• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi

Y yellow =
Kizilbodur Kizilbodur =
Cordelia Cordelia =
@Nisibel=
A AcikYesil =
Kedisever91 Kedisever91 =
Elifcig93 Elifcig93 =
aydingelini aydingelini =
fantastikaaa fantastikaaa =
A Afra00 =
Balkupumm Balkupumm =
S sdctnsn =
pandaseverkiz pandaseverkiz =
Y yagmur_20 =
SchonerDuft SchonerDuft =
tugbaFB tugbaFB =
B Baharyagmuru35

Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor . 😁

Son düzenleme:
Ben 23 te bırakıcam cnm. 24 aylık olduğunda nöbetlerim başlayacak. Emmeye devam ederse gece bakılması çok sorun olur.
Geceleri uyanıp emiyor mu ayrı mı yatağı
Bizimki bikaç ay önce bizimle yatmak istedi keşke diyorum en baştan yanıma alsaymışım aralarda uyandığında emmeden su içip uyuyo eğer çok karşı değilsen beraber uyumaya aşırı rahat bişeymiş beraber uyumak öneririm sen olmasanda eşini görüp uyumaya devam eder

Bizimki bikaç ay önce bizimle yatmak istedi keşke diyorum en baştan yanıma alsaymışım aralarda uyandığında emmeden su içip uyuyo eğer çok karşı değilsen beraber uyumaya aşırı rahat bişeymiş beraber uyumak öneririm sen olmasanda eşini görüp uyumaya devam eder
Yatağı ayrı ama odamız aynı cnm. Aynı yatak pek bana göre deil. Gece bikaç defa kalkıp emiyor. Emmeden uyuyacağını sanmıyorm. Ama bu gece su vermeyi bi deneyeceğim. Eğer su dan sonra uyursa çok rahat olur benim için.

Ben de tam tersi 15 ay benimle yattı eşim salonda yatmak zorunda kaldı odaya yatağını koyduğum halde yatağına yatıramıyordum hemen uyanıyor du onun için aynı yatakta yatmamız gerekiyordu. Son 1 aydır memleketteylen orada ayrı yatırmaya beşiği ne alıştı çok şükür eve döndüğümüzden beri kendi beşiği de ve odasında yatıyor artık ben de eşimşe yatabiliyorum uzun zaman sonra gece uyanınca emziriyorum ya da su verip sallıyorum bazen pışpışla da uyuyor belli olmuyor ama hala 3-4 sefer uyanıyor bazen daha fazla

Ben de tam tersi 15 ay benimle yattı eşim salonda yatmak zorunda kaldı odaya yatağını koyduğum halde yatağına yatıramıyordum hemen uyanıyor du onun için aynı yatakta yatmamız gerekiyordu. Son 1 aydır memleketteylen orada ayrı yatırmaya beşiği ne alıştı çok şükür eve döndüğümüzden beri kendi beşiği de ve odasında yatıyor artık ben de eşimşe yatabiliyorum uzun zaman sonra gece uyanınca emziriyorum ya da su verip sallıyorum bazen pışpışla da uyuyor belli olmuyor ama hala 3-4 sefer uyanıyor bazen daha fazla
Su vermeyi hiç denememiştim. Bende su vericem bu kez kalktığında.

Su vermeyi hiç denememiştim. Bende su vericem bu kez kalktığında.
Bizimki bazen sadece şu ister kalktığında. Emzirmek isterim almaz memeyi ille de su. Hatta şu içerken gözler gidiyor zaten. Daha yatırırken uyuyo oluyor :confused: nerde yaşıyorsun canım bilmiyorum ama hava sıcak baya biz yetişkinler bile susayıp uyanıyoruz

Yatağı ayrı ama odamız aynı cnm. Aynı yatak pek bana göre deil. Gece bikaç defa kalkıp emiyor. Emmeden uyuyacağını sanmıyorm. Ama bu gece su vermeyi bi deneyeceğim. Eğer su dan sonra uyursa çok rahat olur benim için.
Aynı yatak dediğim beşiğiyle yatağı birleştirdik suya alıştırırsan büyük kolaylık olur senin için nasıl olsa gün içinde yeteri kadar besleniyodur gece emmesine gerek yok
Biz beşiğiyle yatağı birleştirdik yoksa hep beraber sığamadık düzenide bozmak istemedik aslında diğer oda fikri alışırsa en mantıklısı ama fikri bile çok zor geliyo ikidr bi kalk su içir uyut böyle kendi kendine gidiveriyo ilerde zor olmaz inşallah ayırmak

Y yellow =
Kizilbodur Kizilbodur =
Cordelia Cordelia =
@Nisibel=
A AcikYesil =
Elifcig93 Elifcig93 =
A Afra00 =
Balkupumm Balkupumm =
S sdctnsn =
Y yagmur_20 =
tugbaFB tugbaFB =
B Baharyagmuru35

Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor . 😁
Sonuncu hep ben olurum yaa, zira bu danayla ev işi bitmiyo ki spor kusur kalsın :anne: Ben fasulyeden yarışmak istiyorum:KK70:

14.TAKIMA SAĞLIKLI ve KEYİFLİ BOL KİLO VERMELER DİLERİM
:KK200:tgb1907:KK200:

kaptan: @tgb1907
kapan yardımcısı1: @htc71
kaptan yardımcısı2: yellow girl

!!! MENÜ VE SPOR BİLDİRİMİNİ AŞAĞIDAKİ TOPİĞE YAPIYORUZ

***TAKIM KURALLARI***
bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız

* Her gün menü paylaşımı toplu olarak yapılacak

* Herkes menülere yorum yapacak (eksikler, yanlışlar, beğeniler karşı tarafa söylenecek)

* Takım kaptanının bilgisi olmadan ve zaruri durumlar hariç 3 gün gelmeyen üye uyarı alır, devam etmesi halinde diskalifiye edilir.

