Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

raporumu yazayım bari
sabah yarım simit domates peynir yeşil zeytin çay
öğle 1 poaça 1 elma
ara form çay beyaz leblebi
akşam yemeğe misafirim var köfte pilav yapacağım bide salata çorba azar azar yerim artık

bu arada kızlar ben kocişi spor salonuna gitmek için ikna etmeye çalışıyorum baya yola girdi kabul ettirebilirsem süper bişi olacak fitnesa gidicem :kedi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah..domates,peynir,zeytin ,yarım simit...sınırsız çayyy ..tabiki şikersiz..

arada : küçük bir dilim kedi dili pastadan yidim...:tomato:

öğlen:pasta yedim için atladım..:dilcikar:

akşama .sadece çorba ...yersem yanında salata..

eğer acıkır gibi olursam bir bardak yoğurt yicem..

bol bol su içiyorum halen...
yeşil çayı assona içicem...

benden bugünlük bukadar ....zaten saat 7 geliyo bu saatten sona bişi yinmez..hihoyyyt

ceeeee delikafadulden
molada girdim hemen kızlar bugün yediklerimi yazayım bari kaydirigubbakcemile3
sabah yine her günki kahvaltımdan(peynir,zyetn,1 dilim ekmek...)
öğlen birşey yemedim kahvaltıyı 10.30 gibi yaptım zaten
Sonra dersanede tutku ikram etti arkadaşlar bitanecik aldım o kadar
Eve gelince 1 elma
Akşam da (18.30 gibi); küçüçük bir tabak sebzeli bulgur pilavı,salata,1-2 parça tavuk.
Şimdi de 1 elma yedim
Bugün bol bol su içtim 2.5 lt olmuştur daha da içicem kaydirigubbakcemile4
Hmmm bugün iyiyim galiba izin yaradı mı ne delikafadulden
Ayrıca toplamda 1 saat yürümüş oldum(30+30 dk gidiş-dönüş)
Yarın misafir gelicek onlara yaptığımız pastadan börekten de yemezsem tamamdır kaydirigubbakcemile3
Aa yeşilçayımı da şimdi içiyorum kaydirigubbakcemile4

kızlar spor yapmayı ihmal etmeyin bak izindeyim ama gelip kontrol ederim haa :oklava: yarın giremem artık bu haftalık bu kadar perşembe-cuma gibi gelebilirim. akannehir
Hmm kendime +15 dk pc ödülü veriyorum delikafadulden :roflol:

ayy 15 dk doldu,
kimse de gelmedi
bende çıkıyorum :dilcikar:
aa geçmişi de okuyamadım neyse akannehir
Hadi görüşürüz opuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz sekerler ???? bugun gelemedim annem var bizde o yuzden islerim yogun ay bide sormayin iki gundur yedigimi yazmiycam yazilmaz cunku:olmaz: ay kizlar 1 olmusuz hepinizi tbr ederimopuyorumnanaktan ama soz toparliycam bende aynalar kaptan liste ye emek gosterdigin icin bizi yanlis birakmadigin icin tska.s.

