• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canim odemdir kesin , bu aksam bisey yememeyi dusunuyorum atmak icin. Kahvalti ve ogle yemegini yedim hafif beslendim. Bakalim umarim Sabah gider, bazen kalici olabilio
Bende kahvaltıyı 2 haşlanmış yumurta 4 yeşil.zeytin yeşil çay ile yaptım öğlen 2 dilim karpuz Yarim.dilim.tam bugday ekmegi 1 adet kofte avuç ici kadar kuşbaşı et yedim ara öğünde sekersiz kahve 2 incir . Hem gece hem de bi iki saate de günde 2 kez spor yapicam akşama da bezelye yemeği ile taze fasulye yemeği yaptım yani 2 günlük yemek yaptım sebze yiyeyim diye yarın da yeşil çay icicem bana zararlı ama böle odem olunca arada 1 2 fincan içiyorum ins ise yarar

Cumaya düşüş olur cnmm
Evet inşallah cnm. Şuan da ünlü bir markanın korsesini kullanmaya başladım. Özellikle spor yaparken kullanıyorm. Karnım çok sarkmıştı sanki korse sonrası biraz toparladı gibi. Gelişmeleri ara ara paylaşırım.

Kızlar spor yaparken dinlediğiniz hareketli enerji veren şarkı önerileriniz var mı?
Ben moduma göre ayarlıyorm müziklerimi. Bazen Shakira, Rihanna, bazen türkçe pop, hatta bazende slow. Müziğim o günki modumla doğru orantılı olarak değişiyor anlayacağın...

Bi hesap yaptim

Bazal metabolizma hizim 1600
%20 kalori açığı yaratirsam yiyeceklerden kilo vermek için 1250 kalori almam lazım hergün en fazla .
Genelde haftada 5 gün spor yapıyorum 6 yapıyorum da hadi 5 olsun onda da toplam 800 kalori yakıyormuşum hesapladım

Bazal metabolizma hızımla yaktığım kalori toplamı 2400 .
Yani yemeden toplam yaktığım kalori haftanın 5 günü 2400
diğer iki günü spor yapmadan yakilan kalori ( 1600 -1250 ) (bazal metabolizma hızından kilo vermem için kalori açığa çıkarıp toplam gunluk yemem gereken kalori miktarını cikarttim ) 350 kalori .
Yani ben haftanın 7 günü toplam yediklerimden kısıp spor yaparak 6450 kalori açığa çıkartıyorum.
1 kilo 7400 kalori demek . Yani haftada 800 gram vermem lazım bu hesaba gore .
Ama ben bu hafta 500 gram verebildim demekki sadece 7400 'ün yarısi olan 3200 kalori açığa çıkarabilmişim . Demekki spor çok yaptığıma göre birşeyleri çok yemişim . Biraz karisik oldu ama bu hesaplara uyarsam haftalık kalori hesabını eksiksiz yapar ve spor devam edersem en azından bi 800 gr vermem gerekir

Back
X