- Konu Sahibi Pinarbartu
- #321.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur kız korkutma beni sıfır beden olmaya çalışırım olmamda zatenEvet ama iste biz ve vicdanimiz baskan fln olamayizinsallah hadi bakalim biraz daha zayifla da gecen tlc de izledm obez kadinlar hamile kaliyo dogumlari ne zor ne riskliyms onlarin
Takım normal değildi dünEee sensin ozman o neden o msj 'ın başında schoner yerine yellow girl yaziyo pekibeynim yandı
bu nasl bir gündür bugün takımda herşey birbirine girdi iyice
Ol canım tabi hakediyosun şımarmak hakkın
Ooo hoo oo ben mezun olsam kimsenin şımartmasına iltifat etmesine gerek yok mesela direk zaten şımarırımhatta henüz olmadım da ne oldu genede şımarıyorum
at kız havanı at kiskananlar çatlasın kolaymı öyle minicik çocukla hemen hedefe var mezun ol fıstık gibi ol herkes yapamaz tabi şımaracan ❤
Ayyy bende o filmin adını anımsamaya çalışıyordum kaç gündür adı neydi filmin :)Kız olmadık yerden bile ben çıkıyorm desenekorku filmi gibi oldum size iyice hee
kuyudan çıkan kız vardı yaa hani işte o benim
![]()
Sagol kuzum vücut direnci kırdı 1 hafta 3 kere 67yi gördüm . Adet olcam birde düşün kaçamak ta bitti bugünden itibaren yapmam. Kuru kayısı aldım. Ondan yerim.
Evett bazen catlayana kadar yiyorum sonra aç geziyorumbazen normal hic birsey yapmiyorym bazen de 2 3 gun diyet seklinde yapiyorum
mezun olurken 63 kusurdu simdide 64.5 64.7 65 arasi gidip geliyorum canim normal yedigim için diyet beslenmesine gecsem hemen 1 kilosu gider zaten.
yine 63 olmak icin 1 hafta dikkat etmeyi planlıyorum pazartesi baslarim muhtemelen
Gecmis olsun tatli kizguzel vermissin bu hafta tebrik ederim
Ahaha benimde eşim diyet yapıyor kuzum evde olup olmaması değişmiyor.Ay eline saglik kuzum
Benimde bu hafta sonu eşim yok cok güzel kilo vericem eminim ✌SchonerDuft i ver bana çatır çatır yiyim
![]()
Çok iyimişTeşekkür ederim canım durmasa iyi verecemdebakalım hayırlısı hedef 50 canim
Halka 🕳Dur kız korkutma beni sıfır beden olmaya çalışırım olmamda zaten![]()
ben 67yim hem pazartesiye 66 yı görebilirim . Adet olcam onun şişliği var.
Takım normal değildi dün![]()
Ayyy bende o filmin adını anımsamaya çalışıyordum kaç gündür adı neydi filmin :)
Çok şanslısın benimki asla yapmaz hiç diyetmiş,Spormuş umru diilSagol kuzum vücut direnci kırdı 1 hafta 3 kere 67yi gördüm . Adet olcam birde düşün kaçamak ta bitti bugünden itibaren yapmam. Kuru kayısı aldım. Ondan yerim.
Ahaha benimde eşim diyet yapıyor kuzum evde olup olmaması değişmiyor.![]()
Benimki de yapmaz ben ne yersem onu yiyor birde eve eskisi kadar birşey almıyor özellikle cips .Halka 🕳
Çok şanslısın benimki asla yapmaz hiç diyetmiş,Spormuş umru diil![]()
Aynen canım artk normalde getirdik 90lar güzel aynen 3 kiloda 4cm daha inceltirsinbende 4kilo da 4cm daha inceltirim kalcalarimiz 94 olur
gobeklerde düm düz taş gibi olsa bacaklarda sütün gibi olsa ne güzel olur dimi
![]()
Ben yine sabit geldim bu hafta 100 Gr gitti sadeceÇok iyimişhedefe son 4 kilomuz kaldı
durduğunda da spor yada beslenmeyi değiştirip vucudu şaşırınca gene gitmeye başlıyor canım
beraber bakıcaz hedefe mutlaka ❤
O zmn 66 ya da dusersin hemen cikDur kız korkutma beni sıfır beden olmaya çalışırım olmamda zaten![]()
ben 67yim hem pazartesiye 66 yı görebilirim . Adet olcam onun şişliği var.
Takım normal değildi dün![]()
Ayyy bende o filmin adını anımsamaya çalışıyordum kaç gündür adı neydi filmin :)
Evt şuan bacaklar kalın duruyor benim de canımaynen canım yaa ah şu bacaklar gitsin bişey istemem valla
Ben yine sabit geldim bu hafta 100 Gr gitti sadece![]()
Insallah bende öyle düşünüyorumO zmn 66 ya da dusersin hemen cikbnde olcm bugun yarin bakaym gitck mi kilo,
![]()
Bencede canım kesin 66lar garantiInsallah bende öyle düşünüyorum
En cok 64 lere mi düsmüstn kuzum senInsallah bende öyle düşünüyorum
Bu kış en iyi düşüşü şuan oldu ama bizden daha öncesini bilmiyorum tabi kaptin bide şimdi farkettim gece nasl baktı isem ben dugi ile aranız da 3.700 sanıyorum öyle diilmiş 2.700 miş canım istersen onlara eşleyebilirim seni yakalamak için sanada güzel hırs olmuş olurEn cok 64 lere mi düsmüstn kuzum sen
Bana farketmez kuzum ya neresi uygunsa oraya ekle amaBu kış en iyi düşüşü şuan oldu ama bizden daha öncesini bilmiyorum tabi kaptin bide şimdi farkettim gece nasl baktı isem ben dugi ile aranız da 3.700 sanıyorum öyle diilmiş 2.700 miş canım istersen onlara eşleyebilirim seni yakalamak için sanada güzel hırs olmuş olur