- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.961
Ay tartı tirtmis ikimizinde gittiğine görekızlar nasılsınız tartım bozuldu benimdiyete devam ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay tartı tirtmis ikimizinde gittiğine görekızlar nasılsınız tartım bozuldu benimdiyete devam ama
Tmm çok tşk ediyorumAa olur mu yeni fikirlere her zaman açığız
Hiç olmadı oylama yaparız böyle bi durumda canım şöyle sen bi sık8ntin olursa![]()
Veririz tabi cnm. Dördüncü sıradaki yerimizi 2 haftadır koruyoruz bu hafta bi atak yaparız inşallahOlsun canım sorun değil
Kızlar bu hafta senin için 100 gram fazla verirler
Dimi kızlar![]()
Sen niye bu saatte tartılıyorsun ki yanıltıcı olur canımKızlar tartıldım ben şok 72.1 haftasonu pizza yaramış ama ters yönde300 gram eksideyim
Her hafta yaşadığım 3.lük heyecanı fos çıkıyorVeririz tabi cnm. Dördüncü sıradaki yerimizi 2 haftadır koruyoruz bu hafta bi atak yaparız inşallah![]()
Canım özellikle senden büyük ataklar bekliyorumVeririz tabi cnm. Dördüncü sıradaki yerimizi 2 haftadır koruyoruz bu hafta bi atak yaparız inşallah![]()
Normalde tartılmayacaktım bugün hadi dedim.bi tartilayim ondan böyle olduSen niye bu saatte tartılıyorsun ki yanıltıcı olur canım
Niye uzaklaştırdılar bacım suçun neydikiSelam hanımlar beni uzaklaştırdılar siteden döndüm ama75 kiloyum tatilde biraz aldım ama şişkinlik gibiydi verdim
Iyi olmuş moral olmuş o zmaan sana canımNormalde tartılmayacaktım bugün hadi dedim.bi tartilayim ondan böyle oldu
Ben kilomun fazla olmasına rağmen yavaş veriyorum umarım hızlanırım.Her hafta yaşadığım 3.lük heyecanı fos çıkıyorbu hafta en son ben listeyi yayınlayacağım
birazda onlar heyecan yapsın
Ama yinede çok iyi gidiyorsunuz kizlar
Konuyu yanlış yere açmışımNiye uzaklaştırdılar bacım suçun neydiki![]()
Evet baya oldu neyse bakicaz cumaya kadar tartılmak yok cuma görücez ins 71 lerde olurum cuma günüIyi olmuş moral olmuş o zmaan sana canım
Bdv nin bende sıkı takipçisiyimya bayılıyorm okumaya.Konuyu yanlış yere açmışımküstüm aslında siteye bunun için uzaklaştırıldım ama bdv de dilim de sivridir ondan hala uzaklaştırmadılar
Hic kacamak yapmadigindan ve diyeti sıkı yaptığından emin ol cnmBen kilomun fazla olmasına rağmen yavaş veriyorum umarım hızlanırım.
Ben de öyleyim olaylar olaylar gelinler görümceler ama uzaklaştırma almak istemiyorum artıkBdv nin bende sıkı takipçisiyimya bayılıyorm okumaya.
Sen riskli durumlarda onceden haber verirsen( mesela perşembe kilonu baz alabiliyoruz bu durumlarda) hem sen sorun yaşamazsın hem takımSelam hanımlar beni uzaklaştırdılar siteden döndüm ama75 kiloyum tatilde biraz aldım ama şişkinlik gibiydi verdim
Yapıyorm cnm ya hergün menü yazıcam sizde değerlendirirsiniz hatam varsa görürüm düzeltirim.Hic kacamak yapmadigindan ve diyeti sıkı yaptığından emin ol cnm
Bir anda atıldım çok ani oldu ama bundan sonra daha dikkatli olurumSen riskli durumlarda onceden haber verirsen( mesela perşembe kilonu baz alabiliyoruz bu durumlarda) hem sen sorun yaşamazsın hem takım
Çok bdvye takılma canımben neler yazasım geliyorda boşver tgb bulaşma diye vazgeçiyorum
![]()
Ben daha hiç uzaklaştırılmadım. Bazen ağzım bir karış açık okuyorm olayları.Ben de öyleyim olaylar olaylar gelinler görümceler ama uzaklaştırma almak istemiyorum artıkbakmayacağım bile