Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın herkese :KK36: :KK6:
Ben bu hafta güzel kilo veremedim. :KK43: Diyetimi bozmadığım halde. Bu durum, tüp bebek tedavisine bağlı galiba. Muhtemel su birikimi ödem var çünkü iştah açılması yok. İğnelerim bir iki güne bitiyor. Haftaya inşallah güzel bir bildirim yaparım sizlere. Pes etmek yok En Büyük KK

Alıntı.
Burada kilo almaya neden olan hormonal ilaçlar, vücudun vereceği tepkilere göre etkisini göstermektedir. Tedavide kullanılan ilaçlar, vücutta su birikmesi, iştah açılması, ve ödem oluşturması etkisiyle kilo alınmasına neden olabilmektedir.
Allah hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin de kiloları her türlü verirsin zaten cnm. Azimli hatunsun sen...

Doğru ama Bn de çok uğraşıyorum hep 400 gram gidiyor çok sınır bozucu ama sen daha yeni sayılırsın . Dahada dikkat et ben ilk zmnlar çok sıkı diyet yapıyordum canim
Moral bozmak yok canım bak hatalarını görüyorsun bu bile güzel 👍💕 bu hafta çok dikkat et kuzum haftaya listeye çok güzel giriş yaparsın 🙏🏻
Kızlar ya sizin bu iyiliğinize motive edişinize hayranım. Kendime söz verdim bu hafta düzgün beslenip dengeleyeceğim.
200 gr fazla verdiğimi görünce hemen bi hallerim hareketlerm değişiyo ama gördümki böyle iki ileri bi geri hep başladığım kilodayım. Pazartesiden itibaren düzgün olarak başlıyorum diyete bu kg ya verilecek ya verilecek. Yoksa 25 yaşımda böyle kendimden memnuniyetsiz üzgün olarak yaşıycam bunu isteniyorum

Günaydın herkese :KK36: :KK6:
Ben bu hafta güzel kilo veremedim. :KK43: Diyetimi bozmadığım halde. Bu durum, tüp bebek tedavisine bağlı galiba. Muhtemel su birikimi ödem var çünkü iştah açılması yok. İğnelerim bir iki güne bitiyor. Haftaya inşallah güzel bir bildirim yaparım sizlere. Pes etmek yok En Büyük KK

Alıntı.
Burada kilo almaya neden olan hormonal ilaçlar, vücudun vereceği tepkilere göre etkisini göstermektedir. Tedavide kullanılan ilaçlar, vücutta su birikmesi, iştah açılması, ve ödem oluşturması etkisiyle kilo alınmasına neden olabilmektedir.
Hayırlı olsun canım ❤

Kızlar ya sizin bu iyiliğinize motive edişinize hayranım. Kendime söz verdim bu hafta düzgün beslenip dengeleyeceğim.
200 gr fazla verdiğimi görünce hemen bi hallerim hareketlerm değişiyo ama gördümki böyle iki ileri bi geri hep başladığım kilodayım. Pazartesiden itibaren düzgün olarak başlıyorum diyete bu kg ya verilecek ya verilecek. Yoksa 25 yaşımda böyle kendimden memnuniyetsiz üzgün olarak yaşıycam bunu isteniyorum
Bende 24 yaşındayım . Mart ayında 91 kiloydum şimdi 72.4 sen dr yapacaksın yaparsın yapabilirsin .
Şunu söyleyeyim diyete başlamak insanlara bidaha hiç güzel.seyler yiyemeyecekmiş algısı yaratıyor nedense . Sanki ölecekmiş gibi yarın diyetteyim hadi bugün baklava pasta yiyim deyip yiyenler var ki ben de daha önce yapmıştım.
Bu kendi kendine insani strese sokmasidir bence. Sonrada diyete başlamayınca yedikleri yanına kar kalıyor ki başlasa bile bi de o yediklerinden başlaması gerek yakmaya ki kendine zorluk yaratmak oluyor bu sefer de .
Diyet demek sadece zararlı şeyleri yememek demek ki bu da sağlık açısından olması gereken birşey . Kendine sorular sor neyde en çok zorlaniyorum diye ona karşı bir çözüm ara ve o çözümü bul . O çözümü bulamazsan diyet çok zor olur . Birakmaktansa en azından o canının çok istediği ne varsa az miktarda snirli olarak 3 haftada 1 yersen en azından diyeti devam ettirebilirsin. Çünkü o yoyemedigin şey gözünde buyur yemedikçe bi yerde patlama olur diyet bozuldu diye yersin dde yersin .
Tavsiyem kendine neyde zorlandigini sorman ve çözüm araman canım .
Ve birde yararlı şeyleri dr porsiyon yapmalısın .
Yararlı diye abartmamalısın yani nasıl.yapiyorsun bilmiyorum genel.olarak söylüyorum .
En önemlisi mesela benim büyük sorunum tatlı cikolata . Ben onları yemeden duramazdim. Tüm kilomun sebebi de onlar . Şimdi arıyorum 3 gunde 2 kare yiyorum ya da nescafe kahve ile bastırıyorum . Ve meyve yemezdim cikolata var diye meyvelerin tadına vardım . Artık kurabiye biskuvi almıyorum . Mesela cnm çok dondurma çekti dün aldim yedim ama 3000 tane ip atladım . Her cnm dondurma çektiğinde gidip almıyorum tabiki 2 haftada 1 kez alıyorum mesela.
Mesela cnm çok simit istedi 2 haftada 1 yiyorum . Ama bunu yaparken zayiflamamin yavaslamasini da kabul ediyorum . Birseyi yaparken başka yerden ödün vermeden olmaz . Ve ben bunu yapmazsam bu diyeti surduremem bunu bildiğim için böyle yapıyorum sende kendine çözümler bul ki devamlı olabilsin

