- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.541
kendime 28 beden kotlar aldım daOoo iyi alışverişlercuma görücez bakalım kiloları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendime 28 beden kotlar aldım daOoo iyi alışverişlercuma görücez bakalım kiloları
Sen ciddi ciddi ev hanımı oldun yaYine dayanamadm pazardn patlicn aldm kislik onlari hazirliyorm bugun oyy kendime is cikartiyom resmen
Uuu çok süpermişkendime 28 beden kotlar aldım da![]()
Kolay gelsin tatlim masallah bu ara konuşuyorsun hamaratliginiYine dayanamadm pazardn patlicn aldm kislik onlari hazirliyorm bugun oyy kendime is cikartiyom resmen
Bisiklete devam et almazsın cnm baya kalori yakiyordun ondaBen de kendimi alışverişe vurmak istiyorum ama bir hafta daha beklemem lazım mira ile olacak iş diilhaftaya okulda iken bende artk saç boya ,bakım,alışveriş hepsine kendimi vurucam inşlh
ama kiloları sorma +lar geldi bile
ben tekrar moda girene kadar az daha +lar gelsin de tubim sonra beraber kapışır bu sefer 5lere geçmek için kapışıcaz daha eğlenceli olucak
![]()
28 beden 38 e denk geliyordur canım çünkü kumaşta 38 giyiyorumUuu çok süpermişhavani yesinler
ben 33 giyiyordum 87 kiloyken şimdi hiç kot almadım ama heralde 30 olur
28 kac bedene denk geliyor 36 mi
Mezun olmuyorsun canım yada revize etmek istiyor derizMezun olup devam ediliyordu degilmi
ay bana patlican demeeee tüm gün sinirden patliyom annem ve kardesim daha türkiyedeydilerya yarin gelcekler zaten kisi basi 30 kilo yük haklari var baya bi getircekleri var bunu bile bile babanem 10 kilo patlican Biber istemis annemden sirf onlari getirmek icin herseyi birakmis annemde yeterki babanem kizmasin diye yemin ediom sinirden patlicam…. bide üstüne amcam icin sogan istemis ayva istemis kendi kalan esyalarini istemis annemde hicbisey dememis tamam demis sirf onlari getirio diye benim esyalarim kalmisti daha dogrusu bitane vazo unutmusum onu birakmis sen kizmassin babanen kizar ama diyerekden ay cok sinir oldum yaYine dayanamadm pazardn patlicn aldm kislik onlari hazirliyorm bugun oyy kendime is cikartiyom resmen
O ne oluyorMezun olmuyorsun canım yada revize etmek istiyor deriz
Iyiymis bende 44 e cikmistim en son genelde 42 idi artik 40
28 beden 38 e denk geliyordur canım çünkü kumaşta 38 giyiyorum
eve gidince ölebilirim canim… bizim boylarimizda Yakin galiba hedef kilon 69 sanirim? baslarda bende 69 hedeflemistim sonra 65 e Kadar düstüm hatta suan 62-63 arasi gidip geliyorum… belki sanada bi motivasyon olur diye yazim dedimKizlar omuz genisliginiz kac cm ? Merak ediyorum ölçüp yazabilecek olan var mı? Komple ölçün( yani omuzun en yukarisindan tüm vücudumuzu çevreleyerek belimizi ölçmemiş gibi cepecevre sararak ölçülüyor kollar yana düz yani başkası yardım etmeli ) ya da tek en yani tek taraflı ölçün bi omuzdan bi omuza olan genişliği
blonde ambition
fantastikaaa
tugbaFB
Buki_89
ucukgenclik
Cordelia
Verano_porteno
Elifcig93 ve diğer arkadaslarr
Benim 100Kizlar omuz genisliginiz kac cm ? Merak ediyorum ölçüp yazabilecek olan var mı? Komple ölçün( yani omuzun en yukarisindan tüm vücudumuzu çevreleyerek belimizi ölçmemiş gibi cepecevre sararak ölçülüyor kollar yana düz yani başkası yardım etmeli ) ya da tek en yani tek taraflı ölçün bi omuzdan bi omuza olan genişliği
blonde ambition
fantastikaaa
tugbaFB
Buki_89
ucukgenclik
Cordelia
Verano_porteno
Kizlar omuz genisliginiz kac cm ? Merak ediyorum ölçüp yazabilecek olan var mı? Komple ölçün( yani omuzun en yukarisindan tüm vücudumuzu çevreleyerek belimizi ölçmemiş gibi cepecevre sararak ölçülüyor kollar yana düz yani başkası yardım etmeli ) ya da tek en yani tek taraflı ölçün bi omuzdan bi omuza olan genişliği
blonde ambition
fantastikaaa
tugbaFB
Buki_89
ucukgenclik
Cordelia
Verano_porteno
170 cm. Genelde boy kadar olur.Doğru anlamamış olabilirim. :)Kizlar omuz genisliginiz kac cm ? Merak ediyorum ölçüp yazabilecek olan var mı? Komple ölçün( yani omuzun en yukarisindan tüm vücudumuzu çevreleyerek belimizi ölçmemiş gibi cepecevre sararak ölçülüyor kollar yana düz yani başkası yardım etmeli ) ya da tek en yani tek taraflı ölçün bi omuzdan bi omuza olan genişliği
blonde ambition
fantastikaaa
tugbaFB
Buki_89
ucukgenclik
Cordelia
Verano_porteno
Nasıl ölçtün ben anlamadımB Baharyagmuru35 104cnm gogus de 92 benim omuzlar baya genis