Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok yok ben bi daha hayatta 90 üstü olmak istemiyorum...şu 90nın altına düşmeliyim bu hafta başka türlü olmaycak...
85 falan olmasamda olur ama 9 lu rakam görmek istemiyorum:umursamaz:

iyidir nesliş işte ne olsun...
ben bu hafta baş saglıgı ziyaretleriyle zaman geçirdik...
sen nasılsın...
sus kiz gezdin geldin iste daha ne sikayet ediyon tatlini yaptin
ee arada boyle gorevler olacak tabi

ay arkadaşım insan yiyverse ,boşverse alıvercek valla

kesinlikle valla zorla veriyoruz kilolari sonrada hemen aliveriyoruz kolaycacik valla bende cok fena sinir oldum bu duruma artik mezun olayim diyorum da sizleri birakamiyorum iste yoksa diyetten yoruldum desem yeridir asir olacak nerdeyse

sus kiz gezdin geldin iste daha ne sikayet ediyon tatlini yaptin
ee arada boyle gorevler olacak tabi

kesinlikle valla zorla veriyoruz kilolari sonrada hemen aliveriyoruz kolaycacik valla bende cok fena sinir oldum bu duruma artik mezun olayim diyorum da sizleri birakamiyorum iste yoksa diyetten yoruldum desem yeridir asir olacak nerdeyse

yok kız anam yanlış aksettirdim...şikayet degil..
insan üzülüyo işte yalan dünya bi varmışın bi yokmuşun diye..
daha önce dedimya babamda kollarımda vefat etti benim nöbetmde..
ondan beni çok etkiliyo ölüm işte....

hayt şuna bakın hele bencileyin veremiyonda ..sizden ayrılmak zor geliyo diyon..allah seni bildigi gibi yapsın...kaydirigubbakcemile3

kiz birsey diyecem cizelgenyi hic degistirmeden sadece numarasini degistirsen oluyor haberin olsun
kullanici paneline yapistiriyorsun ya iste orda kilon yaziyor degistirmek istedigin zaman sadece kilonu silip yeni kilonu yaziyorsun vede kaydediyorsun okadar aklinda olsun yapinca cizelgeni birdaha ugrasmana gerek olmaz

hayt şuna bakın hele bencileyin veremiyonda ..sizden ayrılmak zor geliyo diyon..allah seni bildigi gibi yapsın...kaydirigubbakcemile3

yok valla inanki oyle yoksa artik diyet felan bana zor gelmeye basladi psikolojim fena halde bozuldu gibi birsey yemekelr ban afena fean gorukuyor yesemde cok tat almadan yiyorum aman kilo alirim aman veremem diye diyorum ya hafta sonu oldukca fena yiyip hafta ici ugrasip duruyorum vermekle buda cok SIKMAYA basladi beni
simdi burdan cikarsamda alirim diye korkuyrum acikcasi ya bakalim ne yapacam

bugün nöbetteyim ..
yarın 2 öglen 3 te akşama dügün var..
allahtan pazar yine nöbetteyim..pazarada 2 davetiye var ama onlara eşim ugrar artık bi ara ..ramazanlık agustosta diye dügünler iyice sıkıştı valla ..

anam numarasını bulamadım ki
yok sen silmissen kopyaladigin yeri olmamistir zaten sen simdi 7910 ticker yaz google sonra orda sana ornekler gelecek onlari yap hangisini istiyorsun sonrada alttaki ikinci kutunun icindeki httpyele baslayip gif le biten yeri al kopyala
selam kızlar 8 .takıma gittim bir saattir bakıyorum karpuz detoksu yapmışlar iyide kilo vermişler

valla hic bakmadim guzelim inanki bizde yapsak olacak ama dayanamiyoruz baksana

yok valla inanki oyle yoksa artik diyet felan bana zor gelmeye basladi psikolojim fena halde bozuldu gibi birsey yemekelr ban afena fean gorukuyor yesemde cok tat almadan yiyorum aman kilo alirim aman veremem diye diyorum ya hafta sonu oldukca fena yiyip hafta ici ugrasip duruyorum vermekle buda cok SIKMAYA basladi beni
simdi burdan cikarsamda alirim diye korkuyrum acikcasi ya bakalim ne yapacam

işte aynı hata hep aynı..
bizler yaşam biçimi olarak degiştirecegiz.yeme işimizi..
başka türlü yok..
zaten ömür boyu aynı şekilde bazı şeylerden kaçacagız..
ama arada kaçamak yapıp sonra toparlayacagız..yoksa tüm bu emekler boşa gider valla ...

Back
X