yok canım şaka kıskanma falan degil de hakkaten 2 gün çok kötüydüm.. servis sorumlusuyum 12 yıldır..bu sıra sorunlar oldu.. işte ki problem evde de rahatsız etti..sonunda istifa ettim .çarşam ba günü..ama henüz onaylamadılar...bide sünnet hazırlıgı..bizim burda sünnet biraz agır oluyo..kazanlarla yemekler pişer..gecesi kına olur falan..aşçısı,kamerası,kuaförü,yemeklikleri,davetiyesi,konvoy için havlu,kına için çerez,yazma,limanatası,..............:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:.of of ön ayak olcak kimse yok..benim adam sagolsun acık beceriksiz de..ben gidiyom çiçekçi ile anlaşıyom(sünnet tahtı,kına yeri süslemesi,araba süslemesi) 100 ytl ye,anam gidiyo tarih yazdırmaya 150 ytl ye anlaşıyo.. ben anlaşıyom odunu 50 ytl( kazanların altında yakmaya)gidiyo başka yerden 100 ytl ye..yok anam bacım boşanmadan sünneti bir geçirebilsek hayırlısı ile:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabah kılasik kahvaltı yaptım.ögle az patatesli yagsız bol limonlu salata yedim.akşam da 6 çubuk patates 1 kase baharatlı yogurt yedim..aralarda 2 kepek ekmegi.ile peynir yedim..ya ben bi sandaroz sakızı diye bişi buldum sabah aç karna içtim ..kullananınız var mı acep kızlar...