• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha bu cuma 67.5 dun😂 70.2 çıktım deyip dans etmeni anlayamadım 😂 zaten sürekli ben kahvaltida 1dilim ekmek ve her gün 1 meyve yiyen biriydim ve kırmızı eti az tüketen biri iken tam tersini sen bunun tersini savunan sen ekmek bana iyi gelmiyor ekmek yemiyorum 5 saat tok kalıyorum vs. yazan sen 😂 şimdi ben bugün dukan yapicam diyince şu yazıyı yazman da bir ironi galiba 😂 gülüyorum artk sana bisey diyemiycem ama baban ekşi mayalı tambğd ekmek almış moralin mozulmus dediginde sana neden gayet sağlıklı kas kaybında engel olur tok tutar vs. Tarzı bir yazı yazıp hergün 1-2 dilim yemek iyidir diyen de bendim ve sen ondan sonra ekmek yemeye başlayıp şimdi bugün ben dukan yapicam dedim diye sanki tam tersi yaşanmış tam tersi savunulmuş gibi şu Yaziları yazman inailmaz 🤣 gecmis yazilarin msjlarin a bakabilirsin ozman ne yazdgysam tersini soylemistin ve simdi ben bu diywti yapmaya kalkinca tüm savunduklarinin tam tersini buraya yazmaya başladin hayret verici bir durum 🤣seni anlayamıyorum diycem ama tamtersine bugune kadar anlamamisim galiba ilk kez şuan bunları iyice farkettim ve seni iyi anliyorum
Av yakaladığını zannettin ama 67.2 yanlışlıkla 70.2 yazmışım ona gülüyorsun. Bir de takım kaptan yardımcısısın. Kilo vermeye çalışanları motive etmen gerekiyor. Araştırmalara inanmıyorsun, kitap yazanlara inanmıyorsun, senin inandığın şeyler neye dayanıyor merak ettim.

İşte kendi tezini sen çürüttün sen her a grubu aynıdır dediğin için bu diyolog gelişti ve ben de sana her A grubunun aynı olmadığını örnekleyerek anlattım sende şimdi kendin her A grubu aynı tepkiyi vermez diyorsun yani benim dediğimi onaylıyorsun tek sòyledigim anlatmaya çalıştığım zaten bu idi ama sen olaya değil kişisel haklı çıkmaya odaklanmışsın ondan aynı şeyi onaylarken bile değiştirerek ve bu tepkiyi vererek haklı gibi mı göründün sanıyorsun bukadar ego yapacak bir durum yoktu bence sözüm meclisden dışarı ama çok üniversite l okuyup da ne derece cahil insan lar ile ortalığın dolu olduğunu bile farkedememissin yoksa Türkiyede ki eğitim sistemi ile üniversite okuyan bir insanın genel kültürünün bile sıfıra yakın kalabildiğini bilir bu cümleyi kurmazdın malesef çok üzücü ama bir çok yüksek okul bitiren insanlar daha konuşma üslubu bile bilmiyorlar türkiyenin yarısı bunlarla dolu gerçek manada eğitim alabilmiş kendini gelistirebilmis kişi sayısı çok az ama sen bunu birşey sanip diplama bilginin yada zekanın mantığın karşılığı sanıp diploma yarışına girmek istemişsin tabi sana uygun bir davranış olabilir bisey diyemem ozman zaten sana gore bu durumda Enistayn ilk okulu bile tamamlamadıği için sen Enistayn dan daha zeki ve bilgilisin bilim insanlarini gecmissin yani teprikler ve kilo konusunda ben en son çalışmalı ve direk denekler üzerinde uygulanan herşeyi birebir takip ederim o yüzden türkiye de çıkıp iki kitap yazmış hiçbir denek üzerinde çalışma yapmamış bilim insanı olmayan kişilerin konuşmalarına zaten anca gülüyorum sen onları destekleye bilirsin herkesin kendi bakış açısı ve tarzı farklı binlerce çalışma yapmış bilim adamları bile birbirlerinin tersi görüşleri savunuyorken sen kesin şudur diyorsun ben de mantıklı bulmadım dedim ama sana ahkam kesiyorsun vs.gibi düşüp bir üslup da konuşmadım sen de konuşamazsın beni tanimadan biraz araştr diyemezsin ! benim kadar arastirmis olma ihtimalin belki oyle bir vaktin ve firsatin hic olmamis olabilir bunu bilmeden bu büyük cümleleri kurmak seni hoş olmayan duruma düşürür yani şu yazın ile o ahkamı güya sen kestiğini sanıyorsun ama bu şekilde üslupla bir diyaloğa benle giremezsin mesefeli ve saygılı şekilde kendini ifade edemiyorsan zaten hiç karşılıklı diyoloğa girmeyelim
Bana A grubunda benim söylediğime zıt örnek gösteriyorsun sana cevap veriyorum. Anlamıyorsun. Söylediğin biyolojinin genetiğin alasını okudum diyorum ona da yüksek okuyanlara laf atmayla cevap veriyorsun.
İnsanların emeklerine saygısızlık etmene gerek yok tabii benim emeğime de dil uzatmana izin vermem.