kızlar giremicem dedim ama erken kalktım bugün tartldım 82 olmuşum :dance: ya 83tüm ya hani naniknanik
şimdi kahvaltımı yapıcam sizinle sevncimi paylaşmak istedim 2 hafta sonra yanınızdayım hemde söz 80 kg olarak vereliniortak
ben öyle hazıra konmam kendime göre düzenlerim saatleri hesaplarım filan hangi konu ne kadar ders saaatinde anlatabilirim işlim uzun sürere bide ben birleştirilmiş sınıf okutuyom hem 4. sınıf hem 5. sınıfın dersleri zaten dersler bu sınıfta çok düşün işimin zorlığunu. arkadaşlar kızıyo bana ne uğraşıyon netten indir çıktısını al diyorla ama ben işimi ciddiye alan bir öğretmenim :dilcikar: naniknanik
vereliniortak alkisalkisalkis ben öğretmen olursam bende öyle yapacağım valla bazıları sadece müfettiş gelince ilgili öğretmen kesiliyor ama normalde tık yok :olmaz:
kızlar açıklıyorum haftaya cuma hedefim 90 kilo olmak opuyorumnanaktan yarın misafirim gelecek dolma yapacagım ee tabi tatlıda yanına Allahım sabır versin ne diyim kolay değil nefsi körlemek bu hafta inşallah sebze meyve su ve sporla geçecek pazartesi görüşürük keşke evde de netim olsa aslında varda pc arızalı yaptırmıor kocişde offff çok ofladım kendimi dominoş gibim hissettim birden dominoş kiloları alıp gelme sende hadi kızlar kendinize iiiiicene bakın
sen kendine bak hıh :dilcikar:
ayrıca ben sürekli ofluyor muyum fisfisfis
arada bir depresyona girdiğim olmuştur ama ben gayet optimist bir insanım delikafadulden
kaydirigubbakcemile5TAKIM ÜYE SIRALAMASI kaydirigubbakcemile5

1. sırada zemus (70,6 / 68,0 / 2,6 / 3,68%) :hooray: a.s. :teytey: kaydirigubbakcemile3 :nazar:
2. sırada hiray ( 67,7 / 66,0 / 1,7 / 2,51 %) kaydirigubbakcemile3 :nazar:
3. sırada usarem ( 64,5 / 63,1 / 1,4 / 2,17 %) kaydirigubbakcemile3 :nazar:
4. sırada nazco ( 65,2 / 64,3 / 0,90 / 1,38 %) a.s.
5. sırada eylülce (80,0 / 79,5 / 0,50 / 0,63%) a.s.
6. sırada hürsultan ( 91,5 / 93,5 / -2,0 / -2,19 %) :oklava: :olmaz: :mymeka:
hürsultan kendine gel seni tekrar eskisi gibi görmek istiyoruz o eski hırsın nerde? :1no2:
öffföffff dövcem artık ben bu kızı :oklava:gene triplere girmiş bu kız :olmaz:bana bak iki hafta sonra seni gene mutlu olarak burada görmek istiyorum ona göre:oklava: toparlan yapabileceğin gibi bir diyet yolu çiz kendine ufak ufak kilo verebileceğin gibi bir programla ve kararlı olarak geri gel tamammıkaydirigubbakcemile5 derslerinide ihmal etme hadi sana kolay gelsin yavru şekerkaydirigubbakcemile3

kuzum triplere girmedim aaa :oklava: adım çıkmış dokuza gibi oldu :umursamaz:
ayrıca kilo alan bir insan tabi mutsuz olur göbek mi atayım kilo aldım diye :dilcikar: :roflol:
Hem artık düzenli,şirin bir günlüğüm var bu sefer kararlıyım bak cuma 83tüm bugün 82 zemuszemus
bencede sen artık 64leri bırak ya seni 63.9 bile olsa artık 64 görmek istemiyoruz :hulya: kaydirigubbakcemile4
:roflol:
neyse kızalr perşembe günü bir aksilik çıkmazsa görüşürüz yine perşembeye kadar fırsat bulursam girebilirim arada. opuyorumnanaktan Öpüyorumm opuyorumnanaktan Şeniz

miriba herkeşlere ..
sabah :2 dilim ekmek..domates ,salatalık ,peynir..

akşam...tarhana çorbası ... bol salata ,bir dilim ekmek..
yeil çay içtim bol bol su içtim 2 lt geçmiştir...hihoyyyt

kızlar nerelerdesiniz kimsecikler gelmemi bugün....:1no2:

miriba herkeşlere ..
sabah :2 dilim ekmek..domates ,salatalık ,peynir..

akşam...tarhana çorbası ... bol salata ,bir dilim ekmek..
yeil çay içtim bol bol su içtim 2 lt geçmiştir...hihoyyyt

kızlar nerelerdesiniz kimsecikler gelmemi bugün....:1no2:

:olmaz: valla ben bile izindeyim herkesten çok geldim bugün :umursamaz:
Bu hafta herkese ceza veriyoruz o zaman kimse gelmemiş kötükedihüso

bu arada bayanlar bugün toplam 2 dilim kek-4 dilim peynirli börek yedim :kedi:
ama toplam kaydirigubbakcemile3
bir de taaa çocukluğumdan kalma bir ipim vardı birgün lazım olur diye atmamıştım.bugün onu çıkardım alt katımızdaki komşular taşındı,ev boş delikafadulden ben de ip atladım hihoyyyt hem çok kısa sürüyor mesela 1 dk civarı bir sürede 50ye kadar atladım kaydirigubbakcemile2 her gün düzenli olarak ip atlıyorum bundan sonra zemuszemus kaydirigubbakcemile2

ben geldimmmm

hfata sonu pek dikkat etmedim yediklerime neyapayım
annemin yemeklerini çok özlüyorum

kadıncağız ne kadar yersek o kadar seviniyo
anneciğimi sevindireyim dedim bende

ya ben protein diyetine takıldım merak ettim

aklımda kalmasın bi deneyeyim dedim

yarın başlıyommmmm

GÜnaydın kızlar haftasonu boŞluyoruz topımızı benım laptop yapılsa keŞke
neyse haftasonu dıkkat ettım hemen vermıŞım bugunden ıtıbaren sporada baslıyorum aksam yemeĞı olarak elma havuÇ suyu ıÇmeyı dÜŞÜnÜyorum bu hafta kesın 3 kılo gıtmesı gerek ÇÜnkÜ kıyfetlerımde dar gelıyor sabah;
yarım sımıt ve aÇık Çay bırazdan yeŞıl Çayımı ıÇıcem
haysem tatlım topıĞe yazalı 1 hafta oldumu olduysa 1 hafta daha deneme sÜren var

kaydirigubbakcemile5TAKIM ÜYE SIRALAMASI kaydirigubbakcemile5

1. sırada zemus (70,6 / 68,0 / 2,6 / 3,68%) :hooray: a.s. :teytey: kaydirigubbakcemile3 :nazar:
2. sırada hiray ( 67,7 / 66,0 / 1,7 / 2,51 %) kaydirigubbakcemile3 :nazar:
3. sırada usarem ( 64,5 / 63,1 / 1,4 / 2,17 %) kaydirigubbakcemile3 :nazar:
4. sırada nazco ( 65,2 / 64,3 / 0,90 / 1,38 %) a.s.
5. sırada eylülce (80,0 / 79,5 / 0,50 / 0,63%) a.s.
6. sırada hürsultan ( 91,5 / 93,5 / -2,0 / -2,19 %) :oklava: :olmaz: :mymeka:
kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyom

günaydın kızlar

bu hafta takım olarak 1. olmuşuzz

aferin bizeeeeee

hürsultan bir haftada 3 kilo vericen demek süperr olur bende 3-4 gün protein diyeti yapıcam bakalım kaç kilo gidicek

sabah yarım kase yoğurt

1 saat sonra 1 küçük parça ızgara tavuk

bol su ıhlamur

platesimi yaptım
birde callenetics gibi bişeyler okudum nette onu araştırıyorum
platesstesten sonra yaparım die düşünüyorum

kızlar günaydın ne güzel geçen hafta 1. olmuşuz.hepinizi kutluyorum.inşaallah devamı gelir diyorum.ben bugün niyetliyim.yani akşama kadar yemek falan yok akşamda annem ne yapmışsa ondan yiyeceğim.sporumuda akşam yaparım leslie ablayla yürüyeceğim.haftasonuda yürüdüm.kızlar bu hafta pek giremem belki odadaki iki arkadaşımda izinli bu hafta yalnız çalışıcam çok iş olur.ama fırsat buldukça gelicem.

Back
X