- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #12.521
oo ben uyanana kadar neler olmuş kaydirigubbakcemile3 demin de lapamı pişirdim sadece suyla yerimseniben yanında da domates-salatalıkla salata yaptım onun da içine baya baharat atmışım dedim ki lapayı bunun içine katıyım dedim :kedi: daha kötü oldu kaydirigubbakcemile3 dedim ki 1 kaşık yoğurt koysam öyle yiyim bu seferlik akşama filan baharat atmam böyle olmaz dedim sonra yoğurt ekledim ama onu da zorla yedim :jeyyar: öyle bi baharat atmışım ki yani cokacimcoook
sırnaşık şey :jeyyar:
gebelikte de kimse konuşmuyodu hamile misin kaç yaşındasın filan diye sordular sustular sırnaşık şey bende gidiyim bari dedim laelaelaelaelae
beni niye kıstırıyosunuz bi derdim yok benimm zemuszemus kilo veremedim psikolojim bozulmuştu ama nedenini anladım ya düzeldim şimdi opuyorumnanaktan naniknanik
sositososito
kiz yazik hic deme anam baktimki fena seylerden bahsediyorlar susun dedim susuturmaya calistim yok anam karilarin susuacagi yok cik disari dedim ayip sen en iyisi dinleme oda garibim cikti gebelik yerine gitti
sonrada gelmis gelebilirmiyim bitiimi diyor ay ne guldum ya :roflol:
sırnaşık şey :jeyyar:
gebelikte de kimse konuşmuyodu hamile misin kaç yaşındasın filan diye sordular sustular sırnaşık şey bende gidiyim bari dedim laelaelaelaelae
beni niye kıstırıyosunuz bi derdim yok benimm zemuszemus kilo veremedim psikolojim bozulmuştu ama nedenini anladım ya düzeldim şimdi opuyorumnanaktan naniknanik
sositososito