Av yakaladığını zannettin ama 67.2 yanlışlıkla 70.2 yazmışım ona gülüyorsun. Bir de takım kaptan yardımcısısın. Kilo vermeye çalışanları motive etmen gerekiyor. Araştırmalara inanmıyorsun, kitap yazanlara inanmıyorsun, senin inandığın şeyler neye dayanıyor merak ettim.
Ben denekler üzerinde yapılmış çalışmalarla kanıtlanmış şeylere inanıyorum canm onu için yazarı savunmam çünki sonuçta insan vücudunun buna ne tepki vereceğini bilimsel deney yapmadan bilemezler belki savunduğu şey bize zararlı olabilir yani bunu doktorlarda bilim insanları da yaşıyor mesela stres insan hormonları üzerinde zararlı dimi bunu hepimiz biliyoruz ve bir çok arastrmada stresin verdigi zararlar ortada ozman bu arastrmaya dayanarak şimdi hiç stressiz bir hayat yaşarsak insan ömrü iki kat uzun olur diye bir yazar yazı yazar ise bu da arastrmalarla ortusup insan aklina uygun olsa da doğru demwk olmaya biliyor nedwn mi çünkü bilim adamları da acaba hiç stres olmasa insan ömrü gerçekten uzarmi diye düşündüler ve fareler üzerinde denediler sonuç stres hormonu yüklenen fareler çok daha uzun yaşarken bedenlerinde stres oluşması engellenen farelerin de otomatikman ömrü inanılmaz şekilde kısaldı bu deney sonucu bilim adamları şok olmuştu çünki belki uzamaya da bilir di ama stresi yok eden bir hap verilince direk ömrün kısalması inanılmaz bir sonuç yani vücutta bu tepkiler hiç hesaplamamış şeyleri ortaya koya biliyor onun için derneklerle çalışma yapılıp olumlu sonuçlar elde edilmemeisse ben bir şeyi kimseye tavsiye etmem yada savunmam demek istiyorum sadece

