- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.744
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.301
kızlar bugün başvurduğum bir hastaneden dönüş yaptılar yüz yüze görüşelim diyorlar ama kilomdan dolayı kabul etmeyecekler diye çok korkuyorum :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de bu var. Biraz daha koşturmacalı, bi tık daha zorluyor. Bu da 4 puan.Evet bu canim
Ben bunu yapım direk cnm sağolBi de bu var. Biraz daha koşturmamalı, bi tık daha zorluyor. Bu da 4 puan.Eki Görüntüle 2284260
ah kuzum biraz önce attığım tokat acımadı dimi
Acıdı acıdıah kuzum biraz önce attığım tokat acımadı dimi
hee aferin bana böyle şeylerle gelin
![]()
Yok iste bnm kilo vermem zoz oluyo durskssms ds spora baslarim diye bekliyorm ama icimde gidiyo siz ysptikc cok arada kaldmHahaahaa listeye ilk girdigim günler geldi aklıma bende kendimi zorluyordum birsüre sonrada başladım ama çok seviyor olunca azaltmaktada zorlanıyordum bol bol yapasım vardı tabi malum 70lerde iken fazla yapmamak lazımdı biraz verince bol bol yaparak gittim zaten sporla daha iyi veriyorum ama senin beklenene hiç gerek yok ki sende 70-80 olsan anlıcam yani60 kiloda daha ne beklemesi hemen başla da kilo verdikçe sarkma olmasını önler sıkılaşmayı şimdiden arttırırsın
zaten kilo vermek kolay sarkmamak ,sıkılaşması,kaslanmak zor kısmı
Bende halka tatlisini istiyorum baslamiskn bnm yerime de bi ceza alir misin acebaaaahalka tatlının cezasını istiyorum arkadaşlar.
sguat kısın yapmıştım o üst iç kısmı baya toplamıştı benim ben de kısın 60 cm di bacak bu sefer 56 olmuş ama göbek ve basen aynı incelmemiş
off süper60.1 im bugun itibariyle![]()
![]()
3 haftadır bu kilodayım.cnm insllahUzun suredir bu kilodaysan direnc gittiginde fazla verebilirsin. Bence bu cumaya cok rahat 77 olabilirsin
canım benim bildiğim var zaten oryantelin felan puanı ekle sendekizlar oynamayada spor puani varmi? ben buaralar aksamlari nerdeyse 2 Saat ter su icinde kalana Kadar oynuyorum roman halay oryantal önüme ne cikarsa![]()