Ay bide 25 yaşındasın şimdi senin metobolizman var ya nasıl çalışıyordur yazık etme 🤣
Kilo vermeye bi başla sen nasıl heveslenip devam etmek istiyorsun 👍 ama bi süre en azından hayatından seker ve ünü çıkarman gerekiyor

En küçük boy ve ince hamur ye bari 😞
Öle yaptım en küçük boy ve normsl hamur ve küçük kutu kola toplam 700 kalori ikisi baktım hey maşallah 🤣🤣valla kötü oldu ama akşam.yemegi yemeyip gecstirrsem kahvaltiyla beraber 1000 kalori filan bikac bisey yesem 1500 ile kapatirim günü . Olmadı akşam biraz ip atlarim . Çok zararlı oldu ins kilo olmaz hemen napalim yedim bile isteye çekerim cilemi 🤣72.4 dum cuma bakalım bu cuma gorcez ama 71 lere düşeceğim eminim çünkü bu saniyeden sonra diyete devam

Kizlar küçük boy pizza ve kuyu kola ve kahvaltıya şuana kadar 933 kalori almışım pizza 300 gramdı terazimle olctum o da 550 kalori kola da 330 ml o da 150.kaloriydi şimdi üstüne sofrayı topladım ve spor yapcam yapabildiğim kdr ağır cardio artık ne kdr ise yararsa görücez cuma napalim

Öle yaptım en küçük boy ve normsl hamur ve küçük kutu kola toplam 700 kalori ikisi baktım hey maşallah 🤣🤣valla kötü oldu ama akşam.yemegi yemeyip gecstirrsem kahvaltiyla beraber 1000 kalori filan bikac bisey yesem 1500 ile kapatirim günü . Olmadı akşam biraz ip atlarim . Çok zararlı oldu ins kilo olmaz hemen napalim yedim bile isteye çekerim cilemi 🤣72.4 dum cuma bakalım bu cuma gorcez ama 71 lere düşeceğim eminim çünkü bu saniyeden sonra diyete devam
Normal hamur clasik hamur seçimin iyi olmamış mavi keşke tugbaFB tugbaFB nın dediği gibi ince hamur yeseydin onun pek bir zararı olmazdı sporla kolay giderdi ve kola zero,şekersiz,light seçse idin vücuda şeker de almazdın onuda normal almışsın seçimlerin yanlış olmuş :KK43: kaloriden yarı yarıya kâr edebilirdin neyse sporu gene bol yap da erişin bari özellikle ip atlayınca vücut karbonhidratı yakar

Normal hamur clasik hamur seçimin iyi olmamış mavi keşke tugbaFB tugbaFB nın dediği gibi ince hamur yeseydin onun pek bir zararı olmazdı sporla kolay giderdi ve kola zero,şekersiz,light seçse idin vücuda şeker de almazdın onuda normal almışsın seçimlerin yanlış olmuş :KK43: kaloriden yarı yarıya kâr edebilirdin neyse sporu gene bol yap da erişin bari özellikle ip atlayınca vücut karbonhidratı yakar
Sofrayı toplar toplamaz 45 dk içinde ip atlamayla karışık cardio yaptım 1600 ip atlama şuan kalbim güm gum yeni bitti ter içinde kipkirmiziyim dusa giricem hemen üstüne yaptım sporu ins biraz olsun karbonhidratlar kullanilmistir

Sofrayı toplar toplamaz 45 dk içinde ip atlamayla karışık cardio yaptım 1600 ip atlama şuan kalbim güm gum yeni bitti ter içinde kipkirmiziyim dusa giricem hemen üstüne yaptım sporu ins biraz olsun karbonhidratlar kullanilmistir
Vucut uzun süreli spor sonrası en son yağları kullanmaya başlıyor canm yani spor yaparken ilk başta vücuttaki karbonhidrat ve glikozu kullaniyor ondan onları diyette tüketmiyoruz ki onlar olmayınca uzun sureli spor sonrasi yağ yakımına geçsin diye şimdi karbonhidrat ve glikozu yaptn yani ve 45dk boyunca yapıp tempolu cardio ip tarzı yaptgm için yediklerinin tamamı yanmıştır artk hafta içi gene dikkatli beslenirsin ve yağ yakımıda yaparsın :KK66: 👍

Back
X