14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

14 yaşındaki çocuğun mastürbasyon yapmasında sıkıntı yok bence.
Ancak bu kamerada soyunmalar, erkeklerle abuk subuk konuşmalar gelecekte psikolojisine ağır darbeler indirecek şeyler yaşamasına neden olabilir.
Yaşının insanı olması gerek. Bence ailesine hiçbir şekilde bu konuyu yansıtmamak gerek, eğer ki anlayışlı olabilecek ve çocuğa şiddet uygulamayacak bir aile değillerse.
Hiçbir şekilde şiddet, baskı olmayacağından eminseniz ailesiyle paylaşın bence.
Değilseniz kendiniz konuşun, ona uğraşlar bulun. Boşluktan dolayı bunlara sarmış olabilir.

Meryemcim devlet hastanelerinin çoğunda psikologlar bulunuyor. Oralardan ücretsiz yardımda alabilirsiniz diycem ama yaşadığınız şehri bilmiyorum. Bir de öğrenciyim demişsin eğer üniversite öğrencisiysen okuduğun üniversitenin psikoloji bölümü hocaları ve son sınıf öğrencilerinden yardım iste eminim onlarda seve seve yardımcı olurlar. Ve senden çok rica ediyorum bu işin peşini hiç bir zaman bırakma. Ayrıca seni duyarlılığından dolayı çok tebrik ediyorum
Aklıma gelmemişti güzel fikirlerin için teşekkür ederim canım,tbr için de teşekkür ediyorum :17:

Kendi başına birsey yapmaya kalkma bu çok önemli bir durum ailesine bahsetmenin bir yararı olacağını sanmıyorum. Onlar bizim kızımız nasıl olur vs. Düşünüp belki ilerde yani bir kadın olduktan sonra otuzlu yaşlarda falan cinsel hayatında veya herhangi bir evrede travmaya yol açabilir. Yapman gereken altını kazmak 14 yaşında bi çocuk bunu neden yapar 1 çevresinde böyle arkadaşları olabilir 2 ailede çocuk ikinci plana atılmış olabilir vs. Vs.ama her durumda da öncelikle bi psikoloğa gidip danismalisin ilk başta belki ona yaklaşım tarzını söyler yada gerek olursa kendisi görüşür falan ama bu rezalete dur demeli. Başka bir boyutu daha var bunun karşıdaki kim kime soyunuyor bu sabiyi izleyen sapık kim hesap elindeyse şikâyet etmelisin böyle pislikler bu çocukların arasında dolanmamalı sadece kızı köşeye sikistirirsan karsidakinin ona ulaşamayacağı ne malum yada seni kimse anlamiyor ayağına yaklaşıp faydalanmayacagi ? Lütfen çok titiz davran.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama karşıdaki de çocuk :26: tavsiyeler için teşekkürler titiz davranmaya özen göstericem inşallah

Ama karşıdaki de çocuk :26: tavsiyeler için teşekkürler titiz davranmaya özen göstericem inşallah

Evet ben o ayrıntıyı sonradan farkettim okuyunca biraz kafa gitti bende sonra gördüm o da çocukmuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bin defadır belirtiyorum bu konuya yorum yapmak istemediğimi, sanırım bazı arkadaşlarda algılama problemi var. Seks yapsın demiyorum, mastürbasyon diye de bir şey var. Babasına söylemesinin doğru olmadığından, psikoloğa götürmekten başka bi çaresi olmadığından bahsediyorum bi kaç cevaptır.
Yapmak isteyen her türlü yapar diyorum.. Yine diğer cevaplarımda belirttim, kamerada soyunmasını onaylamadığımı.. Bir daha cevabımı alıntılayan olursa ciddi anlamda geri zekalı olduğunu düşüncem.. Size yuh ayrıca.. Lafınızı bilin de konuşun.. Devir değişti derken, kamerada soyunmayı normalleştirmiyorum, artık masumiyet denen şeyin kalmadığndan bahsediyorum.. Artık 14 yaşındakiler, bi 10 sene öncesinin 14 yaşındaki ergenleri gibi değil.. Herkese iyi günler.

