin akşam bende yiyemeyince en iyisi akşam için nesfit aldım sende al yada yulaf falan al sütle karıştırıp ye tok tutar.
blonde ambition napıosun canım spor yaptın mı mutfağı temizleyip tv nin karşısında oturdum spor yapasım yok daha doğrusu her yanım açıyor cardio ya bi gün ara verip başka bişey mi yapsam
Ya
İnan ki sabahtan beri kucağındaydı bi de kabız olmuş yavrum zeytinyağı fitil zar zor yaptı daha yeni ayağımda sallıyorum uyuyacak suyu Bile çok zor içtim düşün yani
Çok güzel canım cumaya gelsin eksiler insallah![]()
Hadi inşallah süpersin bölgesel tartıda eksi gösterir mi dersin ben de 6bucuk ta kalkıyorum hergunBende iki günden beri kendimi yorgun hissediyorum 8 de kalkıyorum her yerim ağrıyor ama çocuklar uyurken bisiklet yada bölgesel çalışıyorum ki cumaya tartı da artı gormeyim.
Kendimi cuma günü için motive ediyorum sende öyle yap canım. Cuma günü 61i her türlü göreceğim diye motive ettim![]()