Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2. Tatile de 63le çıkarsan sen ona dua et diyorsun yani :KK70: doğru valla o ihtimalde yüksek ama hemen evrene niye kötü enerji yolluyosun aşk olsun ben belki eksi olarak dönücem tatilden aahhaahaa :KK70:
:KK70::KK70:
amacım gaza getirmekti ama sende şimdiden kilo almanın yerini yapıyorsun:KK11:
ştt kendine gel :KK70:
bak ben p.tesi başlıyorum diyete sıfır kaçamak 1 ay gidecem

Çok haklısın kaçamak yapmamam lazımm. Zaten şimdiden zorlaniyorum. Kanguruyla dışarı çıkıyoruz ben kan ter içinde. İki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum. Hamileyken bu kadar zorlanmadım valla. :olamaz: o yürüyene kadar ne kadar hafiflersem kâr bana
bende 77 lerden 62 ye indim resmen nefes alışverişim değişti
ben istanbulda yaşıyorum buraların yokuşu meşhurdur:KK48: zayıfladığım da o kadar fark etmişti eşim bile şaşırmıştı onun mola vere vere çıktığı yeri ben tek seferde çıkmıştım :halay: ilk etapta emzirmende avantaj , bebekle uğraşmak başlı başına spor ama yinede vakit bulduğunda leslie, ip atlama, bölgesel yapabilsen daha iyi olur senin için

B Baharyagmuru35 canım çok sık tartililiyosun duramıyosun ama günlere bağlı olarak kilo çok oynuyor. Spor yapmak da odem yapmış olabilir dün baya yapmışsın çünkü. Kaslar çalıştığından fazla çıkabiliyor. Haftada max 2 gün tartil derim. Kiloya takılma eminim eksiye geçersin cuma günü. Bugün akşam yemeğinde tavuk yoğurt yapabilirsin mesela protein suyu iter vücuttan:KK66:
Bugün doğum günüm eşim yemeğe götürecekmiş. Normalde haftada bir tartılırdım bi bulastimi bu tartılma hastalık gibi yapısiyo haftada bire indrcem tartilmayi

genelde bu konuşmanın sonu pek hayra alemet olmuyor ama hadi bakalım :KK70:
cumaya eksi gelde ne yapmak istiyorsan yap :KK70:
yok yok karatay beslenmesi yapıyorum
bide dün akşam nane salatalık zencefil limon lu su hazırladım dolaba koydum sabah getirdim işe 1,15 litre bitti sabahtan beri karnı dümdüz yapıyormuş ekstra etksi varmı yarın görcem ama bi hafta içice bu suyu iştah kesti bende

bence tartı oyun oynamıyor canım dün bunların hepsini yemişin ek olarak daha 4 yk kuru fasülye ayran içmişin (ayrıca listende turşuyu yazmayı unutmuşun sanırım sen minik diyosun ama turşu direk ödem yapar, çiğ köfte şişli yapar, sucukta aynı şekilde ödem , çikolataya girmiyorum bile :KK47: )
Dün akşam yemeği çok azdı bnm hemen geri acıktım eşim de geç geldi ona ayrı hazırladım ben ondan önce yemiştim . Ondan onunla tekrar kuru fasulye filan yedim . Ayran Ben hergün içerim ayran demissin ama benimki ev yapımı kendim yapıyorum yoğurdu . Ama cig kofte tursu ve çok az da olsa cikolata sanırım onlar mahvetti yine . Herşeye dikkat etmekk lazim vlla etmeyince cezasni bol bol cekiyorum malesef 😓😓

Kızlar her gün tartıldığımız için böyle oluyor. Vücut su tutuyor kaslar şişiyor vs içerde neler olup bittiğini tam olarak bilemiyoruz maalesef. Ben mesela hurma detoksu yaptığımın ertesi günü 800-900 gram artı gördüm tartıda. Üstelik çok sağlıklı beslenip spor da yapmıştım. Artık karar verdim tartı günlerimiz hariç tartılmayacağım. Hiç canını sıkma illa ki kilo vermişsindir ama vücutta kalan su yaktığın yağdan daha ağırdır ondan artı görürsün. Sabırlı ol canım illa ki sonuç alacağızzz

Haftada bir tartılmaya geri dönüş yapıyorum şuan Bnde aynen

yok yok karatay beslenmesi yapıyorum
bide dün akşam nane salatalık zencefil limon lu su hazırladım dolaba koydum sabah getirdim işe 1,15 litre bitti sabahtan beri karnı dümdüz yapıyormuş ekstra etksi varmı yarın görcem ama bi hafta içice bu suyu iştah kesti bende
o karışımı bende yapmak istiyorum canım ama diyetle birlikte desteklemeyi düşünüyorum
karatayı sen güzel yapıyorsun bence iyi yapmışın başlamakla da

bende 77 lerden 62 ye indim resmen nefes alışverişim değişti
ben istanbulda yaşıyorum buraların yokuşu meşhurdur:KK48: zayıfladığım da o kadar fark etmişti eşim bile şaşırmıştı onun mola vere vere çıktığı yeri ben tek seferde çıkmıştım :halay: ilk etapta emzirmende avantaj , bebekle uğraşmak başlı başına spor ama yinede vakit bulduğunda leslie, ip atlama, bölgesel yapabilsen daha iyi olur senin için
5 kg bile fark yaratıyor cidden. Hele benim boy kısa olduğu için baya yaratıyor :KK45: bugün uzun zaman sonra ilk spor yapışım. Daha 5dk önce oturdum. 15dk leslie yordu beni. Bi günde abanmayım zamanla artırayım diyorum. Yarın enerjim olursa 30dk yaparım mesela. Akşamüstü enerji toplarsam bi 15dk daha yapabilirim

Dün akşam yemeği çok azdı bnm hemen geri acıktım eşim de geç geldi ona ayrı hazırladım ben ondan önce yemiştim . Ondan onunla tekrar kuru fasulye filan yedim . Ayran Ben hergün içerim ayran demissin ama benimki ev yapımı kendim yapıyorum yoğurdu . Ama cig kofte tursu ve çok az da olsa cikolata sanırım onlar mahvetti yine . Herşeye dikkat etmekk lazim vlla etmeyince cezasni bol bol cekiyorum malesef 😓😓
yok kuzum ayran bişey yapmaz ama ödem yapıcı şeyler yediğin için olmuştur (kuru fasülye bende hep tartıyı oynatır) bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşında gözlünden geçen herşeye ulaşırsın inşallah :dua:

5 kg bile fark yaratıyor cidden. Hele benim boy kısa olduğu için baya yaratıyor :KK45: bugün uzun zaman sonra ilk spor yapışım. Daha 5dk önce oturdum. 15dk leslie yordu beni. Bi günde abanmayım zamanla artırayım diyorum. Yarın enerjim olursa 30dk yaparım mesela. Akşamüstü enerji toplarsam bi 15dk daha yapabilirim
5 değil 15 verdim:KK48:
aynen ilk günden yüklenme dicem ama 30 dk lesli yapabilirsin bence canım :KK66: akşam yine denersin

yok kuzum ayran bişey yapmaz ama ödem yapıcı şeyler yediğin için olmuştur (kuru fasülye bende hep tartıyı oynatır) bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşında gözlünden geçen herşeye ulaşırsın inşallah :dua:
Kürü fasulye yaktın beni 😓😓🤣 bilmiyordum onu .
Teşekkür ederim canım 🥰❤amin Sagol .

Back
X