@Bilgece ben doğumdan once genel kontrole bir profa gittim, sonra uzman drla devam ettim ve genel kanı olarak profların cok ilgisiz olduğunu söyleyebilirim.Ya bütün memnun olunan doktorlar da erkek. Bayan yok mu?Benim doktorum da sözde profesör ama hiç umrunda değil. Ben sorsam konuşuyor, sormasam susuyor. Galiba yine eski doktoruma gideceğim florence nightinghale'de..
Ya bütün memnun olunan doktorlar da erkek. Bayan yok mu?Benim doktorum da sözde profesör ama hiç umrunda değil. Ben sorsam konuşuyor, sormasam susuyor. Galiba yine eski doktoruma gideceğim florence nightinghale'de..
@Bilgece ben doğumdan once genel kontrole bir profa gittim, sonra uzman drla devam ettim ve genel kanı olarak profların cok ilgisiz olduğunu söyleyebilirim.
aynen sürekli anlatıyordu :)Benim ki de bir o kadar konuşuyor :) hiç soru sorduğumu hatırlamıyorum çünkü gerek kalmıyordu :)
Valla memnun değilsen aynı doktora gitmeye devam etme. Hele hamilelikte hiç gitme. Kafana göre bir doktor bulursun elbet.
Çok şanslıymışsın canım ne güzl. Mesleğini bu kadar güzel icra edenleri çok beğeniyorum..Benim ki de bir o kadar konuşuyor :) hiç soru sorduğumu hatırlamıyorum çünkü gerek kalmıyordu :)
Valla memnun değilsen aynı doktora gitmeye devam etme. Hele hamilelikte hiç gitme. Kafana göre bir doktor bulursun elbet.
aynen sürekli anlatıyordu :)
yok, benimki de öyleydi yani. ama ilki dut yemiş bülbül gibiydiSende mi gittin :)
Nerde yasiyosunuz?Eger arastirirsaniz sezeryan sonrasi normal dogum yapan dr lar vat onlarla görüsun bence baya olmus çünkü dikisler iyive iyilesmistir belki gecmisolsunEvet bayanlar 14 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım şuanda 35 haftalık hamileyim .ilk doğumun sezeryan olduğu için buda öle olacak ama benim narkoz fobim var .ilk doğumunda da narkozdan ayılırken çok zorlandım bende iyice travma oluşturdu bu durum .Acaba diyorum epidural veya spinal olsam gerçi ondan korkuyorum amaepidural ve spinal doğum yapan arkadaşlar çok korkulacak bi şey varmı bu ameliyatta
alın benden de o kadarben narkozdan çok zor uyandım sesleri duyurodum ama 1 ssate yakın göremedim nefes alamadım deli gibi çırpıntım bu yüzden uzun süre ikinciye cesaret edemedim ama eşimin ve kızım bi kardeş istediğini en sonunda kıramadım epidural yaparım dedim ama zaman yaklaştıkça ondan da korkmaya başladım
Evet bayanlar 14 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım şuanda 35 haftalık hamileyim .ilk doğumun sezeryan olduğu için buda öle olacak ama benim narkoz fobim var .ilk doğumunda da narkozdan ayılırken çok zorlandım bende iyice travma oluşturdu bu durum .Acaba diyorum epidural veya spinal olsam gerçi ondan korkuyorum amaepidural ve spinal doğum yapan arkadaşlar çok korkulacak bi şey varmı bu ameliyatta
Evet bayanlar 14 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım şuanda 35 haftalık hamileyim .ilk doğumun sezeryan olduğu için buda öle olacak ama benim narkoz fobim var .ilk doğumunda da narkozdan ayılırken çok zorlandım bende iyice travma oluşturdu bu durum .Acaba diyorum epidural veya spinal olsam gerçi ondan korkuyorum amaepidural ve spinal doğum yapan arkadaşlar çok korkulacak bi şey varmı bu ameliyatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?