• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi

Y yellow =
@cakilinannesi =
@Cordelia_1605 =
@Nisibel=
A AcikYesil =
Kedisever91 Kedisever91 =
Elifcig93 Elifcig93 =
fantastikaaa fantastikaaa =
@SuSKuNKuS =
Balkupumm Balkupumm =
S sdctnsn =
pandaseverkiz pandaseverkiz =
Y yagmur_20 =
SchonerDuft SchonerDuft =
@tgb1907 =
B Baharyagmuru35

Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor . 😁

Spor puanlarınızı en son hangi tablo paylasildiysa onu alıntılayıp ekleyin yoksa puanlama karışır,arada kaynayan puanlar olur birbirine girer liste kızlar . En son puan ekleyen üzerinden eklemeye devam yapalim

Y yellow =
@cakilinannesi =
@Cordelia_1605 =
@Nisibel=
A AcikYesil =
Elifcig93 Elifcig93 =
aydingelini aydingelini =
@SuSKuNKuS =
Balkupumm Balkupumm =
S sdctnsn =
Y yagmur_20 =
@tgb1907 =
B Baharyagmuru35

Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor . 😁

Spor puanlarınızı en son hangi tablo paylasildiysa onu alıntılayıp ekleyin yoksa puanlama karışır,arada kaynayan puanlar olur birbirine girer liste kızlar . En son puan ekleyen üzerinden eklemeye devam yapalim
@Nisibel aydingelini aydingelini sizi çıkartayım mi ? Ona gore güncelleme yapacağım
Benim de çocukla yapmam zor oluyor bei de çıkart ben yine yaparsam buraya yazarım zaten

Y yellow =
@cakilinannesi =
@Cordelia_1605 =
A AcikYesil =
Elifcig93 Elifcig93 =
@SuSKuNKuS =
Balkupumm Balkupumm =
Y yagmur_20 =
@tgb1907 =
B Baharyagmuru35

*** Güncel liste ***

Bizimkilerde kiz istiyodu erkek oldu😁 ilklerde bnm kv de tutamiyodu esime isaret ediyodm al diye aliyodu sonradan alisti sukur simdide bi kac kere telefondn video actigini gördm ogluma izletiyomus esime sikayet ettm hareketleri ters geliyo duzeltmeye calisiyoruz idare etmek zorundayiz mecbur yani. Baska cocuk dusunmuuorm deseydin keske sende 😁
Siparişinizi aldık listemize demiştim :KK52:
Aynen bende ters gelen şeyleri söylüyorum eşime ama bazen kendimde söylüyorum çünkü bam telime telime basıyo. Yine de annelik hatırına susmaya kalp kırmamaya çalışıyorum. Yoksa devamı gelecek eşim arada kalacak zamanında yaptıklarını da döksem ortaya yüzüne bakmak istemicem çünkü.
Benimkide tutamıyodu alıştı :) e artık alışsın yaşına geldi çocuk :KK70:
İnsanlar eli ayağı düz olsun sağlıklı olsun demek yerine neden cinsiyet seçerler ki çok hadlerineymiş gbi
Ben anlamıyorum bu insanları gerçekten. Kız ya da oğlan senin canın kanın sonuçta. İstenmeyen tüy dibinde bitermiş etrafım bunlarla dolu. Şu an hepsine birden yükseldim. Geçmiş olsun canım size de allah beterinden saklasin iyi bir şey olmamış bebeğine
Amin canım çok teşekkür ederim.
Saçmalık ya rabbim resmen tükürdüğünü yalattırıyo insana ama işte içimizde de illa bi şey bırakıyo

Bu hafta yaktığım aldığım ve bazal.metabolizma hizim hepsini hesaplayip gunluk kalori acigiyla beraber kaç kilo vermem gerek matematiksel olarak belirleyeceğim cuma günü tartı ne çıkarsa çıksın o zaman artı çıkarsa kas kazandığım ortaya çıkacak .
Çünkü ben fiziksel ve matematiksel olarak doğruluktan sapmayan bi işlemle kaç kalori açığa çıkardığımı ve onun kaç grama kaç kiloya eşit olduğunu çıkarmış olucam ortaya

Bazal metabolizma hizim yani oturduğun yerde vücudumun yaktığı kalori ile yediklerimden azalttigim kalori açığı ve sporla yaktığım kalorileri toplayıp a
Haftalık yediğim yemeklerin kalorilerini hesaplayip haftalık toplayinca yaktığım toplam kaloriden aldığım toplam kaloriyi çıkartınca ortaya haftalık ortaya çıkan kalori açığı hesaplanmış oluyor
1 kilo 7400 kalori demek
Diyelim.ben 7400 kaloriyi Yaktim
Yani tartıda 1 kg ekşi çıkmam lazim
Ama 500 gr eksi görünüyor
Bu ne demek 500 gr kas kazandım ddmek
Keşke daha önce dusunseydim

