• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah keşke senin gibi boyum olsada göbeğim çıksa :-) ama bazı zayif insanlarda hiçbir fazlalık yok ama göbek oluyor benimde basen bacak ama çok göbeğim çıkmaz birde göbekli olsam nasıl olurum kimbilir :KK70:
Ben genelde ilk 10 kiloyu falan orantili aliyorum canim kimse 10 kilo aldigimi anlamiyor ama simdik pek fazlalik yok gobek cikti azcik.
bir yerden sonra da ust taraftan simit gobek daha belirgin cikar kilo aldikca :KK70: 15 kilonun ustunr ciktikca su tipte kilo aliyorum ustune daha fazla gobek ve simit ekleniyor :bicak:
2019-09-23_14.57.38.jpg

Ben genelde ilk 10 kiloyu falan orantili aliyorum canim kimse 10 kilo aldigimi anlamiyor ama simdik pek fazlalik yok gobek cikti azcik.
bir yerden sonra da ust taraftan simit gobek daha belirgin cikar kilo aldikca :KK70: 15 kilonun ustunr ciktikca su tipte kilo aliyorum ustune daha fazla gobek ve simit ekleniyor :bicak:
Eki Görüntüle 2538816
Işte canım o 10 kilo boy uzun olduğundan kurtarıyorsun ben 10 kiloda yarim dünya gibi oluyorum avantajlisin bizim 10 kilo alma lüksümüz bile yok aramızda 10 cm fark var :KK45:

Çıktım spordan baya acim kahvaltyla duruyorum . 30 dk normal yürüyüş 24 dk 6.6 hızında yürüyüş 12 dk koşu . 10 dk ip.atlama 800 tane atladım. 11 dk eliptik bisiklet 10 dk ağırlık. Bugün bunları yaptim

Ya kızlar kışlıkları çıkardm bitane çok sevdiğim pantolonum vardı 4 5 senedir olmuyodu artık olur diyw giydim ben şok içine giremiyodum bacaklarmda kalıyodu çok rahat oldu hatta belinin daraltılması lazmm çok mutlu oldum 😍😍
Süpermiş insan çok mutlu oluyor vala benimde öyle baya oldu hatta tüm kazaklar iki beden bol 😁

Menü
Kahvaltı
1 yumurtalı 4 ince dilim sucuklu omlet
1 dilimden az tam bugday ekmegi.
4 yeşil zeytin
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
100 gr tavuk 2 tane kofte
Yarim.dilim tam bugday ekmegi
2 dilim karpuz
1 bardak ayran
Ara
Sütlü sekersiz granür nescafe
5 er gram 2 tane susamli kurabiye ( 10 gram toplam )
Akşam
3 yk nohut yemeği
3 yk cacık
Yarim.dilimden az tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
Ara
2bardak çay
Spor
30 dk normsl yürüyüş
24 dk tempolu yürüyüş 6.6 hızında
12 dk koşu
11 dk eliptik