- Konu Sahibi Pinarbartu
- #11.401
tebrık ederım canım hadı devam haftaya kadar 90 olamasanda 92 olursun sen sunnet dugunundeopuyorumnanaktanÇATLAK EMOŞ İFTİHARLA SUNAR
94.500
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 artık boyle oynarsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız gecmıs olsun bak nazar degdı sanaBU ARADA NAZAR DEGDİ HERHAL ...KÜÇÜK Bİ KAZA ATLATTIM...FORM ÇAYI İÇİN CEZVEDEN FİNCANA KOYARKEN ELİME SICAK SU DÖKTÜM..mafoldumben
SONUÇ TABİKİ YAKTIM...ŞİMDİ ELİMİ SOGUK SUYUN İÇİNE SOKTUM.TEK ELLEDE HARFLERİ YAZMAK ZOR OLUYO..ACIK ACISI GEÇSİN ..SONRA GELİRİM...opuyorumnanaktan
dıkkat et kendıneopuyorumnanaktan
canım nıye atalım senı sen daha cok kılo vereceksın bu takımdaopuyorumnanaktananam maşallah
benim kilo vermem durunca sizinkiler hızlandı. demek suç bende. atın beni takımdan:çok üzgünüm:
hadı sılkelen artık kendıne gel eskısı gıbı kılo vermeye devammmm
gozun aydın kız cok sevındım senın adınaopuyorumnanaktanslm arkadaslar ben iki hafta once sinav vermistim ya bugun mektup geldi ikisinide almisimsositososito ay nasil sevindim anlatamammmm
hersey gonlunce olur ınsallahopuyorumnanaktan
onlar zayıfladıgın ıcın kıskandıklarından dıyorlardır bosver sen takma kafanakızlar biraz önce iş arkadaşlarımdan biri canımı sıktı.herzaman bol ve tunik şeklinde şeyler giyerim.tesettürlü olduğum için.bugün eteğin üzerine biraz badi tarzı ama öyle üstüme yapışan bişey değil yani öyle bir bluz giydim.arkadaş bana ne dese beğenirsiniz.tamam selma anladık zayıfladın bu kadar ince giyinmene gerek yok dedi.ayy ne diyeceğimi bilemedim.çok sinir oldum çok.sırf çekemedikleri için böyle konuşuyorlar diye düşünüyorum.ben diyete başlarken bazılarıda gülüp ben ve arkadaşımla dalga geçiyorlardı.böyle zayıflayıp onların yüzünü morartmak istiyorum.rabbim onlara karşı beni küçük düşürmesin.
herkes kendıne baksın-tatlicadiarzu- sen zayıflama devam et bakalım catlasınlar opuyorumnanaktan