Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşam eltimdeydik bi browni yapmış offf muthis lezzetli yapmis ama malesef sadece 2 çatal aldim yemedim yerken onlara da hızlı yiyin gözüm kaldı yoksa bulamazsınız bak tabakta dedim :KK70: tadı damağımda kaldı . Birde sabah kahvaltıya ekmek yoktu demin eve gelirken eşim firindsn aldi arkadas boyle ekmek yok ya yeni cikmis firindan bi lokma tadina bakayim dedim farkli bi ekmek almis kara bugday diye hayatimda yediğim en güzeliydi . Ben ki öyle ekmek yiyen biri değilim Allah ım ekmegi hayal eder oldum ya bu nasıl lezzet kuru kuru yenir vallahi . Oodun ateşinin kokusu lezzeti vardı tadinda müthiş bir ekmek yemeyene öneririm 🤣
Diyet diye aldık ama o güzelliği lezzeti insana yedirir ya kahvaltıda yine ekmek yemeyi düşünmüyordum yarın ama yiycem.
2 çatal browni ve gece yarısı yediğim biraz renk yüzünden yatmadan bi 300 tane daha ip atladım .

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
1 bardak süt
Ara
3 incir
Şekersiz sütlü granür nescafe
Oglen
3 kofte 1 parca tavuk
1 bardak ayran
1minik salatalık turşusu
Yarim Dilim.tam bugday ekmegi
Akşam
4 yk barbunya
4 yk bulgur pilavı
Ara
2 çatal browni
Çok azıcık çerez
2 bardak çay
Bir lokma ekmek
Spor
30 dk normal yürüyüş
10 dk tempolu yürüyüş
6 dk eliptik
1300 ip atlama
20 dk cardio ağır cardio iple karisik yaptım

Slm Kizlar, buara sporumu iyi yapiyorum vallah gece yarisi bile olsa yapmadan yatmiyorum:) havalar güzelken bisiklet sürelim dedik esimle bihaftadir gidioruz her aksam isten sonra daha sonrasinda 30 günlük bi programa basladim hergün 20 dakika onu yapiyorum bide karin ve Kollar icin extra bikac hareket… insallah devami gelir:)
Boylr devam cnm spor süper birsey ❤👍

Akşam eltimdeydik bi browni yapmış offf muthis lezzetli yapmis ama malesef sadece 2 çatal aldim yemedim yerken onlara da hızlı yiyin gözüm kaldı yoksa bulamazsınız bak tabakta dedim :KK70: tadı damağımda kaldı . Birde sabah kahvaltıya ekmek yoktu demin eve gelirken eşim firindsn aldi arkadas boyle ekmek yok ya yeni cikmis firindan bi lokma tadina bakayim dedim farkli bi ekmek almis kara bugday diye hayatimda yediğim en güzeliydi . Ben ki öyle ekmek yiyen biri değilim Allah ım ekmegi hayal eder oldum ya bu nasıl lezzet kuru kuru yenir vallahi . Oodun ateşinin kokusu lezzeti vardı tadinda müthiş bir ekmek yemeyene öneririm 🤣
Diyet diye aldık ama o güzelliği lezzeti insana yedirir ya kahvaltıda yine ekmek yemeyi düşünmüyordum yarın ama yiycem.
2 çatal browni ve gece yarısı yediğim biraz renk yüzünden yatmadan bi 300 tane daha ip atladım .
Canımı ekmek çektirdin :D

Slm Kizlar, buara sporumu iyi yapiyorum vallah gece yarisi bile olsa yapmadan yatmiyorum:) havalar güzelken bisiklet sürelim dedik esimle bihaftadir gidioruz her aksam isten sonra daha sonrasinda 30 günlük bi programa basladim hergün 20 dakika onu yapiyorum bide karin ve Kollar icin extra bikac hareket… insallah devami gelir:)
Süpersin buki sahalara tempolu şekilde dönmüşsün

Günaaayydınnn,
Mutlu sabahlar.

Dünkü Menüm:
Kahvaltı :
1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim tb Ekmeği, 1 dilim Peynir, 8 zeytin, 1 ceviz

Öğlen :
Tost ( tb ekmeği ile), 2 Bardak ayran

Ara :
1 elma

Ara:
2 Kuru Kayısı, 8-10 Kuru üzüm, 5 Badem, 3 Ceviz

Akşam :
Bezelye, Salata

Ara: 1 kase kabak çekirdeği

3 Türk kahvesi, 2 Yeşil çay,

her meyve olmuyor . bana zor zamanda bir muz denk gelse gözümde karnımda tatmin oluyor bu sene ki favorim muz ve şeftali :) .
yoğurt mayalayabiliyor musun bravo valla ben hep bozdum tutturamıyorum

doğru diyorsun kuzum ama bu seferlik öyle alayım dedim olmazsa aşureye kullanırım

hayırlısı canım. iyiyim bende bildiğin gibi değişiklik yok :) nasıl kilonu koruyabiliyor musun ?
geçen bir resim atmıştın etek bluz çok tatlı olmuşdun

diyete devam mı ?
gitmez ya havadan sanırım her tarafım şiş. ayak parmaklarım patlıcan gibi oldu

öğlen salata yeseydin bağırsaklarına yumuşak birşeyler girmiş olurdu canım

15 dk leslie yaparak telafi edeydin pastayı .
kuruyemişin fazla olmuş ya badem ya ceviz tüket. kuru kayısı kahvenin yanına güzzel gidiyor.
tavuk göğsü yerine derisi alınmış tavukta yiyebilirisn.
haşlama değildir de umarım

ne ara geldin de mezun oldun :deli:
tebrik ederim canım 2. mezuniyetin oldu :KK31:
Yok canim diyet yapmiyorum 65 de kalmaya calisiyorum :KK48:

evet canim ya suan gayet motive oldum bakalim insallah devami gelir bacak koll ve göbeklerim insallah kasli kasli olcak artik;D sende durumlar ne canim?
ben diyet yapıyorum ama spor yapamıyorum mevsim geçişinden tutulmalarım arttı sadece kısa yürüyüşler yapabiliyorum.
kilon çok iyi zaten kas yaptın mı tamam olursun .

Back
X