Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir tek senin ki eski kilo kalmis onu da eklemistim ama sayfa degisince eski haline dönmüş dlrykc nin kide 52.5 Yerine 52.6 olmus telden olunca arada olabiliyor ufak hatalar hepsi yanlis degil tek tek bakip ekliyorum ama oluyor iste arada
doğru cnm so radsn fark ettim olsun insanlık hali olabilir 😊👍

İnsallah kuzum ya insan kendini begenince hep mutlu oluyo kendini iyi hissediyo ama ne yaziktir ki yemek yemekte ayni hisleri veriyo :KK70::KK70:
Ama kaç dakika yada saniye veriyor o mutlulugu :KK53: sonrasi pismanlik sonra yine ye yine pisman ol kisir dongu:confused:
kaç kilosun şuanda canım
74.6 la basladim ramazan bayramina az kalmıştı 63 kusur kiloyla mezun oldum canim suan da 65 64 arasi oynuyor ama 65 kiloda iyi duruyor belki daha sonra yine bir kac kilo daha verip 63 olabilirim simdilik sabit kalmaya çalışıyorum
kızlar nasılsınız tartım bozuldu benim :KK43: diyete devam ama
Neden bozuldu ki :KK64:pilini falan degistirdin mi tatlı kiz

Ama kaç dakika yada saniye veriyor o mutlulugu :KK53: sonrasi pismanlik sonra yine ye yine pisman ol kisir dongu:confused:

74.6 la basladim ramazan bayramina az kalmıştı 63 kusur kiloyla mezun oldum canim suan da 65 64 arasi oynuyor ama 65 kiloda iyi duruyor belki daha sonra yine bir kac kilo daha verip 63 olabilirim simdilik sabit kalmaya çalışıyorum

tebrik ederim seni çok güzel vermiş ve korumuşsun canım:KK9::KK9: ne kadar bi sürede verdin ne çok sordum:-)

tebrik ederim seni çok güzel vermiş ve korumuşsun canım:KK9::KK9: ne kadar bi sürede verdin ne çok sordum:-)
Olur mu hic fıstık sor ne olacak :KK60: bende kendi basima bugun baslayım yarin baslarim derken bir türlü baslayamadim hatta nasil verecegim diyordum ama buraya geldim grubunda destegiyle bir basladim hepsi gitti :KK37:

beni taşıyamadı sanırım tatlı kız pil değiştirmedim almam lazım ama üşeniyorum o tarafa gitmeye valla süpriz olsun kilom

3 ay sanirim kuzum listeye girdim her hafta verdim sadece 1 hafta sabit ciktim :KK53::KK57: ben bile sasirdim ne kadar surdu tam hatirlamiyorum :KK70:
çok iyi gram gram eksildin yani :KK9: darısı bana olsunnn
Olur mu hic fıstık sor ne olacak :KK60: bende kendi basima bugun baslayım yarin baslarim derken bir türlü baslayamadim hatta nasil verecegim diyordum ama buraya geldim grubunda destegiyle bir basladim hepsi gitti :KK37:

hadi bismillah bende başladım ozaman önümüzdeki 7 ay eşim de yok annem de diyette tam başlama zamanı :halay:

beni taşıyamadı sanırım tatlı kız pil değiştirmedim almam lazım ama üşeniyorum o tarafa gitmeye valla süpriz olsun kilom
Olsun diyete devam ediyorsun ya bir kac gun sonra tartilsan da birsey olmaz :KK36:
çok iyi gram gram eksildin yani :KK9: darısı bana olsunnn

hadi bismillah bende başladım ozaman önümüzdeki 7 ay eşim de yok annem de diyette tam başlama zamanı :halay:
Tam diyet modu yani :KK48:hadi bakalim insallah en kisa surede ve sağlıklı sekilde hedef kilona ulaşırsın canim

PAZARTESİ KİLO KONTROL

Dlrykc 52.5 ->
Verano_porteno 59.4 -> 60.2

Cordelia_1605 88.6 -> 89.1
AcikYesil 75.6 ->

Kedisever91 65.1 ->
Elifcig93 67.4 -> 67.0

aydingelini 79.6 -> 79,4
fantastikaaa 91.5 -> 91.4
sdctnsn ->
bluebirdrok 81.2 ->

mavi95
72.4 - > 72.1

D Dlrykc A AcikYesil Kedisever91 Kedisever91 S sdctnsn B bluebirdrok neredesiniz kızlar

Bunu bende talep etmeyi planlamıştım. Sonra düşündüm grup ölçüp biçip ortak karar alıp vermiştir diye düşünerekten vazgeçtim. Sevindim ben bu habere.
Aa olur mu yeni fikirlere her zaman açığız
Hiç olmadı oylama yaparız böyle bi durumda canım şöyle sen bi sık8ntin olursa 😍

Back
X