Ay kizlar ne cok muhabbet etmissiniz. Allah muhabbetinizi daim etsin. Aksamustu arkadasim geldi. Hepsini okuyamadim. Yeni gitti. Esim de kapa telefonu yatalim uyuyalim misafir gitsin diye gozunun icine bakiyordum diyor. Bugun yediklerimi gece veya sabah yazabilcem.
Spor listesinden cikabilirim. Cok tesekkur ederim. Takimimiz cok guzel. Herkes cok destek sagolun. Dis icin kurler yazmissiniz. Yarin tekrar okumaya ve uygulamaya caliscam. Malesef su an tek bakiyorum bebege. Cts kv kp gelecek. Bi dahaki pzt isbasi. Ogretmenim. Herkese bu gece iyi zayiflamalar

1.5 kg fazla çıktım.bugun ya cuma cumartesi pazar aldığım ve yaktığım kaloriyi hesapladım
1413 kalori açığa çıkarmışım 3 gün boyunca yakmisim yani .
1.5 kilo demek 11.100 kalori almam demek ama ben almayı bırakın daha 1413 ünü yakmisim yani 1.5 kg almam imkansız odem tutmuşum

Ay kizlar ne cok muhabbet etmissiniz. Allah muhabbetinizi daim etsin. Aksamustu arkadasim geldi. Hepsini okuyamadim. Yeni gitti. Esim de kapa telefonu yatalim uyuyalim misafir gitsin diye gozunun icine bakiyordum diyor. Bugun yediklerimi gece veya sabah yazabilcem.
Spor listesinden cikabilirim. Cok tesekkur ederim. Takimimiz cok guzel. Herkes cok destek sagolun. Dis icin kurler yazmissiniz. Yarin tekrar okumaya ve uygulamaya caliscam. Malesef su an tek bakiyorum bebege. Cts kv kp gelecek. Bi dahaki pzt isbasi. Ogretmenim. Herkese bu gece iyi zayiflamalar
Aa ne kadar güzel ne öğretmenisiniz

Maşallah dişi yine baya geç çıkmış. Bizimki ilk 6 aylıkken çıktı, şimdi 2 tane üstten geliyo. Her gece defalarca uyanıp emmeden uyumuyo illallah ettim tövbe allahım
2 ayliktan beri herkes disi cikacak diyordu. O zamanlarda gece 1 kere uyanirdi. 6 ayliktan beri her gece 5 6 kere uyaniyor. Sadece memede uyuyor. Su biberon sallamak gezdirmek sadece daha cok bagirmasina sebep oluyor. Hic emzik tutmadi. Zaten her uyandiginda memeyi agzina alip uyuyor. Acliktan emme diye bir sey yok yani.

2 ayliktan beri herkes disi cikacak diyordu. O zamanlarda gece 1 kere uyanirdi. 6 ayliktan beri her gece 5 6 kere uyaniyor. Sadece memede uyuyor. Su biberon sallamak gezdirmek sadece daha cok bagirmasina sebep oluyor. Hic emzik tutmadi. Zaten her uyandiginda memeyi agzina alip uyuyor. Acliktan emme diye bir sey yok yani.
Kesinlikle birebir aynısı. Emzik tutuyodu ilk doğduğunda sonra ben pek emzik vermedim sütüm az emsin sütüm artsın diye, bi baktım emzik tutmaz oldu. Geceleri de sadece bugüne kadar birkez su içip uyudu. Ne mama ne su ne emzik hiç birini istemiyo illaki emecek. Ayakta sallanmayıda bilmiyo kucakta da. Sallayınca oyun oynatıyorum sanıp gülüyo. Gün geçtikçe uyanma sıklığı da artıyo resmen

Kesinlikle birebir aynısı. Emzik tutuyodu ilk doğduğunda sonra ben pek emzik vermedim sütüm az emsin sütüm artsın diye, bi baktım emzik tutmaz oldu. Geceleri de sadece bugüne kadar birkez su içip uyudu. Ne mama ne su ne emzik hiç birini istemiyo illaki emecek. Ayakta sallanmayıda bilmiyo kucakta da. Sallayınca oyun oynatıyorum sanıp gülüyo. Gün geçtikçe uyanma sıklığı da artıyo resmen
Gececegine inaniyorum ama bazen sabredemiyor insan. Kv giderken gozum arkada kaliyor sen sabirsizsin cocuga demisti. Ben de gece hic kalkmadan 10a kadar yatsam ben de butun gun hoppidik hoppidik oynatirim. Sanki cocugumu benden cok seviyor. Gunduz de uyutmazlar uykusu yok derler. Cocuk saclarini yoluyor uykudan. Yine de Allah razi olsun bakiyorlar. Gece gece giybetimi de yaptim. Gerginligim gecmedi hala.

