ben geldiimm :ecrin_bebek: off bugün tam bi faciaydı 20 kişi misafir ve 1 dolu yaramaz çocuk

lmaz: ama anlatamam o çocuklar beni öldürdür :umursamaz: anam bi de yeni nesil çok fena kaydirigubbakcemile3 neyse bugün zaten kötüydüm adam gibi bişey de yemedim kızacaksınız bana biliyorum -tatlicadiarzu- :tomato: ama demin ben kendime kızdım :mymeka: :mymeka: ne yediğimi hatırlamıyorum bile pasta,börek,profiterol... ne bulduysam arada atıştırdım ama bugün çok köötüydü ya anlatamam görseniz acırdınız halime :sinifsinif: kafamçokkarıştı ama yarın spora başlıyorum zaten yaptığımız temizlikler boşa gitti bugün ev eskisinden de beter oldu yarın baya temizlik var yine. o da spor sayılır zemuszemus ama olsun ben şu nivea body'yi indirebilirsem bugün,yarın öğleden sonra ya da sabah yaparım kaydirigubbakcemile2 yarın lapa diyeti mi yapsam acaba çünkü adetime çok az kaldı bugün de tatlı krizim tuttu ondan da biraz fazla yedim galiba fisfisfis yarın lapayı tam yapamam yine ama hafif bişeyler yaparım bilmiyorum :sinifsinif: of zaten zor yazıyorum ayakta durucak halim yok :sm_confused: yarın lapa diyeti yapsam mı acaba?? annem de kızıyo geçen sefer kabız oldum ondan oldun daha yeme dedi -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
ayy ne uzun yazmışım ayakta uyuyo gibiyim neyse sürçü lisan ettiysek affola turkbayragi yerimseniben