- Konu Sahibi Pinarbartu
- #12.861
ay arkadaşım insan yiyverse ,boşverse alıvercek valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz senin cizelgen neden yok yap su cizelgeni
sus kiz gezdin geldin iste daha ne sikayet ediyon tatlini yaptiniyidir nesliş işte ne olsun...
ben bu hafta baş saglıgı ziyaretleriyle zaman geçirdik...
sen nasılsın...
ay arkadaşım insan yiyverse ,boşverse alıvercek valla
sus kiz gezdin geldin iste daha ne sikayet ediyon tatlini yaptin
ee arada boyle gorevler olacak tabi
kesinlikle valla zorla veriyoruz kilolari sonrada hemen aliveriyoruz kolaycacik valla bende cok fena sinir oldum bu duruma artik mezun olayim diyorum da sizleri birakamiyorum iste yoksa diyetten yoruldum desem yeridir asir olacak nerdeyse
hayt şuna bakın hele bencileyin veremiyonda ..sizden ayrılmak zor geliyo diyon..allah seni bildigi gibi yapsın...kaydirigubbakcemile3
selam kızlar 8 .takıma gittim bir saattir bakıyorum karpuz detoksu yapmışlar iyide kilo vermişler
yok sen silmissen kopyaladigin yeri olmamistir zaten sen simdi 7910 ticker yaz google sonra orda sana ornekler gelecek onlari yap hangisini istiyorsun sonrada alttaki ikinci kutunun icindeki httpyele baslayip gif le biten yeri al kopyalaanam numarasını bulamadım ki
selam kızlar 8 .takıma gittim bir saattir bakıyorum karpuz detoksu yapmışlar iyide kilo vermişler
yok valla inanki oyle yoksa artik diyet felan bana zor gelmeye basladi psikolojim fena halde bozuldu gibi birsey yemekelr ban afena fean gorukuyor yesemde cok tat almadan yiyorum aman kilo alirim aman veremem diye diyorum ya hafta sonu oldukca fena yiyip hafta ici ugrasip duruyorum vermekle buda cok SIKMAYA basladi beni
simdi burdan cikarsamda alirim diye korkuyrum acikcasi ya bakalim ne yapacam
hic ya muhabbet ediyoz ozlemisiz arlkadasi coktandir yok hanim geziyorda yakalmisken birakmayim dedimsiz ne kaynatıyorsunuz okuyamadım
valla guzelim yapalim siz ne yaparsaniz ben uyarim bulun birseylerkızlar bizde bişiler yapsak herkez yapmaya mecbur olsada şöyle azıcık hızlandırsak şu işi
meraba kız..
bende karpuz düşünüyom