• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşim de benim yazildigim spor salonuna yazıldı . Bundan sonra spor saatimi degstrcem yoksa sabah akşam dayanamam. Oglen 1 bck gidip 3 de doncem aksam 9 bck gibi gtcez 11 e kdr .
Ben böyle çok müthiş zayıflarım diye umuyorum . Hem sabah hem akşam spor
Hadi darısı başıma 🤩 benimkide başlar inşlh 🙏 ama ben zayıflamasını istemiyorum kilosu iyi ben çok istiyorum fitness yapsın 💪 kaslı kollar ,baklavalar filan yapsın istiyorum hep de diyorum oda yazılcak diyip duruyor bakalm darısı başımıza 🤣 porsiyon porsiyon götürdükleri baklavaların yerine artk karın baklavaları alsın inşallah 😂

Eşim de benim yazildigim spor salonuna yazıldı . Bundan sonra spor saatimi degstrcem yoksa sabah akşam dayanamam. Oglen 1 bck gidip 3 de doncem aksam 9 bck gibi gtcez 11 e kdr .
Ben böyle çok müthiş zayıflarım diye umuyorum . Hem sabah hem akşam spor
Ooowww muthic beraber spora mi gitceksinizzz,😍😍

Hadi darısı başıma 🤩 benimkide başlar inşlh 🙏 ama ben zayıflamasını istemiyorum kilosu iyi ben çok istiyorum fitness yapsın 💪 kaslı kollar ,baklavalar filan yapsın istiyorum hep de diyorum oda yazılcak diyip duruyor bakalm darısı başımıza 🤣 porsiyon porsiyon götürdükleri baklavaların yerine artk karın baklavaları alsın inşallah 😂
Amin spor salonunda ağırlık calisicak hemen spor karşısında çok güzel.yuruyus alani var acik hava mis gibi yuruyusu de orda yapıcaz yürüyüş bandı değilde açık hava daha mis gibi oluyor . Bende erken gidip gündüz cardio yapıp akşam eşimle hafid ağırlık çalışıp üstüne onla beraber koşu ve yürüyüş yapicam 😊ben biraz kıskanıyorum şimdi kas filan olur diye ama inşallah olur bi zayıflasin 85 olsun ona yetiyor bi de 85 le kas yapsin tam istedigim erkek modeli 🤣🤣ben 'de 7 kilo vereyim fit aile tablosu .
Sende de bak grupta arkadaşın eşi kilo vermek kas yapmak için yazılmış de senin kilo vermeye de ihtiyacın yok bi kas yapıcaksın o kadarcık de 🤣

Tartilmadim ama matematiskel olarak hesaplarıma göre cuma gününe göre 600 gr daha az olmam.lazim çünkü cuma gunu dahil sali gunune kadar 7216 kalori almis 11850 kalori yakmisim . Sonuc olarak yaktigim kaloriden aldigim kaloriyi cikarttim 4634 kalori aciga cikardigim ortaya çıkıyor tabi metabolizma hizim 1600 ise. En son öyleydi . Bu kalori de 600 grama denk geliyor çünkü 1 kilo 7400 kalori demek ise 4634 kalori 600 gram demek .
🤣🤣sanırım kafayı kırıyorum

Amin spor salonunda ağırlık calisicak hemen spor karşısında çok güzel.yuruyus alani var acik hava mis gibi yuruyusu de orda yapıcaz yürüyüş bandı değilde açık hava daha mis gibi oluyor . Bende erken gidip gündüz cardio yapıp akşam eşimle hafid ağırlık çalışıp üstüne onla beraber koşu ve yürüyüş yapicam 😊ben biraz kıskanıyorum şimdi kas filan olur diye ama inşallah olur bi zayıflasin 85 olsun ona yetiyor bi de 85 le kas yapsin tam istedigim erkek modeli 🤣🤣ben 'de 7 kilo vereyim fit aile tablosu .
Sende de bak grupta arkadaşın eşi kilo vermek kas yapmak için yazılmış de senin kilo vermeye de ihtiyacın yok bi kas yapıcaksın o kadarcık de 🤣
Ben hep diyorum bana bakp hevesleniyor şimdi bende diyorum ki senin için çok kolay sen benim gibi aç kalmiycan diyet yok kilo verme derdi yok oohh miss sadece ağırlık ve alet yapcan okadar oo hoo.. ben öyle olsam senin yerinde ne biçim vücut yapardım diyorm 🤣 gaz da sorun yok yani tam gaz ama adam tembel 😂 benim kızda başladı şimdi ona demeye ben deyince oda koşup benim dambılları alıp geliyo baba al bunları kas yap :KK70: benimkide tamam babacım diyip dambılları alıp yere bırakiyor:KK70:adamın içinde yok yavrum iki kişi birden gazlamaya çalışıyoruz biraz da magazin haberleri çıkınca can yamanın desteği oluyor :KK53: kıskançlık krizi ile benden altta kalmayayım diye inattan başlarsa başlar yoksa hayatta baslamz :KK70: 58 olayım bir giyineyim de bir cinnet anı ile fitness a yazılsın tek şansım o :KK70:

