- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.901
Ya ben telefondan renklendirme yapamadiim acilmiyo duzenleme bolumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)sabit
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%) sabit
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0/61/1/1.67%)
Canim uzulme haftaya verirsin detoks turu biseyler yap yada aksam yemegini daha erkene cek78.5 malesef
kaptin naptın kız nasıl verdin öyleYa ben telefondan renklendirme yapamadiim acilmiyo duzenleme bolumu
Odemler gidiyiiii haftaya bisey beklemeyin benden yarim kilo anca giderkaptin naptın kız nasıl verdin öyle
yok oyle düşünme inş daha iyi giderOdemler gidiyiiii haftaya bisey beklemeyin benden yarim kilo anca gider![]()
tamam canim yapmak istediginde yaz bana yollarim sanadaAh şu bağırsaklar bizi mahvediyor..
Çok iyi yapmışsın bağırsaklara iyi gelirse listeyi bana da gönderir misin. Ben bu ara mide ile uğraşıyorum ilaç kullanıyorum o biraz işe yaradı bağırsak düzeninde.
Ben aynıyım işlerim yoğun büroda temmuz 20sine kadar tekim .diyete tekrar başlıyorum görümcem buradaydı bugün gidiyor.
Spor ne durumda
Bu.arada geçenlerde paylastigin iceceekleri sen mi hazırladın
Hayır kuzum ben de vermedim sıkma canınıHerkes vermiş yine ya batıran benim![]()
3,40 kilodan fazla aldığı için direk girebiliyor canım ama etap sayısına böleceksinSchonerDuft canım yardımına ihtiyacım var
@Silent Scream 601.atapta yani 21 aralıkta 68 ile izine ayrılmış
şimdi 71.5 kilo
ekstrem durum 2 ye göre
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
girebiliyor sanki sende kontrol eder misin
Ben bi de almışımHayır kuzum ben de vermedim sıkma canını
Güncel 78.4 aman ne komik*** 14. Takım 628. Etap ***
ELF_LR35 (89.0///%)
Mavi95 (78.2///%)
berkas (62.9///%)sabit
ucukgenclik (66.8///%)sabit
orkide1453 (61.5///%) sabit
dugi (57.5///%)
kaptinn(62.0///%)
14.Takım Ortalaması
Üzüldüm o kadar uğraştın demek ömrü bu kadarmış minik cüssesi dayanamadı.Ben bi de almışımbugün kötü bir gün başladı bana . Kus demin öldü
![]()
kızlar kilonu sakla sakla nereye kadar ahanda söylicem
şimdi ben bildiğiniz üzere 64.9 ile izine ayrılmıştım
sonra ramazan girdi araya (ramazanın günahını almayımo zaman kilo almadım) bayram felan derken, birde üstüne tartım bozuldu yedek tartım 1 kilo fazla tartığı için çıkmadım felan ben hooop 70.5 olmuşum (ohaları sıralayın valla hakettim)
şimdi pazar itibari ile başladım ve bugün 68.4 çıktım (1 kilo tartı fazlasını çıkınca 67.4 üm)
listeye girebilmem için vermem gereken 3 kilom daha var![]()
Günaydın hoşgeldin canım. Tatil nasıl geçti.günaydın herkese
tuğba ne yaptın sen
önüne ne geldiyse yedin mi nasl 70e çıktın emeğine yazık diil mi yaaa hem kızdım hem üzüldüm
68de 67 çok ben sen 63-64 diyeceksin diye bekliyorum
sabite bile gelmemişsin ama normal tabi taaa nerelere çıkmışsın
![]()
Günaydın canım harika gidiyor Antalyanın altını üstüne getirdik harika geçiyor bu arada gayet dikkatli besleniyorum ölçüyü kaçırmıyorum abartmadan yiyorum ve yediklerimi fazlasıyla eritecek kadar da aktifim her çeşit spora devam gırdün bak hiç artı olmadan dönücem eminimGünaydın hoşgeldin canım. Tatil nasıl geçti.
Yapılan araştırmalara göre kediler evciltildikten sonra davranışlarını hemen hemen hiç değiştirmemişler ama köpeklerde ilginç bir değişiklik var. İnsanlara kendilerini daha masum sempatik göstermek için yüzlerine mimik eklemişler.Bizim kedi de komşunun kuşu ses çıkardığı an kapıya koşuyor. Ne kadar evcilleşselerde dediğiniz gibi avcılık iç güdüsü ortaya çıkıyor.
Zaten kurtulması çok zordu. İç kanama olmuştur büyük ihtimalle.O kdr az yemiyorum cnm yiyorum normal sporuda hocalara sorup yapıyorumkuşun durumu iyi degil ölecek gibi
bende hepsi var ama faceyi kızımla alakalı bi gruba üyeyim onun için açık
twitter seçim zamanları açıp geri kapatırım
instagram da can o yaa vazgeçemem ondan![]()
Sagol kuzumgeçmiş olsun canım . iyiyim bende iş yoğunluğu halen devam ediyor temmuz 20ye kadar tekim yine burda . kilon ne durumda . ben halen 68lerdeyim
liste ile haftada 1 kilo garanti verirsin birebir uyuyorsun zaten