- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #330.321
Kızlar bir grupta okudum hangisi unuttum. 6 olabilir. Cuma sabahları aç karna spor yapıp sonra tartılıyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm kaptanımız Tuğba da bunu söylemişti ve bizde böyle yapsak filan demişti ama grupdan yapabilen çıkmadıKızlar bir grupta okudum hangisi unuttum. 6 olabilir. Cuma sabahları aç karna spor yapıp sonra tartılıyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben yapabilirim hem moral olur düşük kilo çıkmak. Yine de bilemedim. Bakalım bu cuma denerim belkiCanm kaptanımız Tuğba da bunu söylemişti ve bizde böyle yapsak filan demişti ama grupdan yapabilen çıkmadıyapabilirim derseniz deneyin derim şuan ki listedekiler biz bu konuyu konuştuğumuz da zaten yoklardı canm deneyin bence faydası olabilir
![]()
Canm aç karnına spor yapmadan önce bir tartıl sonra da spor yaptıktan sonra bir tartıl bakalım gerçekten ikisi arasında bir fark var mı faydası olacak mı görürüz hep beraber canmBen yapabilirim hem moral olur düşük kilo çıkmak. Yine de bilemedim. Bakalım bu cuma denerim belki
Bugün onu yaptım bir fark olmadı kiloda. Cuma sabahı tekrar bakarımCanm aç karnına spor yapmadan önce bir tartıl sonra da spor yaptıktan sonra bir tartıl bakalım gerçekten ikisi arasında bir fark var mı faydası olacak mı görürüz hep beraber canminşlh faydası olur
Insallah kuzum iyi düşün iyi olsun hayirlasiyla birsey cikmaz insallah![]()
Amin kızlar çok teşekkür ederim babişkocuğum adınaDün boyozları götürdü tabi ondan sonra çok normal yok olması
Ben de iyi çıkacağına inanıyorum canm❤
Bende denemeye çalışayım dicem de annem perşembe günü dönüyor bu cuma yapamasamda haftaya cuma yaparım. Hafta sonu gibi bir iki kilo daha versem açlıktan bu iş tamamdır kızlar.Bugün onu yaptım bir fark olmadı kiloda. Cuma sabahı tekrar bakarım![]()
Ben spor sonrası genelde şiş olup fazla çıkıyorum bide spor da fazla terleyen biri diilim ondan bir fark olmuyor canm zaten o fark genelde spor esnasında aşırı terleyen insanların şu kaybı dır o da bir iki bardak su içince yerine konulacak birşey aslında gerçek kilo kaybı diil sonuçta su kaybını görecekler tartıdaBugün onu yaptım bir fark olmadı kiloda. Cuma sabahı tekrar bakarım![]()
Coook gecmis olsun canimKızlar eşimin futbol oynarken parmağı kırıldı. Küçük oğlumda diş çıkarıyor sanırım çok ateşlendiUğrayamadım ve uğrayamayabilirim. Fırsat buldukça yazıcam inş.
Evet canim evde olanlar yapabilirKızlar bir grupta okudum hangisi unuttum. 6 olabilir. Cuma sabahları aç karna spor yapıp sonra tartılıyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kuzum bende 200-300 gram oynar hepCanm aç karnına spor yapmadan önce bir tartıl sonra da spor yaptıktan sonra bir tartıl bakalım gerçekten ikisi arasında bir fark var mı faydası olacak mı görürüz hep beraber canminşlh faydası olur
Yok canım bu öyle detoks değil bildiklerimizden yani karaciğer temizliğine dayalı önceden de yaptım diyetisyenle beraber yapıyorum zaten hemde gruplu whatsap grubumuz varCanm 10gün zararlı olmasın çok uzun imiş kas erimesi yapmaz mı ki![]()
Bi diyetisyenden grup destekli yardim mi aldin canim bende almistim zamanindaYok canım bu öyle detoks değil bildiklerimizden yani karaciğer temizliğine dayalı önceden de yaptım diyetisyenle beraber yapıyorum zaten hemde gruplu whatsap grubumuz var
Faydası olmuşmuyduKuzum bende 200-300 gram oynar hep
Ama ben cumalari sabahin 6 sinda en sis halimle tartiliyorum malesefbi cumartrsi ben denemistim sporlu tartilmayi
Aynen canım yalnız böyle çok güzel oluyor düşünsene senin yediklerinden kaç kişi aynısını yiyiyor resim falanda atıyoruz ben yaz dönemi yine katılmıştım güzelde kilo verdim ve hiç acıkmadım çünkü sıvı değil sebze meyve ağırlıklıBi diyetisyenden grup destekli yardim mi aldin canim bende almistim zamaninda![]()
diyet 3 gun detokstu ben o detoksu yapamamistim ama yapanlar cok iyi vermislerdiFaydası olmuşmuydu
Evet canim bende is yerinde afilli tabaklar hazirliyordum sonra resmini cekiyordumAynen canım yalnız böyle çok güzel oluyor düşünsene senin yediklerinden kaç kişi aynısını yiyiyor resim falanda atıyoruz ben yaz dönemi yine katılmıştım güzelde kilo verdim ve hiç acıkmadım çünkü sıvı değil sebze meyve ağırlıklı
Aynen canım yalnız böyle çok güzel oluyor düşünsene senin yediklerinden kaç kişi aynısını yiyiyor resim falanda atıyoruz ben yaz dönemi yine katılmıştım güzelde kilo verdim ve hiç acıkmadım çünkü sıvı değil sebze meyve ağırlıklı
Günaydın Güzeller ,
Evet canım süt ekmek yasak et yumurta iki gün vermiş zeytinyağı var ama sınırlı diğer yağlar yasak tabi ilk gün zorlandım bakalım şimdi alıştım gibi zaten acıkırsam salatalık yiyiyorum yada fazladan meyve yiyiyorumçok güzelmiş canm et ve süt grubu yasak sanırım dimi canım ?peki yağ tüketiyormusunuz Zeytin yağı yada zeytin yada Nat grubu varmı ? Ekmek var mı?
Günaydın çıtır fıstıkGünaydın
Dünyanın en güzel kadınları
Günaydn canm ok.Günaydın Güzeller ,
Mutlu sabahlar
Ben menü bildirimlerini ertesi günü yapabiliyorum. Akşamları işten çıkıp genelde ablamalara yemeğe gidiyorum, ordan çık eve gel falan bildirim yapamıyorum fırsat olmuyo.
Dünkü menüm
Kahvaltı:
1 Haşlanmış Yumurta, 2 Kaşık labne, 1 diim TB ekmeği, 7-8 Zeytin, Domates, Salatalık
Ara:
1 Yeşil çay
Öğlen:
2 Bardak Ayran
Ara:
1 elma
Ara:
3-4 Ceviz, 3-4 kuru kayısı, biraz kuru üzüm
Akşam:
Tavuk suyuna çorba, 1 dilim TB ekmeği
Gün boyu
1 Sütlü nescafe, 3 türk Kahvesi
Vücut için çok iyi bir şey yapıyorsun canm ❤ bugün menünü paylaşınca inceleriz örnek menü örneği olarak yediklerini detaylı görmüş oluruzEvet canım süt ekmek yasak et yumurta iki gün vermiş zeytinyağı var ama sınırlı diğer yağlar yasak tabi ilk gün zorlandım bakalım şimdi alıştım gibi zaten acıkırsam salatalık yiyiyorum yada fazladan meyve yiyiyorum