- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.481
Günaydın fıstığımGunaydin kizlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın fıstığımGunaydin kizlar![]()
Aslında ekstra çok birşey yemedim ama regl günüm yaklaşıyor ona bağladım ve çok mutsuz oldumannaaaa ne yedin canım hafta sonu![]()
Detokstan sonra çok düşük çıkmıştı kilon bence vücut tekaar ödem yapmıştır normal yani gider o da üzme kendiniAslında ekstra çok birşey yemedim ama regl günüm yaklaşıyor ona bağladım ve çok mutsuz oldum![]()
Canm mutsuz olma stres kilo yu tutar,ödemi tutar hem regleyi de geciktirir canm sen rahat ol ki kilolarda ödemelerde rahat rahat atılsın gitsin . kilo verirken hepimizde bu tarz inişler çıkışlar çok normal ❤ detoks sonrası atılan suyun bir kısmı geri gelmiş olabilir hem reglen yaklaşmış onun ödemi var regle çok etki eder hiç merak etme rahat ol regle ile hepsi ve fazlası atılıp gidecek eksilere geçiceksinAslında ekstra çok birşey yemedim ama regl günüm yaklaşıyor ona bağladım ve çok mutsuz oldum![]()
Wooowww hafta sonu hemde 700grmPAZARTESİ KİLO KONTROL
kaptinn 55.9 ->
Dlrykc 52.5 ->
Verano_porteno 59.8 ->
Cordelia_1605 89.1 ->88.8
Nilsibe 67.4 -> 67.2
AcikYesil 75.6 ->
Kedisever91 65.5 ->
Elifcig93 68.5 ->
aydingelini 79.4 -> 78.7
fantastikaaa 91.0 -> 91.9
sdctnsn 76.7 -> 76.0
mavi95 73.1 -> 73.3
bluebirdrok 82 ->
Saol cnm. Moralim bozuldu sabah sabah görünce.Detokstan sonra çok düşük çıkmıştı kilon bence vücut tekaar ödem yapmıştır normal yani gider o da üzme kendini
Saolasın cnm. İnşallah gider. Bu kilolarda özellikle geriye dönüşler yıpratıcı oluyor.Canm mutsuz olma stres kilo yu tutar,ödemi tutar hem regleyi de geciktirir canm sen rahat ol ki kilolarda ödemelerde rahat rahat atılsın gitsin . kilo verirken hepimizde bu tarz inişler çıkışlar çok normal ❤ detoks sonrası atılan suyun bir kısmı geri gelmiş olabilir hem reglen yaklaşmış onun ödemi var regle çok etki eder hiç merak etme rahat ol regle ile hepsi ve fazlası atılıp gidecek eksilere geçiceksin![]()
Kesin ödemdir o cnm 2 gun de 7400 kalori alman çok zor yani bence hiç üzülme bende bi kere 3 kilo fazla cikmistim tartida cuma eksiye dusmustum 1 bile degil 3 kilo diyorum hic takma. Haftasonu full.spor yapıp dinlenmedigim halde 300 gr fazlayim bendeSaolasın cnm. İnşallah gider. Bu kilolarda özellikle geriye dönüşler yıpratıcı oluyor.
Sen onu kilo olarak görme canm regle yakını zaten en az +1kilo çıkyr yani bence sen şuan 91.9 diil aslında 90.9 sun ama regle ödeminden +1 çıkıyor ve o ödemi bir kaç güne atarken bu süreçte kiloda verirsin hepsi bir düşer ve cumaya ya 89ları görebilirsin canm ödem atıcı bitki çayları iç,maden suyu iç canm ve reglene 1-2gün var ise maydonoz suyuda söktürücü olarak içebilirsin diyetine devamSaolasın cnm. İnşallah gider. Bu kilolarda özellikle geriye dönüşler yıpratıcı oluyor.
İnşallah cumaya kdr gider. Böyle olduğunda insan emeğine çok acıyor. Ümitsizliğe kapılıyor.Kesin ödemdir o cnm 2 gun de 7400 kalori alman çok zor yani bence hiç üzülme bende bi kere 3 kilo fazla cikmistim tartida cuma eksiye dusmustum 1 bile degil 3 kilo diyorum hic takma. Haftasonu full.spor yapıp dinlenmedigim halde 300 gr fazlayim bende
Zaten şu 90 dan bir kurtulsam o kdr çok sevineceğimki. 8 leri görsem tekrar bir motivasyon ve şevk gelecek bana.Sen onu kilo olarak görme canm regle yakını zaten en az +1kilo çıkyr yani bence sen şuan 91.9 diil aslında 90.9 sun ama regle ödeminden +1 çıkıyor ve o ödemi bir kaç güne atarken bu süreçte kiloda verirsin hepsi bir düşer ve cumaya ya 89ları görebilirsin canm ödem atıcı bitki çayları iç,maden suyu iç canm ve reglene 1-2gün var ise maydonoz suyuda söktürücü olarak içebilirsin diyetine devamcumaya çok güzel sonuç gelecek 90lara veda etmek üzeresin bunlara odaklan
![]()
Canm sadece bir hafta daha dişini sık 8ler görünecek gerçekten insan a çok şevk geliyor 8i bir gör bu stresi üzerinden atmış olacaksınZaten şu 90 dan bir kurtulsam o kdr çok sevineceğimki. 8 leri görsem tekrar bir motivasyon ve şevk gelecek bana.
Canım 1,5 hafta önce bende de aynı şey oldu bir kaç gün içinde yaklaşık 1 kilo gitti.Sen onu kilo olarak görme canm regle yakını zaten en az +1kilo çıkyr yani bence sen şuan 91.9 diil aslında 90.9 sun ama regle ödeminden +1 çıkıyor ve o ödemi bir kaç güne atarken bu süreçte kiloda verirsin hepsi bir düşer ve cumaya ya 89ları görebilirsin canm ödem atıcı bitki çayları iç,maden suyu iç canm ve reglene 1-2gün var ise maydonoz suyuda söktürücü olarak içebilirsin diyetine devamcumaya çok güzel sonuç gelecek 90lara veda etmek üzeresin bunlara odaklan
![]()
Günaydın fıstığımerkenden kontrol listesini yapmışsın eline sağlık ❤
Canm benim ki ilk günden koşarak gitti çok seviyor orda kalmak istiyor çabuk dönüyoruz diye kızıyorkizin ne yapiyor canim nasil gidiyor alisti mi
Evt canm oluyor hepimizdeCanım 1,5 hafta önce bende de aynı şey oldu bir kaç gün içinde yaklaşık 1 kilo gitti.