- Konu Sahibi Pinarbartu
- #10.901
selam kızlar nasılsınız
yazdıklarınızı okuyamadım daha bir bakıp gelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız
oooo akşamdan beri amma kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi tam 16 sayfa okudum helal size
hoşgeldin siyah yazılarını okudum benimde kafam karıştı ama konuların sonlarını pek getirmemişler hep daldan dala atlamışlar ama dediklerinin çoğu doğru gerçekten
aslıcım benim favorim sarı canım kendimde sarışınım ben o yüzden sarıyı severim sanada çok yakışmış üstelik daha havalı duruyo bu arada çok güzelmişsin kızım seni nasıl boş bıraktılar bu zamana kadar
ben röfle yaptırıyorum üzerinede sarı cila atıyo kuaför baya sarı oluyo yani herkez çok beğeniyo benim saç rengimi kullanımıda kolay röfleyi yaptırıyorum 3 ay sonra dip boya yapıyo 3 ay sonrada gene röfle 6 ay rahat ediyorum anlıycan
aslıcım bende ağlıycam artık senin gibi canım koca öğleden sonra kimseler gelmedi sibelde bi ce deyip kaçtı gündüz senle ben bekliyom siteyi gece emoşla sen biz nöbetçimiyiz yahu
gelip bi ce deyip kaçıyolar
aynalar pek bır devrımcı gördum senı ..
ben eve geldım kızlar...ıkı odayı bıtırdım banyoda bıttı...mutfak ve salon kaldı yarın onlarıda bıtıreyım mevlute gıdıcem...
eylulce yazdımmı hatırlamıyorum kızına cok cok gecmıs olsun tekrar ınsallah ıyıdır bıraz daha
deprem 5 sıddetındeymıs samos adasıymıs merkez bayagı salladı ...
ben yıne ugramaya calısırım...o kadar cok soguk su ıctımkı karnım sıstı hala hararetım gecmedı...
teşekkür ederim canım boş bırakma meselesine gelince bunun sorumlusu ben değilim, karşı cinse sormak lazım sırnaşık şey bu arada sarıyı beğendiğinize sevindim. emoş yanlız kaldın kız
uf siyak ne kadar pahaliymis sizde kosu banti burda yenisi 250 var kardesim arkadsindan satin almisti 100 almisti simdi bende garajda yatiyo yarin esime cikartirsam mi ne eve :uhm:bir kaç gün bende baktım koşu bantlarına... bence hemen al şu aralar en ucuz zamanı cünkü.. kışın cok pahalı oluyor.. ben spor salonuna sürekli gidiyordum ama bu sene elim çok dar gidemedim.. ama bak genede kilo verdim.. genelde kiloyu kışın alıyoruz biz.. bu sene karar verdim spor salonına kışın gidecem bence sende öle yap.. havalar güzel yürü dur gerek yok.. oraya verecegin parayı yürüme bandına ver kışın hareket azalıyor yürüyrmiyoruz kışında bunda yürürsün... ben baktım burada bir tane bulum 800 diyor 10 taksit yapacaktı.. valla neredeyse alacaktım ama dedigim gibi elim çok dar birde bizde kışın cok derin geçiyor kömür pahalanmaya başladı en az bir bucuk yon kömür almam lazım .. o yüzden kömür almam lazım.. yoksa hiç kaçırmazdım.. sen genede düşün bence gitme spor salonunna her yer bu mevsimde spor salonu al yürüme bandını kışında salona git .. kışın cok pahalanıyor cünkü ....
box sa gelincede ben sporu yıllar önce kilodan cok strese bana iyi geldigini çözümledim.. hem direncime hem stresime cok iyi geliyor... mesela genelde salona giden ya cıkarken terler hasta olur yada cok yorulmuş olarak çıkar.. ama ben salondan cıkınca günün bütün yorgunlugunu sitresini atıp çıkıyorum yorulmak bir yere sporu hiç bırakmak işstemiyorum...
biri gelsin biraz konusalimopuyorumnanaktan