- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
Sizin aile yapiniza gore cocugun elleri bagli, basindan asagi soguk sular dokulup cezalandirilmasi normal ama butun hormonlarinin tavan yaptigi zamanda ellerinin altinda internet varken p... izlemesi normal degil... Goruntulu konusmayi asla tasvip etmiyorum, hatta okurken cok kotu oldum, daha cok kucuk ve bu yasinda bu yaklasimi ne yazik ki cok sagliksiz...
Sizin iyi niyetinizin farkindayim, fakat bir cocuk ekstrem bir sey yapiyorsa, yani normal olanin disina hatta cok disina cikiyorsa mutalaka aile ile ilgli sorunu oluyor, anne ve baba ile saglikli bagi olmayan bir cocuktan da saglikli adimalr beklemek dengesizce olur...
Ustelik ablasida ayni baskiya maruz kalmis ve o da sonunda sacmalamis, simdi yoluna girdi diyorsunuz ama bu yaslarini gorunen o ki o da sagliksiz atlatmis...
Sizden ricam o psikopat babaya ve o sesini cikaramayan ayni siddete ortak olan annesine bir sey soylemeyin, siz elinden tutun ve anlatin...
Eger gercekten guzel yaklasirsaniz ve sabrederseniz, siz bile bu durumu duzeltebilirsiniz...
O mesajlari okuyarak, bunlari kontrol ederek bunun icine girdiniz cunku, artik anne babasini ilgilendirir banane diyemezsiniz...
Umarim laf dinler, gercekten o kizcagiza cok uzuldum...
Yukarida ki ilk mesajim ilk kisim elestirel, benim dusuncem, buna hakkim oldugunu dusunuyorum, cunku p.. konusulunca kuplere binip, dayagi ek bilgi olarak verince yazmadan edemedim...
Kirmizi isaretli yerde tamamen size yardimci olmak, elimden geldigince bir cozum yolu bulmak icindi, ama siz sadece ilk kismi okuyup, ona cevap vermenize hitaben yazdim, yuzde yuz onay bekliyorsunuz, benim kismi elestirel bir kismi destek mesaji, demek istedigim buydu...
Neyse, en son annesiyle konusuldu galiba, kuzeninizle konustugunda ne dedi, ilimli yaklasinca laf dinler mi acaba, cunku gorunen o anneden o kizcagiza pek hayir gelmeyecegi, sizin on ayak olabiliceginiz bir durum var mi, psikologa gitmek gibi?
Başta şunu belirtmek istiyorum ben sinirli biriyim ve eleştiriye gelirim ama yerinde olursa. Ek blgi olarak verdim çünkü konu babası değil kuzenim oysa defalarca uyarıp engel olan benim ellerinin bağını çözen de benim babam ama burda bahsetmedim bu yüzden de bazı şeyleri bilemezsiniz. ben de yazıyı görünce diğer kısmı geçtim özür dilerim tavsiyeleriniz genelin tavsiye ettiği gibi ben de buna yakın hareket ettim annesini de uyandım bu saatten sonra anca onu düzgün uyarırım onunla vakit geçirir iyi şeylere yönlendirmeye çalışırım
İşe yarar mı bilmiyorum ama hesabı kapatmamızı kendi istedi
Son düzenleme: