• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

38 bedene düşmen çok motive edici canım .
yemek yede ekmek ve şekerden uzak dur sezon diye böyle yoğunsunuz sanırım
Şekerli bu ay sadece bir adet baklava ve sütlaç yedim bu sabah kek yiyesim geldi yemedim ama pideciler ekmek yaptıklarında o sıcacık kaşarlı ekmek ondan yemesem bir kilo daha az çıkardım o büyük hatam oldu

canım bizi o kadar gözünde büyütme :KK70: :KK70:
maksat birlikte gaza gelip yapabilmek,fırsat yaratabilmek
yine de sen bilirsin ama biraz olsun yapıyorsan spor bu sayede artırabilirsin :KK66:
Doğru söylüyorsun canım ama belimdeki sıkıntım yeni yeni geçiyor o yüzden çok yüklenmeye korkuyorum ben dışarıdan izleyip motive olmaya devam edeyim şimdilik:spor:

Bu arada hafta sonu tatil planı yaptı eşim. Benim için faica gibi bir tatil olacak bebekle sıcakta zaten zor oluyor beyimiz birde kv kp dahil etti sağolsun. Allah bana bol bol sabır versin inşaAllah. 3 hafta içinde stresten ya zayıflarım yada şişip gelirim aranıza artık:silah:

Canm benim de geçen yıl 1650 çıkmıştı ama diyetler çok yavaşlatıyor malesef :( bu yıl 1450 e düştü :( sonra kas oranımı artırınca o da kasla birlikte minnak minnak artmaya başladı ama baya düşürüyor diyet :( Senin de 1600 den 1400 e düşmüştür büyük ihtimal zaten ondan da böyle az ve yavaş veriyoruz malesef
Kizlar nerde olcturdunuz metabolizma hizinizi?

Bugun yaptigim spor cocukla 3 kere otobuse binmek. Kabus gibiydi. Eve geldigimde tisortum kotum bile yagmurdan islanmis gibi ter icindeydi. Saatler gecti basim hala cok agriyor. Sanirim vucudumda ve beynimde su kalmadi. Cocuk da 2den beri uyumak icin can cekisiyor. Nihayet uyudu.

Doğru söylüyorsun canım ama belimdeki sıkıntım yeni yeni geçiyor o yüzden çok yüklenmeye korkuyorum ben dışarıdan izleyip motive olmaya devam edeyim şimdilik:spor:

Bu arada hafta sonu tatil planı yaptı eşim. Benim için faica gibi bir tatil olacak bebekle sıcakta zaten zor oluyor beyimiz birde kv kp dahil etti sağolsun. Allah bana bol bol sabır versin inşaAllah. 3 hafta içinde stresten ya zayıflarım yada şişip gelirim aranıza artık:silah:
Belindeki sıkıntıyı bilmiyordum kuzum dedigin gibi yavaş yavaş başlaman en güzeli senin için
3 hafta hep beraber tatil mi yapacaksınız 🙄 kv çocuğuna yardimci olursa seninde dinlenme imkanın olur belki, bende tatilde kv mi degil ama annemi isterdim yardim icin 🙈

Belindeki sıkıntıyı bilmiyordum kuzum dedigin gibi yavaş yavaş başlaman en güzeli senin için
3 hafta hep beraber tatil mi yapacaksınız 🙄 kv çocuğuna yardimci olursa seninde dinlenme imkanın olur belki, bende tatilde kv mi degil ama annemi isterdim yardim icin 🙈
Aslında tam tatil denemez bizim tatiller genelde memleket ziyareti ile geçiyor. Bu sefer bursaya görümceme gidicez önce oradan benim memlekete geçeriz. Planım memelekete kv kp olmadan gitmek çünkü inanılmaz geriliyorum. Mecburda değilim onları götürmeye anne babamla özlem gidermek için gidiyorum zaten. Daha önce öyle bir hataya düştüm yine eşimin ısrarıyla götürdük zehir oldu her anım. Kv aydingelini aydingelini dediği gibi 12 torun büyütmüş ama bebeği tutmayı bile beceremiyor. Hamileyken düşük riskim varken benden temizlik bekleyen Bi kadının samimiyetinede sevgisinede inanmıyorum zaten. Lohusalığımda zor geçti bebeğime kimse dokunsun istemiyordum yeni yeni atlatmaya başladım bu duyguları kendi anne babama bile sevdirmedim çocuğu maalesef. Kv kp sürekli kucakta taşıyıp şapur şupur öpmek istiyorlar. Kızımda çok gerilip ağlıyor onlar aldığında şuan zaten diş döneminde babasında bile durmuyor sürekli kucakta... Ayy ne dertliymişim bende k. Bakmayın.