Bana A grubunda benim söylediğime zıt örnek gösteriyorsun sana cevap veriyorum. Anlamıyorsun. Söylediğin biyolojinin genetiğin alasını okudum diyorum ona da yüksek okuyanlara laf atmayla cevap veriyorsun.
İnsanların emeklerine saygısızlık etmene gerek yok tabii benim emeğime de dil uzatmana izin vermem.
Ben senin emeğine dil uzatmadım sadece konuyu diplomata bağlamanın alakası olmadığı sòylüyorum insanların emeğine de lafım yok sonuçta belli konularda çalışıp onların üzerinde bilgi edinip sınavlarını başarıyla tamamlamak diğer konularda cahil kalmaya engel değildir demek istedim sözüm de sana diil bilgiyi diplama ile karsilastrdigin için açıklama idi yani diplama bilgili olmak için yetersiz demek istedim daha açıkça ve kısacası hangi okulu bitirirsek bitirelim yetersiz kalabiliriz çünki hergün yeni araştırmalar ve birbirini çürüten tezler ortaya konuluyor buz eğitimimizin üzerine çok çok çok okuyup çok araştırmalıyız ki bilginin hızına yetişelim ben bilim ve astronomi kadar felsefe de çok severim ve sonuçta felsefenin temeli nedir mutlak doğru yoktur dimi önceden doğru bilinen bir çok şey bigün yanlış olduğu ispatlandığı gibi bugunki doğrularda yarın yanlış olduğu ortaya çıkabilir biz sadece elimizdeki son deneyler ile bugün bulduğumuz doğruları doğru sayarız gerçek tekdir değişmez ama gerçeğin ne olduğunu kimse bilemez ben de bu felsefenin kanununu savunuyorum sadece

Daha bu cuma 67.5 dun😂 70.2 çıktım deyip dans etmeni anlayamadım 😂 zaten sürekli ben kahvaltida 1dilim ekmek ve her gün 1 meyve yiyen biriydim ve kırmızı eti az tüketen biri iken tam tersini sen bunun tersini savunan sen ekmek bana iyi gelmiyor ekmek yemiyorum 5 saat tok kalıyorum vs. yazan sen 😂 şimdi ben bugün dukan yapicam diyince şu yazıyı yazman da bir ironi galiba 😂 gülüyorum artk sana bisey diyemiycem ama baban ekşi mayalı tambğd ekmek almış moralin mozulmus dediginde sana neden gayet sağlıklı kas kaybında engel olur tok tutar vs. Tarzı bir yazı yazıp hergün 1-2 dilim yemek iyidir diyen de bendim ve sen ondan sonra ekmek yemeye başlayıp şimdi bugün ben dukan yapicam dedim diye sanki tam tersi yaşanmış tam tersi savunulmuş gibi şu Yaziları yazman inailmaz 🤣 gecmis yazilarin msjlarin a bakabilirsin ozman ne yazdgysam tersini soylemistin ve simdi ben bu diywti yapmaya kalkinca tüm savunduklarinin tam tersini buraya yazmaya başladin hayret verici bir durum 🤣seni anlayamıyorum diycem ama tamtersine bugune kadar anlamamisim galiba ilk kez şuan bunları iyice farkettim ve seni iyi anliyorum
Çok ilginç gerçekten için ne kadar doluymuş sanki hep bu anı beklemişsin gibi. Sınırı aşıp, yazdığım şeyleri sertçe eleştirip çirkin üslubu ortaya ilk sen koydun. Sonra da sanki ben başlatmışım gibi üste çıkıyorsun.
Konu kan grubu neselesini çoktan geçti. Sanki kend söylediklerini herkes kabul etmek zorunda da kabul etmeyenin açığını yakalamak ister gibisin.
Ama birşey söyleyim mi yanlış yoldasın.
Biz hepimiz buraya tutarsızlıklarımız yüzünden vücudumuza aykırı beslendiğimiz için geldik ve amacımız da birbirimizi desteklemekti. Ne yazık ki ilk yaptığın hatayla bunu mahvettin.
Yok ben babam neden ekmek almış demişim de vs. İşine gelmeyeni de okusaydın çavdar ekmeğinin beni rahatsız etmediğini yazdığımı da görürdün . Veya Karatay diyetinden vazgeçtiğimi çünkü bana uymadığını yazdığımı da hatırlardın.