* Hafta içi düzenli takıma uğramayan ve sadece cumadan cumaya bildirim yapan üye daha önce mazeret bildirmedikleri taktirde uyarı alır. 3.cü uyarıda üzülerek de olsa yarışma dışında kalır.

* Cuma yarışmasına katılanların o sene içinde 2 kere izne ayrılma hakkı vardır. İzine ayrılan üye en erken listeye 2 hafta sonra dönebilir.

* Bildirim günü bildirimini zamanında yapmayan üye ''bildirim yapmadı'' şeklinde not edilecektir. 3 kez aynı durumun tekrarlanması durumunda yarışmadan diskalifiye edilir.

* Cuma günü bildirim saati en geç 13:00 dır.(Lütfen bu konuya özen gösterelim)

* Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için P.tesi günü kontrol kilo bildirimi yapılma zorunluluğu vardır.

* P.tesi artı çıkan üye en geç çarşamba günü eksiye geçmiş olmalıdır.

* 2 hafta üst üste sabit yada artı gelen üye uyarı alır. Devam etmesi halinde takımdan uzaklaştırılır.

* Takıma katılan üyenin en az 2 hafta deneme süresi vardır. Yeterli katılım, Takıma uyumu , Kilo veriminin yeterli olması halinde 3. hafta listeye dahil edilir. (Bu sürenin uzaması kaptanın insiyatifindedir.)

* Başka bir takımdan izne ayrılıp izin dönüşü 14. takıma devam etmek isteyen üyenin en az 1 hafta deneme süresi vardır.(Bu sürenin uzaması kaptanın insiyatifindedir)

Yüzde hesaplama formülü;
(Zaruri durumlar hariç herkes kendi hesabını kendi yapmalıdır.)

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)

SPOR PUANLAMASI

SPOR SÜRE/ADET PUAN
Cardio---------- 6 puan
Spinning-------------dk-4.5 Puan
Eliptik--------------- dk- 4 Puan
Koşu-------------dk- 4 Puan
Yüzme-------------- dk- 4 Puan
Jillian-------------- dk -4 Puan
Zumba---------- dk -3.5 Puan
Step ------------dk -3 Puan
Yoga ------------dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet--------------- dk -3 Puan

Leslie------------ dk 3 puan
Pilates----------- dakikası 2 puan
Reformer---------- dakikası 3 puan
Mekik------------ 5 tane -2 puan
Squat --------------5 tane -2 puan
Şınav (yarım )----------- 5 tane -2 puan
Esneme dk------------------- 2 Puan

Stepper---------------dk -2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş------------------dk- 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş-------------------dk -1 Puan
Keyfi Yüzme-----------------------dk- 1 Puan
Park Aletleri-------------------dk- 1 Puan
İp atlama--------------------5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama---------------------8 tane -1 puan
Plank------------------3 sn-1 puan
1000 adim----------------------- 15 puan
Jumping jack 4adet-------------------1 puan
bölgesel 1 dk-----------------1 puan
abs 1 dk-----------------3 puan
Dans ( oryantel, hip-hop, roman, tempolu latin dansları vb.) ----------3.5 puan
Pump it -----------------------4 puan
Tae bo ----------------3 puan
Aerobik----------------------2.5 puan
:KK200:

*** BAYRAM HEDEFLERİ ***

yellow girl 62.5~~~59.9
Mavi95 76.5~~~73.0
ucukgenclik 66.6~~~64.0
dugi 56.5~~~54.0
kaptinn 59.3~~~56.5
Silent Scream 71.3~~~67.5
antiaging 69.1~~~66.0
cakilinannesi 77.8~~~72
Dlrykc 54.0~~~52
tgb1907 67.7~~~63
SchonerDuft 67.5~~~63.0
laremina0244 70~~~67.0
Verano_porteno 63.6~~~59.0
MrsParanoid 60.9~~~58.9

***14.Takım 631.Etap***

Mavi95 (76.5///%)
ucukgenclik (66.6///%)
dugi (56.5///%)
kaptinn(59.3///%)

Silent Scream (71.3///%)
antiaging (69.1///%)
cakilinannesi (77.8///%)
Dlrykc (54.0///%)
yellow girl (62.5///%)

14. Takım ortalaması :
Nasıl katılıcam anlamadım yeni üyeyim

Y yellow =
Kizilbodur Kizilbodur =
Cordelia Cordelia =
@Nisibel=
A AcikYesil =
Elifcig93 Elifcig93 =
A Afra00 =
Balkupumm Balkupumm =
S sdctnsn =
Y yagmur_20 =
tugbaFB tugbaFB =
B Baharyagmuru35

Buyuk ihtimal ben spor yapamam canim. Hic vaktim olmuyor. Oldugunda da bos bos oturmak istiyorum. Bugun bir kere wcye bile memede uyuyan bebeyle gittim. Butun gun evde olan seylerden tirtikladim. Acliktan oluyorum su an.

Back
X