- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.881
Kolay gelsinGunaydin kizlaarr kahvaltimi yaptim simdi cam silcem temizlik beni bekler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsinGunaydin kizlaarr kahvaltimi yaptim simdi cam silcem temizlik beni bekler![]()
Kaptiiinnnn tebriklerGunaydin kizlaarr kahvaltimi yaptim simdi cam silcem temizlik beni bekler![]()
AferinnnnnnPizza kola yetmez mi![]()
sagol kuzum bitti valla bi wc kaldi onuda sonraya biraktmKolay gelsin
Kaptiiinnnn tebrikler1.sin canm benim
Ne kadan hooosssss
Yetmemiş bi de tantuni yemişsinPizza kola yetmez mi![]()
Eşim sağolsun butun diyeti mahvettirdiYetmemiş bi de tantuni yemişsin![]()
Canim bence bu Ara Boyle denk gelmistir. Her an olmasa da menuler degerlendirilio. Bu hafta Ben de aksattim yazmayi ama buraya yazma da bi cesit motivasyon, hem ne yedigini gormus oluosunKızlar grup olarak menülerimizi değerlendirmiyoruz. Yazıyorum hiç olumlu yada olumsuz dönüş almıyorum. Yani sadece ben deil hiç kimse almıyor. Kurallar da var olduğu için mümkün olduğu kdr yazmaya çalışıyorm. Yazmasam sorun olur mu?
Hosgeldin ponçikgünaydıınn
tugbaFB canım tartıldım ben bu sabah 70,8 çıktım bugün yarın regl olcam onun etkisiyle 69 çıkmayı bekliyodum ama
girebiliyor muyum listeye
hoşbuldum canımm, iyiyim sen nasılsınHosgeldin ponçiknasılsın
Ay vallahi öyle. Bende geçen gün hesap kitap yaptım eşime çok açılmazsak bu ay kredi kartına girmeden kapatırız inşallah dedim. Dün bi baktım aaaa yarı para yokGunaydin kizlaarrr kahvaltimi yaptimm carsiya cikicam birazdan baya yürürüm islerim var sonunda esimin maaai yatti da borclari dagitcm geldigi gibi gidiyo para![]()
![]()
günaydın hadi gözünüzaydınGunaydin kizlaarrr kahvaltimi yaptimm carsiya cikicam birazdan baya yürürüm islerim var sonunda esimin maaai yatti da borclari dagitcm geldigi gibi gidiyo para![]()
![]()
Valla bn artik kredi karti banka vs bulasmuai dusunmuyorum pek elinde ne varsa onu harcamak en iyisiAy vallahi öyle. Bende geçen gün hesap kitap yaptım eşime çok açılmazsak bu ay kredi kartına girmeden kapatırız inşallah dedim. Dün bi baktım aaaa yarı para yokdüğündü takıydı şuydu derken planlar yine tuz buz
Sagol kuzummmmgünaydın hadi gözünüzaydın![]()