Mesela Ben sabah da dukana basliycam dediğimde yazmistim kitabini okudum diye yani ben Dr.Pier Dukanın hem daha önce kitabını okudum ve diyetini uyguladım hem sonra yaptığı yenilik ve diyeti üzerindeki değişiklikleri ve insanlara etkisini araştırdım takip ettim ve şimdi tekrar uyguliycam ama buna karşı kimseye uygulayın çok iyi vs. Tarzı bir yönlendir me yapmadım hatta sanada uzun vadede bence de sağlıksızdır ben kısa vade yapacağım için uygulıycam dedim yani sonuçta kime ne etkisi olur bilemeyiz ki bu bilgiye saygisizliklmi tam tersi saygı ama ülkemizin en büyük yarası ve eksikliği olsada sorgulayan araştıran bir birey olmaya çalışmaktır bu sağcı duymasam nette diyet var neden kitabın orjinalini alıp baştan sona okuyorum demek ki emeğe saygı veriyorum ama sorgulayıp arstrmadan her bilgiyi doğru kabul etmiyorum bakıyorum yurt dışında son bilimsel çalışmalar neyi göstermiş insanlarda bu uygulamalar ne sonuç vermiş bunun tersini savunan görüşlerin ellerindeki veriler nedir karsilastriyorum ve gerçekten kanıtlarla ispatlanmış bilimsel şeyler varsa ozman insanlara tavsiye ediyorum

Ben denekler üzerinde yapılmış çalışmalarla kanıtlanmış şeylere inanıyorum canm onu için yazarı savunmam çünki sonuçta insan vücudunun buna ne tepki vereceğini bilimsel deney yapmadan bilemezler belki savunduğu şey bize zararlı olabilir yani bunu doktorlarda bilim insanları da yaşıyor mesela stres insan hormonları üzerinde zararlı dimi bunu hepimiz biliyoruz ve bir çok arastrmada stresin verdigi zararlar ortada ozman bu arastrmaya dayanarak şimdi hiç stressiz bir hayat yaşarsak insan ömrü iki kat uzun olur diye bir yazar yazı yazar ise bu da arastrmalarla ortusup insan aklina uygun olsa da doğru demwk olmaya biliyor nedwn mi çünkü bilim adamları da acaba hiç stres olmasa insan ömrü gerçekten uzarmi diye düşündüler ve fareler üzerinde denediler sonuç stres hormonu yüklenen fareler çok daha uzun yaşarken bedenlerinde stres oluşması engellenen farelerin de otomatikman ömrü inanılmaz şekilde kısaldı bu deney sonucu bilim adamları şok olmuştu çünki belki uzamaya da bilir di ama stresi yok eden bir hap verilince direk ömrün kısalması inanılmaz bir sonuç yani vücutta bu tepkiler hiç hesaplamamış şeyleri ortaya koya biliyor onun için derneklerle çalışma yapılıp olumlu sonuçlar elde edilmemeisse ben bir şeyi kimseye tavsiye etmem yada savunmam demek istiyorum sadece
Stres bizi hayatta tutan mekanizma sonuçta. Strese girdiğimizde avcıysak kovalarız avsak kaçarız mekanizma bu ofis ortamında stres anında koşamadığımız için strese girmek bize zarar veriyor.
Aslan aç değilse geyik boş yere strese girmez ve kaçmaz ama aslanın aç olduğunu hissettiği anda kaçar. İnsanoğlu gereksiz şeyleri stres ettiği için zarar görüyor. Mesela bak bu olayı olan oldu bitti diyerek kapatmazsak bu stres de bize zarar verir :KK43:

Mesela Ben sabah da dukana basliycam dediğimde yazmistim kitabini okudum diye yani ben Dr.Pier Dukanın hem daha önce kitabını okudum ve diyetini uyguladım hem sonra yaptığı yenilik ve diyeti üzerindeki değişiklikleri ve insanlara etkisini araştırdım takip ettim ve şimdi tekrar uyguliycam ama buna karşı kimseye uygulayın çok iyi vs. Tarzı bir yönlendir me yapmadım hatta sanada uzun vadede bence de sağlıksızdır ben kısa vade yapacağım için uygulıycam dedim yani sonuçta kime ne etkisi olur bilemeyiz ki bu bilgiye saygisizliklmi tam tersi saygı ama ülkemizin en büyük yarası ve eksikliği olsada sorgulayan araştıran bir birey olmaya çalışmaktır bu sağcı duymasam nette diyet var neden kitabın orjinalini alıp baştan sona okuyorum demek ki emeğe saygı veriyorum ama sorgulayıp arstrmadan her bilgiyi doğru kabul etmiyorum bakıyorum yurt dışında son bilimsel çalışmalar neyi göstermiş insanlarda bu uygulamalar ne sonuç vermiş bunun tersini savunan görüşlerin ellerindeki veriler nedir karsilastriyorum ve gerçekten kanıtlarla ispatlanmış bilimsel şeyler varsa ozman insanlara tavsiye ediyorum
Ben de zaten dukan diyetini eleştirmedim sadece yaptığımı ama bana uymadığını söyledim.