Valla ben yorumlarinizi dogru buldum avrupada 14 yasinda ki bireyler daha da ilerde cinsel konuda. Simdi teknoloji caginda oldugumuzdan dolayi burada ki cocuklarinda onlara ozendigi açık. Ayrica cinselligi merak etme durumuda oldukca fazla. Oyuzden haklisinz bencede simdinin gencleri eski zamanlar daki gibi deil.

Konu sahibi ben olsam babasina solemezdim daha kotu şeyler olabikir anne ve psikologla cozmeye calisin bnce

Bence annesine uslubünca söyleyin yeterli..Annesi konuşmanızı isterse kendisiyle de konuşursunuz..

Ailesinde sıkıntı var gibime geldi bana. 14 yaşında çocuk nereden öğrenecek ki böyle şeyleri? Tamam internet var hadi izledi diyelim webcamde böyle şeyler yapması.. Ne bileyim kolay kolay kalkışılabilecek iş değil çocuk dahi olsa bunun farkındadır. Annesi babası boş mu bırakıyor? kendinden küçük kardeşi filan mı var? kusura bakmayın 30 sayfa yorum vardı okuyamadıgım için bilmiyorum bunları

Valla ben yorumlarinizi dogru buldum avrupada 14 yasinda ki bireyler daha da ilerde cinsel konuda. Simdi teknoloji caginda oldugumuzdan dolayi burada ki cocuklarinda onlara ozendigi açık. Ayrica cinselligi merak etme durumuda oldukca fazla. Oyuzden haklisinz bencede simdinin gencleri eski zamanlar daki gibi deil.

Konu sahibi ben olsam babasina solemezdim daha kotu şeyler olabikir anne ve psikologla cozmeye calisin bnce

baya eskiden, kizlari 12 yasinda filan evlendiriyolarmis, 13 14 yasinda da cocuk sahibi olmaya basliyolarmis. O zaman bu gunlere geri mi donelim simdi ?
Burda da var mesela o yaslarda cinsellik yasiyan cocuklar. hatta 14 15 yasinda hamile kalip doguranlar, ve ailesi de zaten sosyoekonomik iyi bir aile deyilse, hep o tur bir cevrede yasamini surdurmek zorunda kalanlar, universiteye gidemeyenler. Ve hayatlarina bakinca, asla kizimin basina gelmesini istemem. hayati daha tam anlamiyla anliyamayan cocuk bence kontrol edilmeli.

Hoslandigi cocuk olmasi ayri, ama onlarla cinsellik yasamasive hatta bunun herkesin ulasabildigi internet ortaminda esmen sanal seks yapmasi cok ayri. Resmen geleceginin kararmasi bence. Ilerde ortaya cikabilir, yuzune sak diye, hem kendisi hemde ilerde etrafindaki insanlar icin yuzkizartici seyler bunlar.
(Diyelim ilerde bu cocuk buyudu bir yerlere geldi, hakim, yada avukat oldu, ve sakkk diye orasinin resmi internette yayinlandi.)
Kim isterki bunu kendi cocugu yada akrabasi icin ?

Son düzenleme:
baya eskiden, kizlari 12 yasinda filan evlendiriyolarmis, 13 14 yasinda da cocuk sahibi olmaya basliyolarmis. O zaman bu gunlere geri mi donelim simdi ?
Burda da var mesela o yaslarda cinsellik yasiyan cocuklar. hatta 14 15 yasinda hamile kalip doguranlar, ve ailesi de zaten sosyoekonomik iyi bir aile deyilse, hep o tur bir cevrede yasamini surdurmek zorunda kalanlar, universiteye gidemeyenler. Ve hayatlarina bakinca, asla kizimin basina gelmesini istemem. hayati daha tam anlamiyla anliyamayan cocuk bence kontrol edilmeli.

