- Konu Sahibi Pinarbartu
- #12.701
valla aclıktan su an ne okudugumu bıle anlamıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)
8.takımdaki arkadasım elimpiadan izinli olarak kopyaladım herkes okusun bana olabilir gibi geldi yapabilirmiyiz yada daha önce denedinizmi merak ediyorum eğer okeylerseniz çarşamba başlayalım derimbuyrunnnnnnnnn
Neslihan ablacım doğum günün kutlu olsun ben kutlamayı unutmuşum a.s. opuyorumnanaktan
kızlar bugün hafif bi kaçamak yapıcam1 dilim kek yicem çok canım çekti zaten yarında mutlaka lapa diyeti yapıcam yakarım bi şekilde ben onu kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
emoş napıyorsun lahana çorbası diyetinde gel kız buraya kaydirigubbakcemile3
günaydın bayanlar sabah aç karnına tartıldım 400gr vermişim sabah maydonoz saplarımı kaynattım ve içtim biliyorsunuz maydonoz sapı ödem söktürüyor cildi güzelleştiriyor ve bir kaç kuru kayısı birazdan çay gelecek kepek ekmegım olmadıgından eti form mısır patlagından yiyeceğim yanınada peynir ve domates.Demin iş yerinden arkadas geldi doğum günüymüş tatlı dagıttılar sabah sabah ama ben hakkımı arkadasıma verdım ah ah diyette olmak fedakarlık istiyor arkadaslar herkese güzel bir gün dilerim :lepi:
gunaydın herkesee
bende durdum durdum aksam bozdum valla....kepeklı tost yedım sonra pısman oldum...bugun sabah öglen yıne karpuz yemeyı dusunuyorum...
hursultan gunaydın baska bu kadar sıkma sonra bıkıyor ınsan ye ama az ye...
1,73 gunaydın canım sanada verırsın korkma yıne ıyısın az almıssın guzelım
seda hosgeldın canım ınsallh verırsınız derslerınızı...
aynalar sanada gunaydın canım olsun cumaya daha cok var karpuza devam
ben buralardayım ugrarım yıne
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnn
nasılsınız bakalımmmm
ben bişey yemedim daha
bügünkü menüm şöyle
sabah bir dilim karpuz
öğle bir dilim karpuz
akşam bir dilim karpuz
:roflol: delikafadulden :roflol:
günaydın...
bu hafta diyetim pek iyi gitmedi yaa...azami 1-2 kilo verebilirm
onu bile veremeye de bilirim...
günydn kızlarr ya bn size bir şey sorucktım bnm buraya yazmamın bi sakıncası war mı?? gruptan olmama rağmen atlıorum her şeyee o yüzden sormak istedm bu arada hepinize günaydın
KIZLAR ÖĞLEN YEMEGINDEN GELDIM ŞİMDİ
2 ad. etiform
küçük kase çorba
3 kaşıık taze fas.
3 kaşık makarna
11:00 de yeşil çayımı içmiştim
şimdi bol bol su içiyorum
ben geldiimm opuyorumnanaktan 12de uyandığım için de demin kahvaltı yaptım 2 galeta, azıcık peynir, 1 bardak çay kaydirigubbakcemile2 şimdi de azıcık kavun yiorum :jeyyar:
uyandığımda tartıldım 80den azıcık az çıktı zemuszemus 79.9 galiba sırnaşık şey bugün de lapa diyetine başlayamadım ama yarın kesin yapıyorum cumaya kadar da inşallah 77-78 olurum :Saruboceq:
gece ben gitmişim siz gelmişsiniz ya aa benneyaptımki
kavun diyeti yapsam olur mu kaydirigubbakcemile2 evde karpuz yokmuş kavun var bi de 100 gram kavunun kalorisi 18,100 gr karpuzun kalorisi 19muş kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
destinam benim çizelgeden bahsedıyorsak evt 1 kilo almısım bide karpuz ve lapa gibi şok diyetler hoşuma gitmiyor bunun yerıne günlük yiyecegımı yerım ama sporumuda yaparım
kaydirigubbakcemile3 a.s.neslihancım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara... a.s. kaydirigubbakcemile3
![]()
![]()
![]()