Neden cnm öğrenciler zordur tabi haklsiin
Siyasi diye ban yemeyelim de devlet eliyle ogretmenin itibarsizlastirilmasi diyim kisaca. 12 sene onceki yazili kagitlarini buluyorum vay be ne zor soruyormusum nasil yapiyorlarmis diyorum simdi. Artik mudur odasina cagirip 'ogrenciye odevini yapmamissin demissin' diyor. Ne diyem hocam aferin yavrim her gun boyle yapma mi diyem. Bagirma yok cagirma yok ses yukseltme yok. Morali bozuluyormus pasalarin.

Gececegine inaniyorum ama bazen sabredemiyor insan. Kv giderken gozum arkada kaliyor sen sabirsizsin cocuga demisti. Ben de gece hic kalkmadan 10a kadar yatsam ben de butun gun hoppidik hoppidik oynatirim. Sanki cocugumu benden cok seviyor. Gunduz de uyutmazlar uykusu yok derler. Cocuk saclarini yoluyor uykudan. Yine de Allah razi olsun bakiyorlar. Gece gece giybetimi de yaptim. Gerginligim gecmedi hala.
Ay eskilerin kafası işte ya, gündüz uyumasın gece iyi uyur. :ukala: Gündüz uyumayn bebe gece hiç uyumuyo ama işte anlatamıyosun insanlara. Sabırsızsan senin çocuğun elaleme neymiş hey allahım. Geceden saat 10 a kadar değilde şöyle 4 saat kesintisiz uyusak bile yeter bize ama nerdee. Allah rzı olsun bakıyosa ama çocuğu uyutmayıp bilmem napmayıp heder ediyorsa çok üzülürüm ya kıyamam kuzuma.
Benim ablamın bile kızı çok büyük değil, dün piknikte oğlum yırtınıyo uyumak için, ablam diyoki uyumak istemiyo niye zorluyosun. Sen benim çocuğumu nerden bilceksin ben biliyorum dedim uyuttum, uykusu varmış diyo. İnnasabirin.. ay yıllarca kv dedikodusu yapsam gerginliğim geçmez :KK48:
Siyasi diye ban yemeyelim de devlet eliyle ogretmenin itibarsizlastirilmasi diyim kisaca. 12 sene onceki yazili kagitlarini buluyorum vay be ne zor soruyormusum nasil yapiyorlarmis diyorum simdi. Artik mudur odasina cagirip 'ogrenciye odevini yapmamissin demissin' diyor. Ne diyem hocam aferin yavrim her gun boyle yapma mi diyem. Bagirma yok cagirma yok ses yukseltme yok. Morali bozuluyormus pasalarin.
Eskiden öğretmen deyince insanda bi ceket ilikleme içgüdüsü olurdu. Yüceydi mesleğiniz önünüzde eğilinirdi, ufaklıktan siz eğitirdiniz anne babadan sonra.
Şimdi ayaklar altına aldılar çocuklarla arkadaş olunsun istiyolar. Önceden eti senin kemiği bizim derlerdi, artık düşen kılını incitmeyin diyolar. Allah kolaylık versin çok zor zamanlardayız

Siparişinizi aldık listemize demiştim :KK52:
Aynen bende ters gelen şeyleri söylüyorum eşime ama bazen kendimde söylüyorum çünkü bam telime telime basıyo. Yine de annelik hatırına susmaya kalp kırmamaya çalışıyorum. Yoksa devamı gelecek eşim arada kalacak zamanında yaptıklarını da döksem ortaya yüzüne bakmak istemicem çünkü.
Benimkide tutamıyodu alıştı :) e artık alışsın yaşına geldi çocuk :KK70:
İnsanlar eli ayağı düz olsun sağlıklı olsun demek yerine neden cinsiyet seçerler ki çok hadlerineymiş gbi

Amin canım çok teşekkür ederim.
Saçmalık ya rabbim resmen tükürdüğünü yalattırıyo insana ama işte içimizde de illa bi şey bırakıyo
Zaten o yapilanlar yuzunden birazda bu tavirlarimiz :) herkes kendi cocuguyla ilgilensin onlar buyutmus sira bizde ben kendi cocugumu kendi istedigim gibi yetistirip buyuturim onlara da sevmek duser gerisi kimsenin haddi degil zaten

Back
X