• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bencede sen bize kötü orneksin ve zayıfsın en nefret ettiğim 😂😂 ya o değilde sen hep böyle yiyerek kilo almayanlardanmisin 😄😄
Yooo ilk defa bir sene kilo almadım yoksam şimdiye verdigimin iki mislini almıştım😂😂 en çok çıktığım kilo 76:KK45: ben 10 senedir belki daha fazla 50li rakamları görmedim en son 16 yaşında 55 kiloydum :KK53:

Yooo ilk defa bir sene kilo almadım yoksam şimdiye verdigimin iki mislini almıştım😂😂 en çok çıktığım kilo 76:KK45: ben 10 senedir belki daha fazla 50li rakamları görmedim en son 16 yaşında 55 kiloydum :KK53:
Olsun canım bu bir başlangıç belki senelerce kilonu korursun 1 sene bile çok iyi ben 1 ay korusam öpüp başıma koyucam keşke senin gibi 1 sene korusam bence sen yesende artık vücudun alışmış ve almıyor o yüzden çok şanslısın 😍😍😍

Ahh kızlar bende hiç yazmıyım bugün boşta kaldım diye kaçamak kraliçesi oldum bomba yedim ya 😱😱 ilkin günahı olmazmış diyip yarın başlayalım 😂
Hadi onu pazartesi yapalım 😂😂 çünkü bütün diyetler pazartesi baslar cumartesiyi kim çıkardı :KK48:

Olsun canım bu bir başlangıç belki senelerce kilonu korursun 1 sene bile çok iyi ben 1 ay korusam öpüp başıma koyucam keşke senin gibi 1 sene korusam bence sen yesende artık vücudun alışmış ve almıyor o yüzden çok şanslısın 😍😍😍
Ayyy canım ağzından bal damlıyor 😍😍🤭 inşallah öyle olur darısı başınıza en kısa zamanda diyeyim o zaman 🙏🙏

Kızlar çok yoğunum pek giremiyorum ondan 2gündür anca geceleri fırsat bulup gelebildim ama buraya vakit ayırmak zorundayım çünki son haftalar çok kötü beslenmeye başladım ve 2-3 kilo aldım ama son 2-3 gündür de tartılamadım net kaç bilmiyorum kızlar 3gün önce 62.6 yı gördüm 🤦🏼‍♀️ ve umarım daha yukarı çıkmamıştır diyerek acil durum alarmlarını çalp başlamam lazım🤦🏼‍♀️ bizim yarış listesini bugün mü başlattınız yoksa haftaya mı başlıyor kızlar beni de haftaya listeye ekleyin acil zayıflamam ĺazım

Şuraya örnek bir menü bırakayım da utanın :KK70:
Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay😂😂

Öğlen bir büyük kepçe bulgur pilavı bir kase yoğurtlu kereviz salata🤭

Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kola:KK70::KK70:neyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum :KK70:
Başka yazmayı unuttuğun bir şey var mı :D
Evet oda çok etkili ama bu saatte yemek istemedim bitter çikolata da çok küçüktü canım tam bir kare bile değil onu tercih ettim bilmiyorum doğru mu yaptim
En iyisini yaptın canım .
Yarın yalovaya gidiyorum ordan İstanbul'a gidicem pazar günü döncez ilk kez İstanbul'a gidiyorum bu arada :KK70: inşallah gittiğim yerlerde çok yemek yedirmezler hiç mutlu değilim şu an diyete başlamışken bu yolculuk beni çok yorxak :KK70:
Herşeye yok deme ekmek kola tüketme bazı şeyleri geri çevir şimdi kibirli elti olma orda :D
Geçen sene Nisan ayında mezun olmuşum 56 kilo ile 🙄 dün tarti da 56,3 geldigime göre ilk yıl iyi bile korumusum kiloyu 😂🤭😂🤭
Valla bravo koruyabildiysen.
Ahh kızlar bende hiç yazmıyım bugün boşta kaldım diye kaçamak kraliçesi oldum bomba yedim ya 😱😱 ilkin günahı olmazmış diyip yarın başlayalım 😂
Yaz canım dün cuma diye abarttık . Yazmazsak ucukacar gider

Kahrol düşman al sana bombeee :D bu son kacamakti tm söz mü söz de bana söz ver hadi söz ver durma öyle söz veeeerrrrr

Kızlar çok yoğunum pek giremiyorum ondan 2gündür anca geceleri fırsat bulup gelebildim ama buraya vakit ayırmak zorundayım çünki son haftalar çok kötü beslenmeye başladım ve 2-3 kilo aldım ama son 2-3 gündür de tartılamadım net kaç bilmiyorum kızlar 3gün önce 62.6 yı gördüm 🤦🏼‍♀️ ve umarım daha yukarı çıkmamıştır diyerek acil durum alarmlarını çalp başlamam lazım🤦🏼‍♀️ bizim yarış listesini bugün mü başlattınız yoksa haftaya mı başlıyor kızlar beni de haftaya listeye ekleyin acil zayıflamam ĺazım
Haftaya başlıyoruz kuzu sen de yavaştan işlerini halledersin hem q haftada
Başka yazmayı unuttuğun bir şey var mı :KK70:

En iyisini yaptın canım .

Herşeye yok deme ekmek kola tüketme bazı şeyleri geri çevir şimdi kibirli elti olma orda :KK70:

Valla bravo koruyabildiysen.

Yaz canım dün cuma diye abarttık . Yazmazsak ucukacar gider
Yok demem diyemem :D:D az yerim ya zaten yol midemi bulandiriyo bnm yiyemem🤸

Back
X