Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

görüntü önemli ben göğüslerime takmış durumdayım ağırlık çalışacam 62 ye inince tekrar .
y listenin içindekiler beni mutlu etmiyor :KK43: istediğimi yemek istiyorum . bu ara protein ağırlıklı gidiyorum .
kapışırız canım neden olmasın.
işyerine neden gittin hayırır
Aynen biraz verince agirlikla halledersin, bende dambil almak istiyorum bir de bacak bantlarindan 🤸‍♀️ benimde proteine baslasam cok guzel veriyorum ama baslayamadim bi türlü.
İş yerine tabi ki ingilizce kıtlıgımdan gittim 🤣(aglanacak halime gülüyorum) almanyadan bi arkadasla toplanti yapacaktik birisi yardim eder belki dedim ama ofiste benden baska kse yoktu ve is başa düştü 😞 beynim catliyor anlamaya calisacam ve anlatacam diye 😞😞 hala da tam olarak ne yapacagimi anlamadim 😞 bugun gece evde anlamaya calisacam bakalim
Moohteseeeemmmmm bn evden cikmadim bugun 😭

Spor aşkına 😂 bende anca yan gelip yatayim
Valla iş cikisi yuruyusu yaptim bende 11bin adimimi tamamladim 🤪

Aynen biraz verince agirlikla halledersin, bende dambil almak istiyorum bir de bacak bantlarindan 🤸‍♀️ benimde proteine baslasam cok guzel veriyorum ama baslayamadim bi türlü.
İş yerine tabi ki ingilizce kıtlıgımdan gittim 🤣(aglanacak halime gülüyorum) almanyadan bi arkadasla toplanti yapacaktik birisi yardim eder belki dedim ama ofiste benden baska kse yoktu ve is başa düştü 😞 beynim catliyor anlamaya calisacam ve anlatacam diye 😞😞 hala da tam olarak ne yapacagimi anlamadim 😞 bugun gece evde anlamaya calisacam bakalim

Valla iş cikisi yuruyusu yaptim bende 11bin adimimi tamamladim 🤪
Bnde yarin ablama yuricm 😂😂😂cocugu birakcm oraya bankada işim var baya yürüyüş olur 😂

Bugün menümü yazayım.
Sabah:1.5 dilim peynir ve kaşar, Salatalık, domates,haşlanmış yumurta,1.5 dilim tb ekmek,1cay kaşığı tereyağı ve reçel(ev yapimi)
Öglen:1dilim tb ekmek,zeytinyağlı taze fasulye
Ara:şekersiz türk kahvesi
Aksam:Yarim kase çorba,Yarim tabak yemek,2 dilim tb ekmek
Ara:1 armut,sıcak limonlu su,orta türk kahvesi

Su:yaklaşık 2.5 lt
Yürüyüş.:13000 adim
Spor:10dakika youtube karın kası videosu tamamlandi(1.gün)(30 gün aynı videoyu yapicam.sonra başka bir videoya geçicem)

Bugün menümü yazayım.
Sabah:1.5 dilim peynir ve kaşar, Salatalık, domates,haşlanmış yumurta,1.5 dilim tb ekmek,1cay kaşığı tereyağı ve reçel(ev yapimi)
Öglen:1dilim tb ekmek,zeytinyağlı taze fasulye
Ara:şekersiz türk kahvesi
Aksam:Yarim kase çorba,Yarim tabak yemek,2 dilim tb ekmek
Ara:1 armut,sıcak limonlu su,orta türk kahvesi

Su:yaklaşık 2.5 lt
Yürüyüş.:13000 adim
Spor:10dakika youtube karın kası videosu tamamlandi(1.gün)(30 gün aynı videoyu yapicam.sonra başka bir videoya geçicem)
Yeeaaaahhhhh ayin menusu ilan ediyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK68::KK6:

20200925_082642.webp
sağlıklı kahvaltım buyurun kızlar

***14.TAKİM 693.Etap***

Pamukprncess(62.7///%)
bircocuklu (61///%)
almora34 (63.9///%)
Mirjam (74///%)
SchonerDuft ( 68.1///)
Nurdeva (67.6/67.1/0.5/%)

14.Takım Ortalamasi :

2.cocuk defterini kapatmamin sebebidir 2yas sendromu 🙈 4yas cok guzel cabuk gelin 🤪
Bide o mu var :ruh:
Eki Görüntüle 2696234 sağlıklı kahvaltım buyurun kızlar
Afiyet olsun kusuuum havuc hic aklims gelmiyo bnm bak bnde yiyeym bugun 😗
P Pinarbartu canım Pamukprncess Pamukprncess gecen hafta sonuncusu olarak görevlerini yerine getirmemiş zaten az notamız varmış gibi yine ceza kapıda :işsiz::işsiz:
Ben mazeret bildirdim geldiğinde paylasir dedm tm dediler yine de ceza alir miyiz 😳

Bide o mu var :ruh:

Afiyet olsun kusuuum havuc hic aklims gelmiyo bnm bak bnde yiyeym bugun 😗

Ben mazeret bildirdim geldiğinde paylasir dedm tm dediler yine de ceza alir miyiz 😳
yok canım 4 yas ciddi iyiymiş :nazar:
artık bi birey oluyorlar her işini kendi yapıyor :KK49:
oyunda bile bizi istemiyor coğu zaman (hanfendi kendi kendine oynayınca daha çok eğleniyormuş :KK48:)
mazeret bildirmen iyi olmus canım o zmaan ceza almayız
Evet misafirim salı günü gitti aslında daha da verebilirdim de bir noktadan sonra kek, kısır, çiğköfteye dayanamaz oldum 😂 ama son 2 gündür az yeyip spor yaptım dengeleyeyim diye.
bende tam tersi çok iyi giderken ve güzel düşüş sağlamışken 2 gün yediklerimle batırdım :kızgın: neyse gecti bitti bugün yine devam :KK49:

yok canım 4 yas ciddi iyiymiş :nazar:
artık bi birey oluyorlar her işini kendi yapıyor :KK49:
oyunda bile bizi istemiyor coğu zaman (hanfendi kendi kendine oynayınca daha çok eğleniyormuş :KK48:)
mazeret bildirmen iyi olmus canım o zmaan ceza almayız

bende tam tersi çok iyi giderken ve güzel düşüş sağlamışken 2 gün yediklerimle batırdım :kızgın: neyse gecti bitti bugün yine devam :KK49:
Vok sevindim o zaman gelsin 4 yas 😂 daha 2 yasina yeni girdi 😭

Back
X