- Konu Sahibi Pinarbartu
- #15.601
müşteri geldi aslı birazdan gelirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müşteri geldi aslı birazdan gelirim
vereliniortak alkisalkisalkis ben öğretmen olursam bende öyle yapacağım valla bazıları sadece müfettiş gelince ilgili öğretmen kesiliyor ama normalde tık yokben öyle hazıra konmam kendime göre düzenlerim saatleri hesaplarım filan hangi konu ne kadar ders saaatinde anlatabilirim işlim uzun sürere bide ben birleştirilmiş sınıf okutuyom hem 4. sınıf hem 5. sınıfın dersleri zaten dersler bu sınıfta çok düşün işimin zorlığunu. arkadaşlar kızıyo bana ne uğraşıyon netten indir çıktısını al diyorla ama ben işimi ciddiye alan bir öğretmenim :dilcikar: naniknanik
sen kendine bak hıh :dilcikar:kızlar açıklıyorum haftaya cuma hedefim 90 kilo olmak opuyorumnanaktan yarın misafirim gelecek dolma yapacagım ee tabi tatlıda yanına Allahım sabır versin ne diyim kolay değil nefsi körlemek bu hafta inşallah sebze meyve su ve sporla geçecek pazartesi görüşürük keşke evde de netim olsa aslında varda pc arızalı yaptırmıor kocişde offff çok ofladım kendimi dominoş gibim hissettim birden dominoş kiloları alıp gelme sende hadi kızlar kendinize iiiiicene bakın
hürsultan kendine gel seni tekrar eskisi gibi görmek istiyoruz o eski hırsın nerde? :1no2:kaydirigubbakcemile5TAKIM ÜYE SIRALAMASI kaydirigubbakcemile5
1. sırada zemus (70,6 / 68,0 / 2,6 / 3,68%) :hooray: a.s. :teytey: kaydirigubbakcemile3
2. sırada hiray ( 67,7 / 66,0 / 1,7 / 2,51 %) kaydirigubbakcemile3
3. sırada usarem ( 64,5 / 63,1 / 1,4 / 2,17 %) kaydirigubbakcemile3
4. sırada nazco ( 65,2 / 64,3 / 0,90 / 1,38 %) a.s.
5. sırada eylülce (80,0 / 79,5 / 0,50 / 0,63%) a.s.
6. sırada hürsultan ( 91,5 / 93,5 / -2,0 / -2,19 %)klava:
lmaz: :mymeka:
öffföffff dövcem artık ben bu kızıklava:gene triplere girmiş bu kız
lmaz:bana bak iki hafta sonra seni gene mutlu olarak burada görmek istiyorum ona göre
klava: toparlan yapabileceğin gibi bir diyet yolu çiz kendine ufak ufak kilo verebileceğin gibi bir programla ve kararlı olarak geri gel tamammıkaydirigubbakcemile5 derslerinide ihmal etme hadi sana kolay gelsin yavru şekerkaydirigubbakcemile3
miriba herkeşlere ..
sabah :2 dilim ekmek..domates ,salatalık ,peynir..
akşam...tarhana çorbası ... bol salata ,bir dilim ekmek..
yeil çay içtim bol bol su içtim 2 lt geçmiştir...hihoyyyt
kızlar nerelerdesiniz kimsecikler gelmemi bugün....:1no2:
kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyomkaydirigubbakcemile5TAKIM ÜYE SIRALAMASI kaydirigubbakcemile5
1. sırada zemus (70,6 / 68,0 / 2,6 / 3,68%) :hooray: a.s. :teytey: kaydirigubbakcemile3
2. sırada hiray ( 67,7 / 66,0 / 1,7 / 2,51 %) kaydirigubbakcemile3
3. sırada usarem ( 64,5 / 63,1 / 1,4 / 2,17 %) kaydirigubbakcemile3
4. sırada nazco ( 65,2 / 64,3 / 0,90 / 1,38 %) a.s.
5. sırada eylülce (80,0 / 79,5 / 0,50 / 0,63%) a.s.
6. sırada hürsultan ( 91,5 / 93,5 / -2,0 / -2,19 %)klava:
lmaz: :mymeka:
kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyom