Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah bundan sonrası düzenli yatar sıkıntıya girmezsiniz kuzum
İnsallah kuzum bundn sonra aksamaz bnce zatrn ben kenara para koycam gecikirse de elimde olsun
Sen daha guzel verdin ne ara gitti 10 kilo anlamadık bile :KK70: masallah :nazar:

Cok şık oldu birincilikle mezun oldun kuzum :KK9::KK60: tebrik ederim :KK8:
Yok yok sen daha guzel verdin :D üstüme tur bindirdin resmen mezunsun sonuctw 😍

tamam canım bugünkü kilonu başlangıç kilosu sayarız
cuma günü başlamış olursun listeden
hedef kilon kaçtı ve kaç olsun istiyorsun şimdi
bugünkü kilom 70.8 canım, cuma günkü kilomda listeye etki edecek mi?
hedef kilom kaçtı bilmiyorum ama kesin daha düşüktü şuan 58 e çekmek istiyorum:KK16:

@yellow girl canım mezun olmuşsun hayırlı uğurlu olsun.
kaptinn kaptinn kuzum sen nasıl bu kilodayken bu kadar kilo verdin. Tebrik ederim seni.
Biraz aceleci davrandm az beslendm cnm ondn oldu aldm geri zaten cok yiyince 55 im su an ama diyete devam edicem tabi sporla berabrrr

bugünkü kilom 70.8 canım, cuma günkü kilomda listeye etki edecek mi?
hedef kilom kaçtı bilmiyorum ama kesin daha düşüktü şuan 58 e çekmek istiyorum:KK16:
doğru izine ayrılmıştın sen (niye mezun gibi düşündüm ki :olamaz: ) ay hadi Allah söyletti mezun olacaksın inşallah bu sefer :KK19:
cuma günkü kilondan 65 i düşüp (65 ile izine ayrılmışın) ayrı kaldığıın etap sayısına bölüyoruz.
hedef kilonuda revize ederiz

doğru izine ayrılmıştın sen (niye mezun gibi düşündüm ki :olamaz: ) ay hadi Allah söyletti mezun olacaksın inşallah bu sefer :KK19:
cuma günkü kilondan 65 i düşüp (65 ile izine ayrılmışın) ayrı kaldığıın etap sayısına bölüyoruz.
hedef kilonuda revize ederiz
inşallahh :dua: ama hamilelik var ondada böyle mi yapıyoruzo_O

PAZARTESİ KİLO KONTROL

Dlrykc 52.6 ->
Verano_porteno 59.4 ->

Cordelia_1605 88.6 ->
AcikYesil 75.6 ->

Kedisever91 65.1 ->
Elifcig93 67.4 -> 67.0

aydingelini 79.6 -> 79,4
fantastikaaa 91.5 ->
sdctnsn ->
bluebirdrok 81.2 ->
mavi95 74.4 ->75.8
Selam kızlar nasılsınız? Güzel bi hafta olur umarım hepimiz için.
Ben bu sabah 79,4 çıktım. Az ve hafif güzel kahvaltı yaptık oğluşla (tabi o doyacak kadar yedi) ama ben pek doymasam da koyduğum sınırın üstüne çıkmadım. Bu hafta eşimde gündüz vardiyesinde sabahları az kahvaltı yapıyorum öğlen ve akşamı da dengelerim artık.

Kaynım evlenebilir 1 ay sonra kız istemeye gidebiliriz. Ozamana kadar az buz bişeyler verip kasım ayına kadar baya kg vermiş olmam kazım oğluşun doğum günü için
Hafta sonunu guzel atlatmışsın tebrik ederim canim
inşallah bende veririm ya sanki hiç veremeyecekmişim gibi o_O yolum çok uzunmuş gibi geliyo o_O
Bana da oyle geliyordu canim ama bitti gitti sen basla devami gelecek insallah :dua:
Ya ismim unutulur :KK70: :KK70: ya kilo 75.8 yazılır puhaha . Ben o 75.8 den inmek için aylarımı verdim ya :KK70:şaka bi yana bi karışıklık olmuş herhalde
Evet canim arada kayniyor eski listeyi guncelleyip paylasiyorum.
Bir kac kişi yazmadı kilosunu.
Listeyi duzenlerken tekrar onlarin ismini arat mesajlarina bak derken sen kaynamışsın :KK70:bazende ekliyorum baskasina bakarken tekrar eski haline dönüyor ekledigim kilo kalmiyo rseninkide oyle oldu cunku eklemistim o yuzden kaynamış

Bi tek bnm değil.ama tüm liste yanlış sanırım yoksa bi bnm olsa degstrrim
bir tek senin ki eski kilo kalmis onu da eklemistim ama sayfa degisince eski haline dönmüş dlrykc nin kide 52.5 Yerine 52.6 olmus telden olunca arada olabiliyor ufak hatalar hepsi yanlis degil tek tek bakip ekliyorum ama oluyor iste arada

DUYURU

kızlar takibi kolay olması açısından menü bildirimini farklı bi topikte yapıyorduk fakat 2 ayrı sayfayı kontrol etmek daha zor geldi :olamaz: o nedenle bugün itibari ile menü bildirimlerimizi bu sayfaya yapıyoruz :halay:
Bunu bende talep etmeyi planlamıştım. Sonra düşündüm grup ölçüp biçip ortak karar alıp vermiştir diye düşünerekten vazgeçtim. Sevindim ben bu habere.

Kızlar benim karnem verilmiş :rolleyes:
htc71 htc71 tugbaFB tugbaFB :KK200::rolleyes:
Kızlarrrrrr kilomun %20 sini vermişim wooww:rolleyes:

:nazar: [IMG alt="yellow girl"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/750/750336.jpg?1568374704[/IMG] yellow girl 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: :nazar:
Başlangıç Kilosu (549. Etap) : 75,8
Bitiş Kilosu (638. Etap) : 60,6
Verilen Toplam Kilo : 15,2
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,05%
Toplam Süre : 48 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,42%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 317
deneme süresi dahil edilmiştir 58 olan hedefinin %85ini tamamlamıştır
Eki Görüntüle 2307280
Sonunda 💞💞💞 tebrik ederim canım🎉🎉

Hafta sonunu guzel atlatmışsın tebrik ederim canim

Bana da oyle geliyordu canim ama bitti gitti sen basla devami gelecek insallah :dua:

Evet canim arada kayniyor eski listeyi guncelleyip paylasiyorum.
Bir kac kişi yazmadı kilosunu.
Listeyi duzenlerken tekrar onlarin ismini arat mesajlarina bak derken sen kaynamışsın :KK70:bazende ekliyorum baskasina bakarken tekrar eski haline dönüyor ekledigim kilo kalmiyo rseninkide oyle oldu cunku eklemistim o yuzden kaynamış
kaç kilosun şuanda canım

Kizlar ben hem cocuga hem okula hem diyete yetisemiyorum. 64.7de kaldim. Durdu kilo vermem. Daha kasamiycam simdilik. Canim da hep ekmek falan istiyor. Beni minik adaylardan silebilirsiniz. Hepinizi opuyorum. Insallah guzel guzel zayiflarsiniz.
SchonerDuft SchonerDuft favorim sensin.
ÇOK güzel gitmişsin sakın pes etme ekmek istiyorsa canın şöyle yap kahvaltıda 2 öğlen 2 akşam 1 dilim şeklinde ama menüleri buna göre ayarla akşam çorba varsa ekmek tüketme .
ben tartılamıyorum tartım bozuldu ya da pili bitti

Back
X