Bağırma dediğin büyük harfle yazma sanırım öle bi yasağı bilmiyordum ayrıca bu konuda karar merci ben değilim varsa bi kural çiğneme yetkili kişiler ceza yöntemini uygularlar
Konuya gelecek olursak gerçekten gereksiz uzamış ikinizde masallah hic altta kalmamışsınız

diller papuç

şunu unutmayalım burada diyet konusunda her fikire açığız hepimizin birbirimizden öğreneceği cok şey var fakat bu dayatma yöntemine gitmemeli, karşıt görüşede açık olunmalı (iki taraf icinde söylüyorum)
Anladigim kadariyla senin esas alındığın mesaj 70.2 yazdigin ve yellowun güldüğü mesaj ki yellowu tanıdığım için söylüyorum tamamen ironi amaçlı yazmis bi insan tabi ki bir günde 3 kilo alamaz ama o kadar gerginlik olmus ki aranızda yanlis anlaşılmış

sonrada ipler zaten tamamen kopmus artik

Ama yine de Olay çözülmeden ayrilmak istemiyorum felan diyip gereksiz hırsta yapmayalım arkadaşlar ortada gercekten bisey yok takimida geriyor bu tartismalar
takımda huzurun yoksa gerçekten önceden de söylediğim ve seninde istediğin gibi baska takima gitmen icin yardimci olurum (ama ben çıkarttığım icin degil kendin istedigin icin)