Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**01-07 temmuz spor listesi**
ucukgenclik ucukgenclik =352+225+140
@Mavi95 = 270+368.5+312
melisa- melisa- =115+90
orkide1453 orkide1453 =150+180
blonde ambition blonde ambition = 475+310
tugbaFB tugbaFB =330+275+295
Silent Scream Silent Scream = 135+135+182.5+75
A antiaging =120+150
@cakilinannesi =270+270+270
D dugi =330
Verano_porteno Verano_porteno =0+180+120
Buki_89 Buki_89 = 315+420+270+203

dün fazla spor yapamadim ama bugün güzel bi sporum olcak, bir Saat Aerobic kursum var ondan sonrada evde dannnssssss
Bu bugün ki sporun diil mi? Dün sana 270 eklenmemişmiydi canım ? 4 günde 5 kez mi spor yaptn?

Ama yesem çok yiyorum en azından kahve iştahını kapıyor. Ne yapsam acaba kahvaltıya simdi baslaniyor
Tuğbanin yazdığı gibi az bi kahvaltı et canım üstünede kahveni iç bastırır tok tutar .Ben öyle yapyrm doymadan kalkıp üstüne kahveyi içince tıka başa doymuş gibi oluyorm

Son düzenleme:
Offf kızlar oğlum bi sinir krizi geçirdi onunla beraber bende geçirdimmm ayy ne zormuş şu iki yaş allaha şükür uyudu ya içki içmem lazm sakinleşmem için o derece delirdik
içki deme bana millet çikolataya abur cubura bende içkiye :( anason sakinleştirir diyorlardı sanki tugbaFB tugbaFB doğru mu biliyorum bebeğine içir biraz istersen büyüklerine danış tabi
ay yok yanlış yazmışım şimdiki tartımla 67.5 ama yarıştığım tartı ile 66.5 olacaktı :olamaz:
her gün verebiliyor olmak güzel:KK30: aman nazar etmeyim :nazar::KK70:
ay doğru istemiştim dimi :63:

bak yazıyorum harfiyen uygulayacaksın yoksa veremiyorsun

sabah:
2 yağlı poğaça (yada açma hangisini seviyorsan artık)

ara:
1 bardak 3'ü bir arada

öğlen:
pizza yada mantı yada kumpir yada hamburger (bunlar dönüşümlü yenilecek)
1 bardak light kola (light olması çok önemli)

ara:
1 büyük dilim karpuz

akşam:
dürüm çeşitleri, kebap çeşitleri
1 bardak light kola (light olması çok önemli)

ara:
sütlü tatlı (kesinlikle şerbetli değil yoksa kilo yapar)

liste bu şekilde canım:KK48:
ahahah sesli bile gülemedim :KK70: :KK70:
Ama yesem çok yiyorum en azından kahve iştahını kapıyor. Ne yapsam acaba kahvaltıya simdi baslaniyor
kahveyi yemek sonrasına bırak tabağı domataes salatalık varsa yeşillik ile doldur . yeşilliği çiğnerken doyacaksın zaten .5 zeytin biraz peynir varsa yumurta ye üstünede kahve içtin mi iştahın kapanır sadece çok çiğne yediklerini beyin çiğnemeyi algıladıkça doyma hissi oluşuyor

içki deme bana millet çikolataya abur cubura bende içkiye :KK43: anason sakinleştirir diyorlardı sanki tugbaFB tugbaFB doğru mu biliyorum bebeğine içir biraz istersen büyüklerine danış tabi

ahahah sesli bile gülemedim :KK70: :KK70:

kahveyi yemek sonrasına bırak tabağı domataes salatalık varsa yeşillik ile doldur . yeşilliği çiğnerken doyacaksın zaten .5 zeytin biraz peynir varsa yumurta ye üstünede kahve içtin mi iştahın kapanır sadece çok çiğne yediklerini beyin çiğnemeyi algıladıkça doyma hissi oluşuyor
Evt sakinleştirir canim daha cok gaz sancina iyi gelir aslinda ama canım anason fazlasi zararlı melisa- melisa- verirsen de en fazla 1-2 tatli kaşığı filan yani fazlası verilmiyor ama kendin 1bardak içebilirsin seni çok sakinleştirir canm birde papatya çayıda seni rahatlatır aslında çocukları en iyi şu rahatlatıyor havalarda sıcak bol bol suyla oynasın inanılmaz sakinlesiyorlar varsa şişme havuzu şişir balkona yoksa küvet filan doldur içinede oyuncakları doldur girsin oynasın canim balkona yada banyoda kovaya bile su doldurup içine oyuncak atsan ona bile elini kolunu sokup suyla oynadikca inanılmaz sakinlesiyorlar havalar tam uygun tavsiye ederim canım :KK66:

kızlaer sanırım baş ağrsından vücudum şişiyor sabah kalktım mı ayağım parmaklarım şiş ayakkabuı ve yüzükten biliyorum şimdi baktım inmiş yüzük oynamaya başladı yarın için böyle olmasından korkuyorum kabızlık da yok magnezyum da içiyorum yarın sanah dus alsam şişi indirir mi tartılmadan önce

kızlaer sanırım baş ağrsından vücudum şişiyor sabah kalktım mı ayağım parmaklarım şiş ayakkabuı ve yüzükten biliyorum şimdi baktım inmiş yüzük oynamaya başladı yarın için böyle olmasından korkuyorum kabızlık da yok magnezyum da içiyorum yarın sanah dus alsam şişi indirir mi tartılmadan önce
Migren fln mi var neden sisiyorsun acaba, Ben ce en etkili sey uyku. Erken yatmaya calis, iyi uyudugumda Sabah sis kalkmiyorum

Back
X