Tartilmadim ama matematiskel olarak hesaplarıma göre cuma gününe göre 600 gr daha az olmam.lazim çünkü cuma gunu dahil sali gunune kadar 7216 kalori almis 11850 kalori yakmisim . Sonuc olarak yaktigim kaloriden aldigim kaloriyi cikarttim 4634 kalori aciga cikardigim ortaya çıkıyor tabi metabolizma hizim 1600 ise. En son öyleydi . Bu kalori de 600 grama denk geliyor çünkü 1 kilo 7400 kalori demek ise 4634 kalori 600 gram demek .
🤣🤣sanırım kafayı kırıyorum
:KK70:Canm ozman sabah ilk iş tartıl bakalım 600 eksidemisin 🤣 böylece metobolizman 1600 yakıyor mu yakmıyormu anlarsın:KK70: neler yapyrm artk kendimizi aştık kitap da yazarz yakında 😂 adı hazır zayıflamanın 100 çeşit formülü :KK70:

Canm bende şöyle düşünmüştüm 4 yaşından sonra arkadaşları olucak ve herşeyin farkında olucak ve belki anaokulu kreş gobi biseye gidiyo olucak ve kendi arkadaşları ile kutlarsa çok zevk alıp eğlencem yoksa katılıyorum özgüründe bence 7yaşinada gelse bir şey anlamaz çünki çocuklarla eğlence diil de büyüklerin günü varmış gibi bisey oluyor diğer türlüsü ondan 4-5 yaş sonrası önüm arkadaşları ile evleneceği şekilde yapmayı düşündüm ve geçen yıl öylede yaptm ama 1 yaş iken arkdaş çocuklu eğlence anlamaz doğum günü kutlaması olduğunun farkında da olmaz o yüzden 1 yaşında anlamıyor ken ailelerle hatıra kalacak şekilde kutlamak daha iyi olur ama büyük diil sadece eşimin ve benim ailem yani ikimizinde anne ve babamız ve kardeşlerimiz okadar böylece ilk doğum gününün anısı annane babanne dede dayı ve teyze ,amcası ile olmuş olur foto çekilirler ilerde ona bir anı kalır aile ici yenilir içilir görüşülmüş olur ufak bir süsleme hazırlıkda yeterli olur diye düşünüp o şekil yaptm ben canm güzel bir hatıra oldu ve şuan fotolara her zaman tekrar tekrar bakıp hoşuna gidiyor mutlu oluyor ❤ aile arası ufak hoş bir anı ve sadece iki aile arası olunca kimseyi çagrdn cagirmadin derdi de olmuyor bu şekilde tavsiye ederim ama tabi karar seçim senin
Evet biz de aynı şekilde düşünüyoruz 😍 anneanne, babaanne, dayı, amca, bi de dedesi gelir. Arada hep beraber toplanırız zaten, o gün yalnızca kızımız için beraber oluruz. Minik bi pasta yaparım. Aile içi en güzel doğum günü. En yakın arkadaşlarımı bile çağırmayı düşünmüyorum açıkçası :confused: :KK70:

blonde ambition blonde ambition B Baharyagmuru35 Kızlar tüyo verin, goncalarınızı fit olmaya nasıl ikna ediyorsunuzz? Benimkinin bacaklar popo falan maşallah manken gibi :KK70: :KK70: yüzü de tombik değil öyle. kollar omuz geniş, yağ var ama maşallah salona gitmiş gibi kası da var. Tek istemediğim göbüşü. Ama bi şey diyemşyorum. Sen beni beğenmiyor musun dicek diye. Arada şaka yollu takılıyorum ama şimdi ikna etme yoluna girersem kırılcak:(

Back
X