Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben en az 35 dk ip atladım hemen üstüne ins kilo almam 😓 Screenshot_20190907-013835_Chrome.webp

Birinciz, birinci, ben yenilere de eskilere de güveniyorum. Şampiyon 14. Grup...
Bugün tüp bebek tedavisine başladım kızlar. Şeker sorunum var. Acil kilo vermeliyim
Desteklerinize ihtiyacım var. Benimle sıkı bir diyete var mısınız? Yok musunuz?
Hadi inşallah canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini almak nasip olur bizlere de. Tabiki sıkı diyete varız

Birinciz, birinci, ben yenilere de eskilere de güveniyorum. Şampiyon 14. Grup...
Bugün tüp bebek tedavisine başladım kızlar. Şeker sorunum var. Acil kilo vermeliyim
İnan kilolu olmaktan o kdr yoruldumki ben hep varım. Güzel bir sonuca varmadan Allah izin verirse diyeti asla bırakmayı düşünmüyorum. 8 leri ucundan da olsa görsem daha da motive olacağım bakalım nasip. Bebek tedavisi içinde hayırlısı olmasını diliyorum. Zaten her zmn dua ediyorm Rabbim isteyene versin bebiş diye.

Allah gönlünüze göre versin canım. Sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah kucağınıza.

Dün kaynımın doğum gününde tam pasta kestik kaynanam adet olmuş eltimin iki beyaz renk bi de koltuklar ikisine bir oturmuş heryer kan olmuş lekegibi ben de anlamadım bağıra bağıra buralara noldu diye bağırdım eşim ve diğer kaynım da sordular valla rezil oldu kaynana .
Çünkü ondan olduğu ortada gidip üstünü degstrdi. Eltim de sınır oldum çok dedi koltukları battı iki saat sildiler çıkmadi rezillik ya . Hayatımda gördüğüm en garip kişi kaynanm. Başkası olsa olabilir derdim de kaynanamı tanıyorum umursamaz sorumsuz biri kesin fark etsede pek bisey olmaz deyip umursamamistr. Bende adetim dün aşırı yoğundu ama.ben iki kez lavaboya girdim ve benden değildi

Back
X