Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bi de bu var. Biraz daha koşturmacalı, bi tık daha zorluyor. Bu da 4 puan. :KK49:
2284260

Hahaahaa listeye ilk girdigim günler geldi aklıma bende kendimi zorluyordum birsüre sonrada başladım ama çok seviyor olunca azaltmaktada zorlanıyordum bol bol yapasım vardı tabi malum 70lerde iken fazla yapmamak lazımdı biraz verince bol bol yaparak gittim zaten sporla daha iyi veriyorum ama senin beklenene hiç gerek yok ki sende 70-80 olsan anlıcam yani :KK70: 60 kiloda daha ne beklemesi hemen başla da kilo verdikçe sarkma olmasını önler sıkılaşmayı şimdiden arttırırsın :KK66: zaten kilo vermek kolay sarkmamak ,sıkılaşması,kaslanmak zor kısmı
Yok iste bnm kilo vermem zoz oluyo durskssms ds spora baslarim diye bekliyorm ama icimde gidiyo siz ysptikc cok arada kaldm :D

sguat kısın yapmıştım o üst iç kısmı baya toplamıştı benim ben de kısın 60 cm di bacak bu sefer 56 olmuş ama göbek ve basen aynı incelmemiş

Canım squat beni kalınlaştırıyor arada yapıyorum ama her gün yapmamaya dikkat ediyorum bacağım kalınlaşmaya çok müsait maalesef :110: ama teşekkür ederim:KK200:

Back
X