Hiç korkma ben oldum sonrasında sadece bi süre bal ağrım oldıEvet bayanlar 14 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım şuanda 35 haftalık hamileyim .ilk doğumun sezeryan olduğu için buda öle olacak ama benim narkoz fobim var .ilk doğumunda da narkozdan ayılırken çok zorlandım bende iyice travma oluşturdu bu durum .Acaba diyorum epidural veya spinal olsam gerçi ondan korkuyorum amaepidural ve spinal doğum yapan arkadaşlar çok korkulacak bi şey varmı bu ameliyatta
Ben de narkozdan çok korktum siz böyle anlatınca[/QU
herkeste böle olmuyor şimdiki doktorum günde yüzlerce insan ameliyat oluyor ve narkoz alıyor binde bir bi şey dedi ama geldi çattı
ikisinde de spinal sezaryen oldum. iki spinalim de cok başarılıydı yalnız ilk ameliyatım iyi geçmedi, her sezaryen olan böyle günlerce hatta haftalarca surunuyor sandım, doktorumu değiştirdim, iyi bir doktor buldum ve gerçekten cok iyi bir ameliyat geçirdim. ertesi gun cok rahat oturabiliyordum
bence genel anestezi korkunç (benim fikrim)
100 kere doğursam 100unde de spinal olurum, doktorlarımla konuşarak, sakalasarak iki doğum yaptım ve kuzularımın ilk seslerini ben duydum. hele hemen onu fırından çıkmış gibi sıcak sıcak getirip burnuna tutuyorlar, koklatıyorlar ya sırf o an için bir kez daha mı acaba diyorum, sonra saçmalama nerisona otur yerine diyorum
bende çok istedim her ay kontrolde normal istiyorum dedim doktor kısmet bakarız dedi ama şimdi çatın çok doktor riski göze alamam diyor .. araştırdım sezeryandan sonra normal yapabilen doktor maalesef çevremde hiç bulamadım zaten ilk doğumundan çarım dar olduğu için sezeryan olmuştunormal doğum neden denemiyorsun?
sezaryen sonrası normal doğum olabiliyor, üzerinden 14 yıl geçmiş hem
Evet bayanlar 14 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım şuanda 35 haftalık hamileyim .ilk doğumun sezeryan olduğu için buda öle olacak ama benim narkoz fobim var .ilk doğumunda da narkozdan ayılırken çok zorlandım bende iyice travma oluşturdu bu durum .Acaba diyorum epidural veya spinal olsam gerçi ondan korkuyorum amaepidural ve spinal doğum yapan arkadaşlar çok korkulacak bi şey varmı bu ameliyatta
Her ameliyat farklı oluyor canm ben ikisinide narkoz alarak yaptım yani tüm bayıldım ilkinde çok rahat ayılmıştım daha ameliyat hanede iken lolipopp hanımm diye seslenen doktoru duydum gözümü açtım ameliyat ışığını falan gördüm ama ikincide sesleri suyuyordum gözümü açamıyordum nefesde sorun yok alıyordum ama konuşamıyordum sanki dilim yok olmuştu ağzımdan ve buna sebep kansız ve vitaminsiz kalışım 2 . hamileliğim çok zor geçti ve 74 civarı iken hamile kalup 68 kilo ile doğuma girmiştim kendine dikkat et beslenmene falan hiç sorun olmaz vücut o zamn kaldırır narkozun ağırlığını .. Bana doktor dedi kan değerin çok düşük diye zaten ve ameliyat esnasındada kan vermek zorunda kalmışlar.. Allah yardımcın olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?