Öncelikle hoşgeldin canm ❤ ben ve
htc71
grubumuzun kaptan yardmcısıyız canım
tugbaFB
de kaptanımızdır

1.sayfada tüm kurallarımız yazıyor canm ve hergün burada yaptgm sporları ve menümüzü paylaşıyor birbirimize yorumlarda bulunuyoruz canm menüler inceledigin de fikirler edinirsin hemde birbirimizin hatalarinida uyardigimiz icin hatalarin varsa gormus olursun

Mavide yarış konusunda güzel bilgi vermiş ❤ iştah kontrolu ,metobolizma hızlandırma ve daha kolay kilo atmak için ben sana Günde 2 adat maden suyu,2fincan yeşil çay,2 fincan form çay ve 1-2 fincan kahve tavsiye ederim canm bunların hepsini ve bol bol su içersen iştah direk olarak kapanacktr ve hepsinin metobolizmayı hızlandırma etkisi var
Kahve: yağ yakımını sağlar,tokluk verir,enerji arttırır
Yeşil çay: toksinleri atar ve metobolizma hızlandırır
Form çay: idrar söktürücü,ödem attırıcı ve m.hzlndr
Madensuyu: içerisindeki mineraller özelliklede magnezyum kilo vermek için yapı taşını oluşturur ve proteinleri kullanabilmemiz için gereklidir,kas ve kemik kaybı yasmadan kilo vermemiz için de magnezyum çok çok önemli (ben magnezyum takviyesi olarak da tüketiyorum)
Bu verdiğim içecekler benim diyetisyenimin kendi tavsiyesi isel başladım ama tüm doktorların makalelerinde bunların önemi yazar canm ve hepside iştahı kapatıyor ayrıca magnezyum karbonhidrat ve tatlı isteginide ortadan kaldıran bir mineraldir o açîdan da rahat edersin
Bir tavsiyem de kan testi yaptrmadiysan vitamin,mineral,insulin vs. Değerlerine baktrp ihtiyacın varsa takviyelerini alman çünki hem sağlk icin önemli hemde kilo icin canm Divit,B12 eksikliği vs. Yada insülin direnci gibi durumlar kilo vermeyi direk etkiliyor canm