Aslında tam tatil denemez bizim tatiller genelde memleket ziyareti ile geçiyor. Bu sefer bursaya görümceme gidicez önce oradan benim memlekete geçeriz. Planım memelekete kv kp olmadan gitmek çünkü inanılmaz geriliyorum. Mecburda değilim onları götürmeye anne babamla özlem gidermek için gidiyorum zaten. Daha önce öyle bir hataya düştüm yine eşimin ısrarıyla götürdük zehir oldu her anım. Kv aydingelini aydingelini dediği gibi 12 torun büyütmüş ama bebeği tutmayı bile beceremiyor. Hamileyken düşük riskim varken benden temizlik bekleyen Bi kadının samimiyetinede sevgisinede inanmıyorum zaten. Lohusalığımda zor geçti bebeğime kimse dokunsun istemiyordum yeni yeni atlatmaya başladım bu duyguları kendi anne babama bile sevdirmedim çocuğu maalesef. Kv kp sürekli kucakta taşıyıp şapur şupur öpmek istiyorlar. Kızımda çok gerilip ağlıyor onlar aldığında şuan zaten diş döneminde babasında bile durmuyor sürekli kucakta... Ayy ne dertliymişim bende k. Bakmayın.
Neden sizinle annenlere gelmek istiyorlar canim?

aynen öle kuzum
ben öle işlerle uğraşmayı sevdiğim için yapıyım demiştim ama senin isteğin yoksa ki zaten eşinde burda değil hiç bulaşma :KK70:
Yok yok biz birazdan fotograf cekimine gitcez 😍😍 oglusumun guzel fotolarini cekicez amcasinda fotograf makinasi vsr bende ucan balon falan aldim😍

Eşin çok iyi demiş ağzına sağlık :KK70:

Bende oğluma tosbik konsepli doğum günü hazırlıycam inşallah. Dün bi kostum beğendim ona tosbikli gömlek papyon pantolonu vardı 200 tl dedi :oha:
Öhhhhh yaniiii israf yaaa o kadar verilmez ki onaaa o paraya cocuga mont alirsin bot alirsin ne bilim oyuncak alirsin bi kiyafete azik gunah insanlar nerden kaziklasak diye dusunuyolar resmen

Bu temizlik olayi da her kv de var galiba bnmkide 7 aylik hamileydm ramazan bayrainda cagirmist8 sonra kurbanda cagirdi ki ben kurbandan 1 hafta sonra dogum yaptm esim ikisine de gondermedi zaten bende gitmezdm herkes kendi isini yaosin ,💁 o zamanlar bebegi dusunen yoktu simdi canlsri cigerleri evladinin evladi oldu ,🤷

Neden sizinle annenlere gelmek istiyorlar canim?
Onlara gezme olsun canım daha ne isterler bedavadan. Ben egeliyim annemlerin yaşantıları doğal alanda hep yeşillik hayvanlar filan. Daha öncede gezip görsünler diye götürmüştük zaten. Eşim yine götürelim istiyor kimse bir yere götürmüyormuş biz gezdirelim miş miş miş... E onlarda yok oğlum siz gezin kendiniz demezler hiç sağolsunlar olan benim sinirlerime oluyor. Eşimi kıramıyorum malesef

Onlara gezme olsun canım daha ne isterler bedavadan. Ben egeliyim annemlerin yaşantıları doğal alanda hep yeşillik hayvanlar filan. Daha öncede gezip görsünler diye götürmüştük zaten. Eşim yine götürelim istiyor kimse bir yere götürmüyormuş biz gezdirelim miş miş miş... E onlarda yok oğlum siz gezin kendiniz demezler hiç sağolsunlar olan benim sinirlerime oluyor. Eşimi kıramıyorum malesef
Ay ne guzel. Beni de mi goturseniz?
Saka saka kendiniz gezin.

Back
X