14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

Sizin aile yapiniza gore cocugun elleri bagli, basindan asagi soguk sular dokulup cezalandirilmasi normal ama butun hormonlarinin tavan yaptigi zamanda ellerinin altinda internet varken p... izlemesi normal degil... Goruntulu konusmayi asla tasvip etmiyorum, hatta okurken cok kotu oldum, daha cok kucuk ve bu yasinda bu yaklasimi ne yazik ki cok sagliksiz...
Sizin iyi niyetinizin farkindayim, fakat bir cocuk ekstrem bir sey yapiyorsa, yani normal olanin disina hatta cok disina cikiyorsa mutalaka aile ile ilgli sorunu oluyor, anne ve baba ile saglikli bagi olmayan bir cocuktan da saglikli adimalr beklemek dengesizce olur...
Ustelik ablasida ayni baskiya maruz kalmis ve o da sonunda sacmalamis, simdi yoluna girdi diyorsunuz ama bu yaslarini gorunen o ki o da sagliksiz atlatmis...
Sizden ricam o psikopat babaya ve o sesini cikaramayan ayni siddete ortak olan annesine bir sey soylemeyin, siz elinden tutun ve anlatin...
Eger gercekten guzel yaklasirsaniz ve sabrederseniz, siz bile bu durumu duzeltebilirsiniz...
O mesajlari okuyarak, bunlari kontrol ederek bunun icine girdiniz cunku, artik anne babasini ilgilendirir banane diyemezsiniz...
Umarim laf dinler, gercekten o kizcagiza cok uzuldum...

Yukarida ki ilk mesajim ilk kisim elestirel, benim dusuncem, buna hakkim oldugunu dusunuyorum, cunku p.. konusulunca kuplere binip, dayagi ek bilgi olarak verince yazmadan edemedim...
Kirmizi isaretli yerde tamamen size yardimci olmak, elimden geldigince bir cozum yolu bulmak icindi, ama siz sadece ilk kismi okuyup, ona cevap vermenize hitaben yazdim, yuzde yuz onay bekliyorsunuz, benim kismi elestirel bir kismi destek mesaji, demek istedigim buydu...
Neyse, en son annesiyle konusuldu galiba, kuzeninizle konustugunda ne dedi, ilimli yaklasinca laf dinler mi acaba, cunku gorunen o anneden o kizcagiza pek hayir gelmeyecegi, sizin on ayak olabiliceginiz bir durum var mi, psikologa gitmek gibi?

Başta şunu belirtmek istiyorum ben sinirli biriyim ve eleştiriye gelirim ama yerinde olursa. Ek blgi olarak verdim çünkü konu babası değil kuzenim oysa defalarca uyarıp engel olan benim ellerinin bağını çözen de benim babam ama burda bahsetmedim bu yüzden de bazı şeyleri bilemezsiniz. ben de yazıyı görünce diğer kısmı geçtim özür dilerim tavsiyeleriniz genelin tavsiye ettiği gibi ben de buna yakın hareket ettim annesini de uyandım bu saatten sonra anca onu düzgün uyarırım onunla vakit geçirir iyi şeylere yönlendirmeye çalışırım
İşe yarar mı bilmiyorum ama hesabı kapatmamızı kendi istedi

Son düzenleme:
Bu aile çooooook cimri.
Kışın mont almayacak kadar.
Bu kadar açık konuşmak istemezdim ama çözum yolu içn bazı şeylri açık konuşmam gerekiyor:26:

diğer yorumları falan da okudum ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm.

babasına zaten söylenmez normal değil.

annesi zaten ilgilenmemiş. psikologa falan götürmeyi düşünmüyor.

sen öğrencisin psikolog masraflarını karşılayamazsın.

bu durumda yapacağın tek şey onu uyarmak onunla açık açık konuşmak.

spora ve sanatsal etkinliklere yönlendirmek, hatta olabiliyorsan derslerinde yardımcı olmaktır.

tam ilişkinizi bilmediğimden ne derece yakınsınız.

ha düzelme olmazsa da en azından ben elimden geleni yaptım de.

durumu bilip de bir şey yapmazsan vicdanın rahat etmez.

Başta şunu belirtmek istiyorum ben sinirli biriyim ve eleştiriye gelirim ama yerinde olursa. Ek blgi olarak verdim çünkü konu babası değil kuzenim oysa defalarca uyarıp engel olan benim ellerinin bağını çözen de benim babam ama burda bahsetmedim bu yüzden de bazı şeyleri bilemezsiniz. ben de yazıyı görünce diğer kısmı geçtim özür dilerim tavsiyeleriniz genelin tavsiye ettiği gibi ben de buna yakın hareket ettim annesini de uyandım bu saatten sonra anca onu düzgün uyarırım onunla vakit geçirir iyi şeylere yönlendirmeye çalışırım

Sorun su ki bende sinirli biriyim:)
Neyse siz elinizden geleni yapin, ne yazik ki bazen bazi sinirlarin icine giremiyoruz, o kizin sanssizligi da o aile iste, kusura bakmayin...
Sizde bir yerden sonra durmak zorunda kalacaksiniz, umarim o zamana kadar ki konusmalariniz vs. kuzeninizde ise yarar ve onun icin her sey yoluna girer...
Kolay gelsin...

diğer yorumları falan da okudum ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm.

babasına zaten söylenmez normal değil.

annesi zaten ilgilenmemiş. psikologa falan götürmeyi düşünmüyor.

sen öğrencisin psikolog masraflarını karşılayamazsın.

bu durumda yapacağın tek şey onu uyarmak onunla açık açık konuşmak.

spora ve sanatsal etkinliklere yönlendirmek, hatta olabiliyorsan derslerinde yardımcı olmaktır.

tam ilişkinizi bilmediğimden ne derece yakınsınız.

ha düzelme olmazsa da en azından ben elimden geleni yaptım de.

durumu bilip de bir şey yapmazsan vicdanın rahat etmez.

Aynen dediğiniz yoldayım.
Çok samimiyizdir birlikte vakit geçirdiğimiz zaman böyle şeyler dışında daha farklı alanlara ilgi duyar bize ayak uydurur

Sorun su ki bende sinirli biriyim:)
Neyse siz elinizden geleni yapin, ne yazik ki bazen bazi sinirlarin icine giremiyoruz, o kizin sanssizligi da o aile iste, kusura bakmayin...
Sizde bir yerden sonra durmak zorunda kalacaksiniz, umarim o zamana kadar ki konusmalariniz vs. kuzeninizde ise yarar ve onun icin her sey yoluna girer...
Kolay gelsin...

Elimden geleni yapıcam,teşekkür ederim :)kavga çıkmadığına göre siz daha kontrollüsunuz yani iki sinirli arasında :52:

Elimden geleni yapıcam,teşekkür ederim :)kavga çıkmadığına göre siz daha kontrollüsunuz yani iki sinirli arasında :52:

Iyi niyetli oldugunuzu dusunuyorum, onceden de belirttim, o yuzden o kontrolum sanirim, ama cevap vermeden de duramadim :9:
Tekrar kolay gelsin :)

Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?

Canım bence ailesine anlatma o daha çok küçük. Senin başına gelse böyle bişi ailen duysa senin için büyük travma olmaz mı? Bence kenara çek ve konuş, eğer tekrar yaparsa ailesiyle konuşacağını söyle o korkuyla yapamaz zaten. Hesabını falan kapatsın o şartla söylemem de. Ailesi duyarsa daha büyük problemler olabilir.

Canım bence ailesine anlatma o daha çok küçük. Senin başına gelse böyle bişi ailen duysa senin için büyük travma olmaz mı? Bence kenara çek ve konuş, eğer tekrar yaparsa ailesiyle konuşacağını söyle o korkuyla yapamaz zaten. Hesabını falan kapatsın o şartla söylemem de. Ailesi duyarsa daha büyük problemler olabilir.
Kıza bildiğini belli etmemek şartıyla,annesine anlattım.kuzenimle de ara ara konuştum hesabı kendi isteği ile kapattık

Kıza bildiğini belli etmemek şartıyla,annesine anlattım.kuzenimle de ara ara konuştum hesabı kendi isteği ile kapattık

ya yazık kıyamam kim bilir neler görüp duyuyo ki bunlar normal geliyo ona. üzüldüm gerçekten, yol gösteren elini tutan biri olmalı yanında hep.

bence iyi yaptin yani bir anne olarak bende bilmek isterdim kizimin ne yaptigini ona göre ona nasihat etmek lazim dogruyu anlatmak lazim...
sadece kuzeninle konusup uyarmis olsaydin, belki o hesabi kapatip baska hesap acabilirde yani nede olsa 14 yasinda annesinin haberdar olamasi iyi ama insaALLAH annesi hemen bagirip cagiran tiplerden degildir olgun karsilar umarim...
ALLAH yar ve yardimcisi olsun RABBIM cümlemizin evlatlarini korusun...amin

Her ne kadar yapabilecekleri sınırlı da olsa okul rehber öğretmeninden yardım alabilirsiniz... size yapabilecekleriniz konusinda daha net bir bilgi verebilir....

anammm çok zor bi durum ama o kız herşeyi hakediyo valla babasının öğrenmesini istedim şimdi bi daha sıkıyosa yapsın bakalım

Babası, annesi bu kızı dövdüğünde ne olacak? Tövbe mi edecek? Ailesine söylemen bi yarar sağlamaz.
Evden kaçan da var, onların ailesi biliyor da ne yapabiliyorlar ki? Karşına al ve utandırmadan konuş. O ergenliğe giriyor ve bu tarz şeylere yönelmesi normaldir. Yapabilceğin tek şey onunla dostça konuşmak olur.
İçinde olan her yerde yapar, inan bana.. Her türlü yapar. Mesajlarını okuman büyük bi terbiyesizlik.. ne yaparsa yapsın bu çok büyük bi ayıp.
Yaşı kaç olursa olsun herkesin bi cinsel yaşantısı vardır ve gizli kalmalıdır. Onun bi yanlış yapıp, ileride pişman olması ya da ailesinin de üzüleceği durumlardan korkuyorsan da doğru yolu gösterirsin, başına gelebilecek kötü durumlardan bahsedebilirsin. Devir malesef çok değişti, sadece nefretini kazanır ve bu yasakları daha güzel hale getirirsin onun için. Kamerada soyunması çok kötü tabi ki, ama yapacak bişey yok. Bu onun hayatı.
önce şunu bir kenara koyalım.
1. bu kız 14 yaşında. yanı çocuk. bir çocuğun özel hayatı olamaz ve kontrol edlmelidir.
eğer edilmezse esas, işte bunun sonucu , burada olduğu gibi bir yerlerini elin adamlarına göstermeye hatta dahada feci şeylere kadar gidebilir.
2.yaşı kaç olursa olsun herkesin cnsel hayatı olmaz, olamaz.
bir çocuğun asla olmamalı.. öyle olsa pedofili diye bir kavram olmazdı
3 .kameraya soyunmak bir çocugun özel hayatı hele hiç olamaz.
ne demek onun hayatı. o zaman izin verelim ,12 13 14 yaşındaki çocuklarımız özel hayatları var diye her haltı yesinler.
4. ne demek yapacak bir şey yok.
oldu bildiğimiz halde oralı olmayalım.
bu kadar doğallaştımı herşey. çocukların erkeklerle cinsel hayatını nasıl olur dye bu kadar rahat yazabiliyoruz. sapıklığı normalleştirmek bu..
bu çocuklara bakan her erkek yada kadın sapıktır hanımefendi. ve bu özel hayata girmekten çıkar.
kısacası yorumumunuz beni benden aldı. bir gün kızınız olduğunda umarım bu düşüncelerinizi ona uygulamazsınız.
çünkü o kıza çok zarar vereirsiniz bu görüşlerle siz.

Son düzenleme:
1. bu kız 14 yaşında. yanı çocuk. bir çocuğun özel hayatı olamaz ve kontrol edlmelidir.
eğer edilmezse esas, işte bunun sonucu , burada olduğu gibi bir yerlerini elin adamlarına göstermeye hatta dahada feci şeylere kadar gidebilir.
ne demek onun hayatı. o zaman izin verelim ,12 13 14 yaşındaki çocuklarımız özel hayatları var diye her haltı yesinler.
bu kadar doğallaştımı herşey. çocukların erkeklerle cinsel hayatını nasıl olur dye bu kadar rahat yazabiliyoruz. sapıklığı normalleştirmek bu..
bu çocuklara bakan her erkek yada kadın sapıktır hanımefendi. ve bu özel hayata girmekten çıkar.
kısacası yorumumunuz beni benden aldı. bir gün kızınız olduğunda umarım bu düşüncelerinizi ona uygulamazsınız.

Kelimesi kelimesine katılıyorum....

Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?

Ailesiyle konusma kuzenin toparlanacaksada daha kotuye gider annene anlat once annende babana anlatsin snra onlarla oturdugunz zamanlar sanki birinin basina gelmis gbi ornekler verin oste bi arkadasimiz vardi kizi byle seyler izliyormus internette birisiyle tansmis kacmis kizin basina gelmeyen kalmamis tarzinda hikayeler bunu yqpmanizi oneririm cnki bizimde basimiza gelmisti annem ailesine sylemedi sylerse benim kizim yapmaz degip tepki alacakti aile dostulugu bitecekti babamin pisikolog arkadasi yuzune vrmayin ayni ortama girdiginiz zaman byle olaylarin sonucunun hep kotu bottigini anlatin dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerektigi yerde buyukler mesajlqra bakabilirler bakmamalisin diyorsun onula konus diyorsun bakmasaydi haberi olmazdi canim ayrica o yasta bir cocugun hayati oyuncaklarladir yetistrmede bir sorun var sosyal ag hayati icin.cok erken egilimleri var evet merak duygusu ve ona alisma duygusu var ama bunlar onun hayati degil onun hayati bebekler

bence iyi yaptin yani bir anne olarak bende bilmek isterdim kizimin ne yaptigini ona göre ona nasihat etmek lazim dogruyu anlatmak lazim...
sadece kuzeninle konusup uyarmis olsaydin, belki o hesabi kapatip baska hesap acabilirde yani nede olsa 14 yasinda annesinin haberdar olamasi iyi ama insaALLAH annesi hemen bagirip cagiran tiplerden degildir olgun karsilar umarim...
ALLAH yar ve yardimcisi olsun RABBIM cümlemizin evlatlarini korusun...amin

Allah razı olsun canım duaların için:16:
Ben de yaptığım şeyden pişman değilim şimdilik.

Ailesiyle konusma kuzenin toparlanacaksada daha kotuye gider annene anlat once annende babana anlatsin snra onlarla oturdugunz zamanlar sanki birinin basina gelmis gbi ornekler verin oste bi arkadasimiz vardi kizi byle seyler izliyormus internette birisiyle tansmis kacmis kizin basina gelmeyen kalmamis tarzinda hikayeler bunu yqpmanizi oneririm cnki bizimde basimiza gelmisti annem ailesine sylemedi sylerse benim kizim yapmaz degip tepki alacakti aile dostulugu bitecekti babamin pisikolog arkadasi yuzune vrmayin ayni ortama girdiginiz zaman byle olaylarin sonucunun hep kotu bottigini anlatin dedi

Canım annesiyle durumu paylaştım

Back
X