Çok ilginç gerçekten için ne kadar doluymuş sanki hep bu anı beklemişsin gibi. Sınırı aşıp, yazdığım şeyleri sertçe eleştirip çirkin üslubu ortaya ilk sen koydun. Sonra da sanki ben başlatmışım gibi üste çıkıyorsun.
Konu kan grubu neselesini çoktan geçti. Sanki kend söylediklerini herkes kabul etmek zorunda da kabul etmeyenin açığını yakalamak ister gibisin.
Ama birşey söyleyim mi yanlış yoldasın.
Biz hepimiz buraya tutarsızlıklarımız yüzünden vücudumuza aykırı beslendiğimiz için geldik ve amacımız da birbirimizi desteklemekti. Ne yazık ki ilk yaptığın hatayla bunu mahvettin.
Yok ben babam neden ekmek almış demişim de vs. İşine gelmeyeni de okusaydın çavdar ekmeğinin beni rahatsız etmediğini yazdığımı da görürdün . Veya Karatay diyetinden vazgeçtiğimi çünkü bana uymadığını yazdığımı da hatırlardın.
Tam tersini sen yaptn bence ortada birşey yoktu ben sadece dukan a başlıyorum dedim sen de kan grubu beslenmesini dayatmaya çalıştın ben de kan grubunu kabul etmedim sadece bukadar ben hangi bilgiyi dayardım sana tam tersinebilim adamları kanıtlayıp önümüze ispat koymadıkça ben hosgorude inanmam diyorum yazılarımı okursan tam tersine doğrunun herzaman değişeceğini savunuyor ortaya doğru budur diye birşey koymuyorum ki onu savunayım sen ortaya birşey koydun yani bilgiyi dayatmaya çalışan sensin ama fark etmemiş olabilirsin zaten ortaya atan sen kabul etmeyen ben olduğuma göre kendi doğrunu zorla dayatmaya çalışan sen oluyorsun kendinin farkında diilsin farket diye söylüyorum insan bazen kendinin farkında olmaya biliyor konuyu başka yerden başka yere çekip duran da arda arad bunları yazan da sen olduğun için cvp verdim babanın aldığı ekmek konusunda da dediğim o zaten gene ayni doğru bildiğimiz değişe bilir ama sen benim yazdıklarımı sanki okumayip baska hic yazmadğım seyleri yazmism var sayiyorsun yoksa ben ilk msj da sana zaten evt bende karatayi sagliksiz buluyorym ve bana da ters tepti kòtü geldi dedim senle ayni seyi savundum yani deneyip yaniliyoruz zaten bende surekli farkli sey dwniyorum zaten bunu da soyledim uzun zamandr da akdeniz agirlikta gitsem de arada protein diyetleri yapiyorum zaten tek düze gitmek kilo verimini durduran birşey ve benim uygulamadım yöntem kalmadı diyebilirim ve hiçbir zman tek şu yapılmalıdır diye tek bir gün demedim yani ısrarla kan grubu beslenmeyi sen söyledin ben sana hiç bir msj da şu uygulanmalı demedim ki sen farkında diilsin demek ki ama birbirimizi motive için burdayız buna katılıyorum ve motiveni asla etkilemek istemem tam tersine kendim kilo verirken en ufak bir katkımda başkalarına olsa ne mutlu bana ondan her yaptığımı fayda görürsem haber veriyorum herzaman herkese elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu tarz diyalogların olmasını da hiç istemezdim kimseyi kırmakta istemem onun içinde fark etmeden kırdığım üzdüğüm şeyler oldu ise de özür dilerim

İyi geceler kızlar. Sizi yorduysam üzdüysem kusura bakmayın. Herşey diyet için. Amacımız zayıflamak ama kırgınlıklar olmadan.
Yanlış anlasilmalasr olabilir hepimiz insaniz çok normal hayat stresi üstüne diyet stresi herzman pozitif neşeli ve iyimser olmamiz çok zor zaten tabi ki arada böyle yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler olabilir çok normal canm önemli olan seviyeyi korumak ve olayıda tatlıya bağlayabilmek zaten hepimiz birbirimize yardımcı olabilmek destek olabilmek için burdayız 🙏 umarım hepimiz hayalimizdeki kiloya varırız ❤ tekrar seni üzdü isem özür dilerim asla kırılmanı istemem :uykucu: iyi geceler umarım sabah yeni güne mutlu, enerjik ve motive ile başlarsın

Bir insanın A0 veya AA olması bile farkeder. Ben haftada bir kırmızı et yesem sarsmaz AA ayda bir yiyebilir belki.
Kan guruplarina gore beslenme icin deney yapilmis ama kan gurubuna gore beslenenlerle beslenmeyenler arasinda bir fark görülmemiş.
Tabiki etkileri olabilir farkli kisilerde farkli farkli olarak.
Aslinda konu başında ikinizde ayni şeyi soylemissiniz zaten her A ayni degil herkesde ayni etki olmaz gibi ama biraz gereksiz uzamış konu yanlis anlasilmalar olmus.
Neyseki anlaşmışsiniz :KK37:
Bem de bu ara acaba 2 ay dolunca izne mi ayrılsam diyordum :KK43: takimi da kötü etkilemeye başladım. Ama eski tempoma dönsem sanırım daha iyi. Spor yarışması yapalım mi lütfen :KK37: :KK37: ben bi kapışayım sizinle :confused:
Ne kotu etkilemesi canim olur mu öyle şey simdiye kadar zaten cok guzel geldin :KK36:arada duraksamalar tokezlemeler olabilir sıkma canını
Kizlaarrr salcamizi yaptik bittii rabbim.hepimizin emeklerini agiz tadiyla yemeyi nasip etsinn biberde aldk hazir ates varken kozledik temizledk dahs simdi yattim uyucam bugun menum berbatti haliyle yemek yapmaya vakit olmayinca
Ellerinize saglik bereketli olsun kuzum :KK36:

Kızlar ben dün bodruma geldim buraya ilk kez geldik.hic kendi kamp sandalyemizi masa semsiye koyacak normal beach olmayan insanların bi yerleri kapatmadığı bi yer bulamadık 2 bckta dün öğlen burdaydık ama saatt 5 e kadar yer aradık yorgunluktan sinirden çıldırdık eşimle . Normalde dstcaya gidecektik datcaya gemiyle gidiliyormus başka ulaşım yokmuş bilmiyorduk bodrumda kalınca planlar bozulunca öylece kaldık otelde yoktu . Sıradan bi otel buldum geldik bu seferde sular kesikti denizden çıktık tuzlu tuzlu kaldık. Ama otel denize sıfır cıktı şans eseri havuzlu restoranlı filan kahvaltı dahil baya beğendik . Bugün akşam döneceğiz 2 gündüz 1 gece lik.tatil işte öyle geldik aslında çadırda deneyelim ilk kez dedik ama düzgün kamp yeri dr bulamadık dün yollarda zehir oldu günümüz yer arayıp bulamamaktan.. çıldırdık yani . Bugün daha anca kendimize geldik yorgunluktan akşam doncez. Diğer üyelikten gireyim ban bitmiştir öpüyorum

Back
X