yok gülüm evde modem yok.şuan işyerindeyim.komşulardanda öyle nete gireceğim kimse yok.adamın gıcıklığı tuttu.güya benim iyiliğm içinmiş.çok yoğunum inana .çok az uykuyla duruyom.sınava haftaya gircem.temmuzun sonuna açıklancak.eğer geçtiysem ağustosda mülakata gircem.onadanda geçersem.ağustosun ortasında felan uygulama sınavına gircem.yani anlıycağın çok yoğunum.sonrada memlekte gitcem.oyüzden eylül dedim.tabi hala aslında diyet,i tam anlamıyla bırakmış değilm ama su içmiyorum doğrudürüst.hatta günde 1ltre bile içemiyorum.sebebi malum.ezber felan yapıyorum.dakika başı wc ve abdest almam gerekiyo.oda olmuyo hep.hem çok dikkatimi dağılıyo.şu sınavı hayırlarla bi atlatsaydım.kilo işini sonra düşüncem.yüzümün hertarafında sıkıntı stresten sivilceler çıktı inana
anladınmı şimdi niye ayrılmak istediğimi.aslınada hiç istemiyorum ama eylüle kadar da size ve zayıflamak isteyen arkadaşlara ayıp.ben nasıl olsa baştan başlıycam.yine bu takımda yer olursa geli,rim inşallah.burası omadan sizler olmadan da motive zor oluyor be güzelim .naopcam ne etcem bilmiyom.:a015: