• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uf siyak ne kadar pahaliymis sizde kosu banti burda yenisi 250 var kardesim arkadsindan satin almisti 100 almisti simdi bende garajda yatiyo yarin esime cikartirsam mi ne eve :uhm:

kız getir de alalım o kadar uygunsa ..gerçi kondisyon pisikleti ,kemer,steper var ya belki onu yaparımkaydirigubbakcemile3

arada mı burda mıydın ki naniknanik

anam işimiz var herhalde..napak adam çalışıyo..2 çocuk ..hazırlıklar arkadaşlar arıyo..kafamçokkarıştı

selam canlarım nasılsınız.malesef benim modem gelmiyo.aslında eşim getirmiyo desem daha doğru.sen bi otururrsan kaklmazsın başından diyo.oyüzden sınav bitinceye kadar gelmiycek.diyet miii. berbat.hatta yok diyebiltrim.neyse seneey kaldım anlıytcağınız.şimdi dükkana geldik eşim kızmla markete gitti.bende bi bakayım dedim.canlarım sizi çok özlşedim.benim yerime birini alın.ben çok uzun süre olmıycam.buda sizlere haksızlık olur.ben daha önce yaşadım çünkü bu yalnızlığı.nasipse.seneye daha doğrusu eyl
lde görüşürüz.tabi inşallah siz ozamna kadar incecik olursunuz.ziyaretime gelirsiniz.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.

çıkma kı..valla bende önümüzdeki 2 hafta pek giremeycek gibiyim ama arada girer sonuçları yazarım..çıkma kı...idare edersin ya:gitme:

cagla ablammmmmmmmm hos geldin opuyorumnanaktan nasilsin ablam

canım sagol valla iyilik...sen nasılsın bakam nasıl gidiyo hayatın..

Taze meyve ve sebzelerin çesitli yollarla elde edilen sulariı bol miktarda vitamin ve bir miktar da mineral içerir. Bazi diyetisyenlerin, mevye yerine taze sıkılmış meyva ve sebze suyunu tavsiye etmelerinin nedeni budur.
Meyve ve sebze sularının bir diğer faydası da, kesinlikle hayvansal yağ içermemeleri ve sindirimlerinin, ham olarak yenilen birçok sebze ve meyvadan çok daha kolay olmasıdır.
Diğer taraftan, devamli sıvı tüketimi, vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasına yardımcı olurken, özellikle taze meyve sularında bulunan asitler, sindirime yardımcı olur, vücutta fazlalıkların tutulmasını önler. Bu şekilde, normal öğünlere devam ederken, sıkça taze meyva suyu içilmesiyle sağlıklı olarak formda kalmak ve dengeli bir diyet mümkündür.

denesem mi ki CADIARZU

işte buna sağlık orucu diyorlar. 7. takım yapıyor. 2 haftada 10 kilo veren var

durun anam cevap yazıyom ya...:1rolleyes:

kime yazıyon kız bize yazmadığın belli. ben biliyordum beni aldattığını:sinifsinif: kim bu doğru söyle. benden zayıf mı? sana gençliğimi güzelliğimi verdim, saçımı süpürge yaptımkaydirigubbakcemile4 yine yaranamadım mafoldumben

bende düşünüyorum ama seminerin bitmesini bekliyorum, bayılacaksam evde bayılayım kaydirigubbakcemile3 sadece meyve suyu ve sebze suyu var oda günde 1,5 litreyi geçmeyecek yanlış bilmiyorsam bol su içilecek bide

kiz niye bayilalim bol vitamin iceriyo bayilsakta 10 kilo verince yeni halimize bayiliriz bizdelikafadulden

kesin başlarız takım olarak çok iyiyiz bu aralar :olmaz: bu emoş niye ses vermiyo ya. kızzzz yaptın mı lapayı :jeyyar:

kız durrrrrrrrr

aaa...yok anam lapa falan...benim onu yapmam için adamın yok olması lazım..hele akşamdan sonra....akşam servis arkadaşımın oglanlarının dügünü vardı(sünnet)...
beyaz bi bluz..siyah balık etek uçları beyazlı giydim....anam o da beni baya zayıf gösterdi...eh boyda 1.73 tabi salonda gözler bende ...her kes ne çok zayıflamışın dedikçe benim ki kudurdu...kaydirigubbakcemile3

cagla ablam sen niye gelmiycen iki hafta hayirdir ???

bu hafta çalışacagım..çarşamba ve cumartesi nöbetteyim...pazartesiden itibaren izne ayrılacagım..galiba kaynanam gelecek...dügn öncesi...kalabalık olacak buralar

kime yazıyon kız bize yazmadığın belli. ben biliyordum beni aldattığını:sinifsinif: kim bu doğru söyle. benden zayıf mı? sana gençliğimi güzelliğimi verdim, saçımı süpürge yaptımkaydirigubbakcemile4 yine yaranamadım mafoldumben

allah seni bildigi gibi yapsın çatlak..kaydirigubbakcemile3
senin üstüne gül koklarmıyım...:umursamaz:
belki papatyakaydirigubbakcemile3

Back
X