Hoslandigi cocuk olmasi ayri, ama onlarla cinsellik yasamasive hatta bunun herkesin ulasabildigi internet ortaminda esmen sanal seks yapmasi cok ayri. Resmen geleceginin kararmasi bence. Ilerde ortaya cikabilir, yuzune sak diye, hem kendisi hemde ilerde etrafindaki insanlar icin yuzkizartici seyler bunlar.
(Diyelim ilerde bu cocuk buyudu bir yerlere geldi, hakim, yada avukat oldu, ve sakkk diye orasinin resmi internette yayinlandi.)
Kim isterki bunu kendi cocugu yada akrabasi icin ?

ilk olarak benm mesajımı alıntılama sebebini anlayamadım? ikinci olarak; 'ozaman bugünlere geri mi dönelim' derken? ben 'ogünlere geri dönülsün' mü demişim? o dediklerinizde yaşanan şeylerin çocukla değil aileyle ilgisi var ve şuandaki konumuzla da bunun bi' ilgisi yok, o apayrı bir konu.

son olarak kimse istemez tabi böyle bi durumu, bende zaten bu durumu desteklemedim, sadece babasına söylemeyin anne ve psikologla çözmeye çalışın dedim. Yazdıklarınızla, benim yazdıklarımı bağlayamadım açıkçası.

ilk olarak benm mesajımı alıntılama sebebini anlayamadım? ikinci olarak; 'ozaman bugünlere geri mi dönelim' derken? ben 'ogünlere geri dönülsün' mü demişim? o dediklerinizde yaşanan şeylerin çocukla değil aileyle ilgisi var ve şuandaki konumuzla da bunun bi' ilgisi yok, o apayrı bir konu.

son olarak kimse istemez tabi böyle bi durumu, bende zaten bu durumu desteklemedim, sadece babasına söylemeyin anne ve psikologla çözmeye çalışın dedim. Yazdıklarınızla, benim yazdıklarımı bağlayamadım açıkçası.

Hassaslasmaya gerek yok. Mesajininizi alintilama sebebim, bu kadar polemik olusturan yaziya haklsiiniz size katiliyorum demenizdi, ve avrupadan gosterdiginiz ornekti.

Bu yuzden yazdim. Ve incitici bir sey de yazmadim.

Hassaslasmaya gerek yok. Mesajininizi alintilama sebebim, bu kadar polemik olusturan yaziya haklsiiniz size katiliyorum demenizdi, ve avrupadan gosterdiginiz ornekti.

Bu yuzden yazdim. Ve incitici bir sey de yazmadim.

ben sadece yazdıklarınızla, yazdıklarımı bağlayamadığımdan dolayı alıntılama sebebini sordum. Önyargılımı yaklaştınız, hemen savunmaya mı geçtiniz bilemiyorum ama mesajımın tek bir kelimesinde bile hassaslaşmadım, incinmedim hatta böyle düşünmenize de şaşırdım.

Benim Avrupa'da örnek gösterdiğim; küçük yaşta cinsellik yaşamaları bunun yanlış olduğu ve burada ki gençlerin de malesef onlara özendiği ama bunun buradaki, küçük yaşlarda (zorla) evlendirilen insanlarla alakası yok farkındasınızdır büyük ihtimalle. Polemik oluştursun, oluşturmasın okuduğum bir yazıya 'haklısınız' deme hakkına da sahip olduğumu düşünüyorum :ssz: İyi akşamlar.

ben sadece yazdıklarınızla, yazdıklarımı bağlayamadığımdan dolayı alıntılama sebebini sordum. Önyargılımı yaklaştınız, hemen savunmaya mı geçtiniz bilemiyorum ama mesajımın tek bir kelimesinde bile hassaslaşmadım, incinmedim hatta böyle düşünmenize de şaşırdım.

Benim Avrupa'da örnek gösterdiğim; küçük yaşta cinsellik yaşamaları bunun yanlış olduğu ve burada ki gençlerin de malesef onlara özendiği ama bunun buradaki, küçük yaşlarda (zorla) evlendirilen insanlarla alakası yok farkındasınızdır büyük ihtimalle. Polemik oluştursun, oluşturmasın okuduğum bir yazıya 'haklısınız' deme hakkına da sahip olduğumu düşünüyorum :ssz: İyi akşamlar.

Kusura bakmayin, olabilir. Bu konuya duygusal yaklastigim Icin onyargili olmus olabilirim.

Back
X