Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın. Ben de 60'lı rakamlara indim. Bütün cısslara rağmen. Sanırım D vitamini almamın etkisi çok. Eksiğim çokmuş. Sürekli açık havada güneşin altında çalışmama güveniyordum ama düşük olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım.
69,6 kg . Geçen hafta 70,1 idi. %0,71

Günaydın Kızlar
Maşallah hafta içi olunca ne güzel ortak alanda konuşmuşsunuz. 7 sayfa okudum.
Gece göbek atanlar, acıkanlar, rekor kıranlar cidden melisa- melisa- o spor puanı ne. Bir de bebiş huysuz diyor. Maşallah o arada çok iyi yapmışsın canım.
blonde ambition blonde ambition canım bisikleti dediğin gibi yapıcam bundan sonra. Plank programım vardı ona başlarım.
orkide1453 orkide1453 teşekkür ederim. Bence Dâhiliye gözükmelisin canım iç hastalıkları en iyi onlar tahmin yürütmeli.
tugbaFB tugbaFB sevgili kaptanım. Bugün tartıldım WC çıkmadığım için artıdayım şuan. Hedef değişimi konusunu bugün mü belirliycez.

Ayyy üzüldüm canım ama olsun en azndan bi daha ki tatilden önce öğrenmiş oldun orda dikkat edersin üzülme hiç yinede formunu bozmadı

:KK70: :KK70: yaa canım çok tatlısın seni hiç silip atar mıyım ya hatta yarın için bi karar verdim 62inin altına indiğimde mezun olmak istiyorum en az 61.9 olduğumda bana baybay bi hafta daha kalıyım listede
Bol bol anneme gelcem ya çok güzel oyaladı oğlanı bende keyif üstüne keyif yaptm :KK53::KK53::KK53: ama bizim rekorumuz 600 700 küsur filandı 400 ne ki :KK200:
😍Bir hafta daha beraberiz yani ❤❤❤❤❤❤

Kizlar günaydınnn. Ben daha tartılamadım. Akşam eve geldik banyoda bir böcek sorunu. Aman allahım nerden geldiler dedim ve ben inanılmaz korkuyorum. Hatta hamileyken banyoda bi tanesi üstüme uçmuştu ve korkudan doğurcaktım nerdeyse sancım tuttu hastaneye falan gittik. :olamaz: şimdi de eşim öldürdüm hepsini diyo ama ben çok korkuyorum 5 tane varmış akşam. Ve dün akşam eve geldiğimden beri giremedim. Birazdan bi cesaret toplayıp gircem hayırlısı bakalım. Giremezsem 1 saat içinde öyle tartılıp yazarım buraya. :110::kızgın:

Kızlarr günaydın :)
Bu haftam çok çok yoğun geçti işle. Haftanın başında karataya benzer kahvaltı/öğle yemeği yiyince gün içinde hiç acıkmamıştım 2 günde 700 gram vermiştim ama çarşamba ve dün çok dikkat edemedim. Spor da yapamadım. O yüzden bugün verdiğimi biraz geri aldım. Yine de eksideyim ama
Geçen hafta: 57,0
Bu hafta: 56,7
Yüzde: 0,52

Hafta sonu Türkiye'den erkek arkadaşım gelecek onunlayken de dikkat edebilirim inşallah :dua: Haftaya daha aktif olup spor ve menü bildirimleri de yapmak istiyorummm

Günaydın Kızlar
Maşallah hafta içi olunca ne güzel ortak alanda konuşmuşsunuz. 7 sayfa okudum.
Gece göbek atanlar, acıkanlar, rekor kıranlar cidden melisa- melisa- o spor puanı ne. Bir de bebiş huysuz diyor. Maşallah o arada çok iyi yapmışsın canım.
blonde ambition blonde ambition canım bisikleti dediğin gibi yapıcam bundan sonra. Plank programım vardı ona başlarım.
orkide1453 orkide1453 teşekkür ederim. Bence Dâhiliye gözükmelisin canım iç hastalıkları en iyi onlar tahmin yürütmeli.
tugbaFB tugbaFB sevgili kaptanım. Bugün tartıldım WC çıkmadığım için artıdayım şuan. Hedef değişimi konusunu bugün mü belirliycez.
Dün benim yerime annem annelik yaptı bende özgür kaldım bugünde planım öyle 😂😂
😍Bir hafta daha beraberiz yani ❤❤❤❤❤❤
Evet canım ama mezuniyetten snrada tamamen gitmem burdan konuşuruz yine😍

Kızlar 62.2 çıktm listeyi göremedim 62.9/62.2/1.12

*** 14. Takım 629. Etap ***

Mavi95 (78.4///%)
berkas (62.9///%)
ucukgenclik (66.8///%)
orkide1453 (61.5///%)
dugi (57.0///%)
kaptinn(61.0///%)
Silent Scream (71.5///%)

Kızlar ben WC çıkmayı bekliyorum. Sizler niye eklemiyorsunuz.
Ben ekledim canım 56,7 çıktım yüzdem 0,5

MİNNAK ADAYLAR LİSTESİ (28 HAZİRAN-5 TEMMUZ)
cakilinannesi (79.8///%) Başlangıç tarihi : 18.06.2019 Başlangıç Kilo:84.7 Hedef:50
antiaging (70.1///%) Başlangıç tarihi: 21.06.2019 Başlangıç Kilosu:72.6 Hedef:64
mermaid250 (///%) Başlangıç tarihi: 28 Haziran Başlangıç Kilosu: - Hedef:-
Dlrykc (55///%) Başlangıç tarihi: 14 Haziran Başlangıç Kilosu: 57 Hedef:50
bellok (94.4///%) Başlangıç tarihi: 27 Haziran Başlangıç Kilosu: 95 Hedef:-
cigdemm85 (72.5///%)
Başlangıç tarihi: 21 Haziran Başlangıç Kilosu: 73 Hedef:-
Verano_porteno (64.8///%) (604. etapta 58.5 ile izine ayrılmış)
SchonerDuft (68.1///%) Başlangıç tarihi: 3 Temmuz
tgb1907 (68.4/67.7/0.7/%1.02) Başlangıç tarihi: 23 Haziran Başlangıç Kilosu: 70.5

Back
X